Kuvituskuva Welado ARTISAN ja strategiakuva, jossa rakennettu ympäristö ja eri rakennuttamisen kohteita.

Strategiamme

Rohkea. Avoin. Empaattinen. Tekijöilleen paras.

-

Rakennusalan ja työelämän edelläkävijä

Strategiassamme korostuvat teemat ovat merkityksellisyys, inhimillisyys ja yhteistyö, sekä kasvu. Strategiatyömme on rakennettu reagoivaksi, vuorovaikutteiseksi ja jatkuvasti kehittyväksi.  Maailma muuttuu, markkinat muuttuvat, ja ollaksemme edelläkävijä meidän täytyy muuttua nopeammin - tai ainakin eturintamassa.

Pysyvät strategiset elementit kuitenkin johdattavat ihmiskeskeisen kasvun värittämää matkaamme kohti rakennetun ympäristön ja työelämän edelläkävijyyttä. Nämä pysyvät elementit, muutoin ketterästi elävässä strategiassamme ovat:

  • arvomme: rohkea, avoin, empaattinen ja tekijöilleen paras
  • sekä pohjantähtemme: weladolaisuus on halutuin alusta toteuttaa merkityksellistä asiantuntijuutta.

Elävä strategia pallona

Alla oleva kuva kiteyttää strategiamme pallona. Strategiapallomme kiteyttää arvomaailmamme ja yhteisen suuntamme. Pallo elementtinä kuvastaa sitä, kuinka strategiastamme voi nähdä eri asioita riippuen siitä, mistä kulmasta sitä katsoo. Palloa ja täten myös strategiaamme voi pyöritellä ja siitä voi etsiä itselle sopivia näkökulmia. Toisaalta siitä voi myös ottaa koppia.

 

Lue lisää strategiatyöstämme,  ARTISAN-ajattelusta tai Weladosta työnantajana. Tiedämme myös, että emme tee tulevaisuutta yksin, vaan olennainen osa strategiaamme on yhteistyö eri kumpanneiden kanssa. Koska yhdessä rakentuu enemmän.