Welado on riippumaton rakennetun ympäristön asiantuntija sekä suunnannäyttäjä

Rakenna yhdessä asiantuntijoidemme kanssa hankkeillesi parhaat ratkaisut. Weladon asiantuntijat auttavat sinua monipuolisissa asiantuntijatehtävissä kiinteistö-, teollisuus- ja väylähankkeilla sekä muissa rakennetun ympäristön asiantuntijatehtävissä.

-

Weladon vahvuus on alan huippuosaajissa ja tavassa toimia yhdessä henkilöiden vahvuuksia hyödyntäen

Olemme riippumaton projektinjohdon ja rakennuttamisen asiantuntija rakennetun ympäristön joka saralla: niin infra- (rata-, tie- ja katurakennuttaminen), kiinteistö- kuin teollisuusrakennuttamisessakin. Kumppanina Welado on ennakkoluuloton projektien osapuolia yhdistävä toimija, joka kehittää jatkuvasti sekä omaa että projektiensa toimintaa. Emme tyydy pelkästään perinteiseen tapaan rakennuttaa, vaan uskomme erityisesti yhteistyön ja pehmeiden arvojen johtavan parempiin lopputuloksiin kaikkien kannalta.

Hyödynnämme toiminnassamme digitaalisuuden ja virtuaalisen todellisuuden mahdollisuudet. Kehitämme uusia tekniikoita ja työtapoja, ja palkkaamme alojemme parhaat asiantuntijat, joiden ansiosta pystymme toimittamaan sinulle aina helpon projektin.

Kiinteistöt

Rakennuttajakonsulttimme huomioivat niin omistajan, käyttäjän kuin ilmastommekin tarpeet johtamissaan uudis-, peruskorjaus ja tilanmuutoskohteissa. Toteutamme käyttäjälähtöistä kiinteistörakennuttamista.

Lue lisää

Väylät

Väyläverkon kehitys ja kunnossapito - eli liikenteen ja logistiikan sujuvuuden varmistus - ovat toimivan ja kilpailukykyisen yhteiskunnan tukipilareita. Miten nämä usein megakokoiset hankkeet johdetaan taitavasti maaliin, samalla varmistaen sujuva ja turvallinen liikenne?

Lue lisää

Teollisuus

Teollisuuden asiantuntijapalvelumme tukevat teollisuuden projektinjohto- ja rakennuttamishankkeita onnistumisessa. Pystymme yhdistämään teollisuuden johtamisen ymmärryksen rakennushankkeen hallintaan.

Lue lisää

Energia

Fossiilisista polttoaineista on väistämättä päästävä eroon, ja energia-ala on maailmanlaajuisessa murroksessa. Muun muassa älykäs verkko, power-to-x teknologiat, uusiutuva energia, energian varastointi ja hajautettu energiantuotanto kaikki tulevat vaatimaan mittavia investointeja, rakennus- ja kehityshankkeita lähi tulevaisuudessa.

Lue lisää