Kumppaneille

Yhdessä ja rohkeassa yhteistyössä päästään todella paljon pidemmälle kuin kukaan meistä yksin. Weladon tulee toimia vetovoimaisena alustana paitsi tekijöillemme myös kumppaneillemme. Olisiko sinusta liittymään Welado-verkostoon, eli Werkostoon?

-

Welado vetovoimaisena alustana kumppaneille? Mitä se tarkoittaa?

Me uskomme, että verkostoyhteistyö on tärkeä menestystekijä tulevaisuudessamme. Haemme verkostosta yhteistä kasvua, uusia ideoita, ja vetovoimaa win-win-win periaatteella. Siis voittoja asiakkaillemme, voittoja kumppaneillemme, voittoja meille kaikille yhdessä.

  • Etsimme omien alojensa parhaita asiantuntijoita, jotta me voimme olla tekijöillemme paras rakennetun ympäristön edelläkävijä: Me emme osaa kaikkea yksin. Meidän ei ole järkeä haalita itsellemme aivan kaikkea maailman kärkiosaamista, toisaalta se lienee myös mahdotonta. Sen vuoksi tarvitsemme apua kumppaneiltamme ja verkostoltamme.
  • Etsimme kumppaneita, joiden kanssa voimme kehittää täysin uutta ja saavuttaa enemmän yhdessä kuin erikseen: Uskomme, että innovaatiot syntyvät rajapinnoissa. Kun tarkastelemme samaa asiaa eri näkökulmista, löydämme täydellisimpiä arvioita ja ajatuksia. Uskomme myös avoimeen tiedonjakoon ja avaammekin mielellämme omia kehityskokeilujamme muille jatkojalostettavaksi - ainoana toiveena, että jatkokehitetyt versiot kiertävät avoimesti myös verkostossa.
  • Etsimme verkostoomme toimijoita, joiden kanssa voimme luoda asiakkaillemme uutta tai kenties kokonaan uusia markkinoita: Asiakkaat saavat uudenlaisia ja kokonaisvaltaisempia palveluita, kun eri organisaatioiden kärkiosaaminen yhdistetään yhdeksi ratkaisuksi. Puhumme esimerkiksi Weladolla rakennetun ympäristön ja hankkeiden onnistumisen palveluista, joissa näemme paljon potentiaalia. Mitä tarpeita projekteilla on, joita ratkomalla voimme mahdollistaa projektien parempaa menestystä?

Olit sitten yksinyrittäjä, kasvu- tai pk-yritys kuten me, tai jo suurempi organisaatio - voisimme miettiä, mistä löytäisimme synergiaetuja yhdessä? Mitä sinä hyötyisit Welado kumppanuudesta? 

Olemme kehittämässä paraikaa kumppanitarjoamaamme vastaamaan erilaisten kumppaneiden tarpeisiin.

Pienemmille tekijöille tai yksinyrittäjille etu voi olla esimerkiksi työyhteisö, varmuutta ja turvaa tulevaan, mahdollisuutta osallistua isommille hankkeille, markkinointi- tai myyntihyötyä, näkyvyyttä, tai asiantuntija-apua weladolaisista. Suuremmille toimijoille puolestaan esimerkiksi uudenlaisia yhteistyömahdollisuuksia, uusia yhteisiä asiakkuuksia. Aktiivisesti kartoitamme myös erilaisia ekosysteemejä, joihin osallistua.

Julkaisemme lähitulevaisuudessa valmiimpaa ajatusta "Welado alustana kumppaneille" -konseptista. Mutta voit olla jo yhteydessä, jos yhteistyö ja kumppanuus kiinnostaa.

Kumppaniverkostomme