Työkonnet työmaalla rakentamassa kunnallistekniikkaa..

Kunnallistekniikka

-

Toimiva kunnallistekniikka on modernin kaupunkiasumisen edellytys 

Sähkö-, kaasu-, vesi- ja lämmityspalvelut ovat vakiintunut osa arkeamme - niitä ilman olisi vaikea elää. Ne luovat turvaa ja helpottavat elämistämme. Isomman rakennuttamiskokonaisuuden osana hanketoimeksianto keskittyy kunnallistekniikan näkökulmasta usein yhteensovitukseen ja laiteomistajien kanssa käytävään vuoropuheluun (yhteistyö, siirtotarpeiden kartoitus). Erikseen toteutettavina hankkeina ne voivat olla muun muassa vesijohto- ja viemäriverkostojen rakennuttamis- ja asiantuntijapalveluita.

Tarjoamme monipuolista osaamista kunnallistekniikan rakentamisen haasteisiin 

Weladolaisten kunnallistekniikan asiantuntemus voidaan jakaa karkeasti seuraaviin kategorioihin:

  • Vesihuoltoon liittyvä asiantuntemus: sade- ja hulevedet, viemäröinti, jätevesi, jäteveden käsittely- ja puhdistuslaitokset, käyttö- ja juomaveden verkostot.
  • Sähkö, lämmitys ja tietoliikenneverkkoon liittyvät asiantuntijapalvelut: sähkön siirto ja maakaapelit, kaukolämpö- ja kaukokylmäverkot, valokaapelikuidut.

Pystymme kattavan osaamisen ansiosta yhteensovittamaan infran (katu- ja tiehankkeiden), ja kiinteistöhankkeiden kunnallistekniset tarpeet. Lue referenssitarinasta, miten asiantuntijamme ovat olleet mukana Lamminrahkan asuin- ja yritysalueen rakennuttamisessa sekä muissa Kangasalan kaupungin infrahankkeissa.

Ota yhteyttä

Joonas Haverinen, liiketoimintajohtaja