Ratarakennuttaminen

Ratarakennuttaminen

Weladolta löytyy vahvaa ja ennakkoluulotonta asiantuntijuutta kaikkien rautatietekniikoiden osalta. Olemme erilaisten hankintamuotojen ja -mallien riippumaton rakennuttaja.

Tarjoamme uudenlaista ajattelua ja uusia tapoja ylläpitoon, kunnossapitoon, sekä parempaa elinkaaren hallintaa projektinjohdolla ja projektinjohtopalvelulla. Teemme kaikkemme tilaajan kannalta parhaan lopputuloksen eteen ja heittäydymme täysillä mukaan hankkeisiin.

Ajattelemme aina asiakkaan etua ja kokoamme toimeksiantoihin parhaan mahdollisen tiimin. Vahvistamme jatkuvasti joukkoamme alan parhailla ja motivoituneimmilla tekijöillä. Lisäksi käytössämme on kattavat alihankintaverkostot.

Pystymme tarjoamme palvelut monipuolisesti isoihinkin projekteihin, sillä meiltä löytyy myös tie/katu- ja turvallisuuspuolen vankkaa osaamista.

Yhdessä rakentuu enemmän

Weladon vahvuus on alan huippuosaajissa ja tavassa toimia yhdessä henkilöiden vahvuuksia hyödyntäen. Olemme riippumaton projektinjohdon ja rakennuttamisen asiantuntija niin rata-, tie/katu-, kuin teollisuusrakennuttamisen saralla.

Kumppanina Welado on ennakkoluuloton ja projektien osapuolia yhdistävä toimija, joka pyrkii jatkuvasti tekemään asiat paremmin ja paremmin. Olemme jatkuvasti mukana alan kehityksessä ja mm. lainsäädännön kehityksestä, sekä sen vaikutuksista uusiin hankintatapoihin. Emme tyydy pelkästään perinteiseen tapaan rakennuttaa.

Hyödynnämme toiminnassa digitaalisuuden ja virtuaalisen todellisuuden mahdollisuudet. Uusia tekniikoita ja työtapoja kehitetään jatkuvasti.

Hae meille töihin >
Tutustu yritykseen >

Referenssit

Referenssikuva

Väylävirasto

Luumäki–Imatra -ratahanke

Luumäki–Imatra tavara -hankekokonaisuuteen kuuluu kaksi osakokonaisuutta.

Lue lisää »
Referenssikuva

Väylävirasto

Kokkola-Ylivieska kaksoisraide

Kaksoisraideprojekti Kokkola-Ylivieska sisältää uutta raidetta 80 km ja vanhan raiteen perusparannusta 80 km, siltoja 80 kpl, maanteitä, katuja, yksityisteitä ja huoltoteitä yhteensä 100 km.

Lue lisää »
Referenssikuva

Väylävirasto

Projektinjohtopalvelut radan kunnossapitoalueille 9 ja 10

Liikennevirasto kokeilee rataverkon kunnossapitoon uutta projektinjohtopalvelu -mallia, jossa valittu asiantuntija vastaa sekä isännöinnistä että kunnossapidon projektinjohtotehtävistä.

Lue lisää »
Referenssikuva

Väylävirasto

RAID-e

Väylävirasto on käynnistänyt vuonna 2016 kolmivuotisen digitalisaatiohankkeen, joka uudistaa liikenne-, väylä- ja liikkumistietojen tuottamisen, ylläpitämisen ja jakelun. Osana laajaa digitalisaatiohanketta on käynnistetty Rataverkon kunnossapidon ja ylläpitojärjestelmien kehittäminen (RAID-e) -osahanke. Hankkeen tavoitteena on uudistaa liikenne-, väylä- ja liikkumistietojen tuottaminen, ylläpitäminen ja jakelu.

Lue lisää »
Referenssikuva

Väylävirasto

HERI

Olemme solmineet historiamme suurimman hankesopimuksen: sata henkilötyövuotta ja 11 miljoonaa euroa. Helmikuussa 2021 alkanut sopimus kestää joulukuuhun 2028.

Lue lisää »

Ota yhteyttä

Jyrki Kataja

Jyrki Kataja
Liiketoimintajohtaja, ratarakennuttaminen
etunimi.sukunimi@welado.fi
+358 40 866 1790

Kimmo Saarela

Kimmo Saarela
Varatoimitusjohtaja
etunimi.sukunimi@welado.fi
+358 40 712 9434