Kumppanit

Yhdessä ja rohkeassa yhteistyössä päästään paljon pidemmälle kuin kukaan meistä yksin. Weladon toimii vetovoimaisena alustana paitsi tekijöillemme myös kumppaneillemme. Olisitko sinä meidän kumppaniasiantuntijamme?

-

Welado alustana kumppaneille

Me uskomme, että verkostoyhteistyö on tärkeä menestystekijä tulevaisuudessamme. Haemme verkostosta yhteistä kasvua, uusia ideoita, ja vetovoimaa win-win-win periaatteella. Menestystä asiakkaillemme, menestystä kumppaneillemme, menestystä meille kaikille yhdessä. Haluamme toimia alustana merkitykselliselle asiantuntijuudelle, ja mahdollistaa tavan olla osa meitä perinteisten työsuhteiden lisäksi myös muilla tavoilla. Kumppaniasiantuntijoidemme verkostossa on osaajia, jotka täydentävät toinen toistensa resursseja, osaamista ja yhteyksiä. Kumppaneidemme kanssa rakennamme yksilöllisiä konsepteja esimerkiksi perinteisten alikonsulttisopimusten lisäksi. Verkostossamme voi olla esimerkiksi keikkatyöntekijä, yksittäinen toiminimi, pieni asiantuntijafirma, freelanceri tai isompi yritys, joka haluaa yhdessä kanssamme ideoida uutta, ja muuttaa rakennusalaa inhimillisempään suuntaan.

  • Etsimme omien alojensa parhaita asiantuntijoita, jotta me voimme olla tekijöillemme paras rakennetun ympäristön edelläkävijä: Me emme osaa kaikkea yksin. Meidän ei ole järkeä haalita itsellemme aivan kaikkea maailman kärkiosaamista, toisaalta se lienee myös mahdotonta. Sen vuoksi tarvitsemme apua kumppaneiltamme ja verkostoltamme.
  • Etsimme kumppaneita, joiden kanssa voimme kehittää täysin uutta ja saavuttaa enemmän yhdessä kuin erikseen: Uskomme, että innovaatiot syntyvät rajapinnoissa. Kun tarkastelemme samaa asiaa eri näkökulmista, löydämme täydellisimpiä arvioita ja ajatuksia. Uskomme myös avoimeen tiedonjakoon ja avaammekin mielellämme omia kehityskokeilujamme muille jatkojalostettavaksi - ainoana toiveena, että jatkokehitetyt versiot kiertävät avoimesti myös verkostossa.
  • Etsimme verkostoomme toimijoita, jotka haluavat kehittää rakennusalaa inhimillisempään suuntaan, ja joiden kanssa voimme luoda asiakkaillemme uutta tai kenties kokonaan uusia markkinoita: Asiakkaat saavat uudenlaisia ja kokonaisvaltaisempia palveluita, kun eri organisaatioiden ja osaajien kärkiosaaminen yhdistetään yhdeksi ratkaisuksi. Mietimme aktiivisesti mitä tarpeita projekteilla on, joita ratkomalla voimme mahdollistaa projektien parempaa menestystä.

 

Kumppanimallit