Weladon työntekijöitä
ARTISAN on Weladon asiakaslupaus, arvopohja ja tapa toimia.

Tutustu artisaaneihimme

Kurkkaa, millaista on olla Weladolla! Artisaaniemme tarinoista voit lukea miksi he viihtyvät weladolaisina, millaisissa projekteissa he ovat mukana ja mitä artisaanius heille merkitsee.

-
Welado Design: Antti Kuusrainen

Welado Design: Antti Kuusrainen

Antti työskennellyt ratasuunnittelun tehtävissä vuodesta 2018 lähtien. Hänelle on karttunut runsaasti arvokasta kokemusta erityisesti raidegeometriasuunnittelusta sekä tietomallintamisesta. ”Minulle ominaista on myös erilaiset ohjelmistokikkailut sekä uuden kehittäminen, jotka polttelevat jatkuvasti suunnittelutöiden ohessa. Poltteesta on ollut hyötyä varsinkin nyt uuden yrityksen aloitusvaiheessa, kun asioita on työstetty lähes tyhjälle kanvaasille”, Antti kertoo uratarinassaan. Lue lisää!

Ympäristöasiantuntija Beata Rantaeskola

Ympäristöasiantuntija Beata Rantaeskola

Beata Rantaeskola työskentelee Weladolla ympäristöasiantuntijana. Ympäristö- ja vastuullisuusasioihin erikoistunut Beata elää ja hengittää luontoa myös vapaa-aikanaan, jolloin hänet voi löytää avannosta, puutarhatöistä sekä erilaisten urheilulajien parista. Tutustu Beatan osaamiseen!

Welado Design: Henri Torvinen

Welado Design: Henri Torvinen

”Motivoidun uuden oppimisesta, tsemppaavasta työporukasta ja yhteen hiileen puhaltamisen meiningistä. Vastaanotto Welado Designilla on ollut lämmin ja mukaan on ollut helppo hypätä. Merkitystä työhöni saan onnistuneesta suunnitteluprojektista, jossa tiimin yhteinen työpanos konkretisoituu paperilta käyttäjiänsä palvelemaan”, kertoo katu- ja tiesuunnittelija Henri Torvinen.

Welado Design: Marika Vihtonen

Welado Design: Marika Vihtonen

”On hyvin merkityksellistä ja hienoa päästä vaikuttamaan kriittiseen infraan suunnittelemalla rautateitä. Liikun paljon junalla, ja on kiva ohittaa liikennepaikkaa, johon on itse ollut suunnittelemassa vaihteenvaihtoa. Siinä näkee omien suunnitelmiensa merkityksen konkreettisesti”, kertoo ratasuunnittelija Marika Vihtonen. Lue suunnittelijan urakehityksestä!

Welado Design: Iida Kivioja

Welado Design: Iida Kivioja

”Olen ratasuunnittelu-urani alkuvaiheessa, ja tässä vaiheessa minulle on merkityksellistä itseni kehittäminen ja haastaminen. Takkisen Jannen kanssa meillä on yhteinen tavoite kasvattaa minusta ratasuunnittelun ammattilainen", kertoo Iida Kivioja. Lue Iidan urasta lisää.

Welado Design: Janne Takkinen

Welado Design: Janne Takkinen

”Suunnitteluhistoriassani on reilut 150 projektia, joista valtaosa on monitekniikka-alasisältöisiä valtion rataverkkoon liittyviä suunnitteluhankkeita. Lisäksi kokemusta on kertynyt runsaasti yksityisten raiteenhaltijoiden kaivoskuljetus-, satama- ja huoltoraidehankkeilta pääosin Pohjois-Suomen alueelta”, kertoo Welado Designin veturi Janne Takkinen. Lue lisää!

Kiinteistösijoittamisen asiantuntija Marja Törnroos

Kiinteistösijoittamisen asiantuntija Marja Törnroos

Marja Törnroosin työhön kuuluu kiinteistöarvioinnin lisäksi muut kiinteistöjohtamisen palvelut. Marjan mukaan kiinteistöarviointi on matematiikkaa ja juridiikka – ja sisältää aina käynnin kohteessa. Kattavan kokemuksensa ansiosta Marja pystyy auttamaan Weladon asiakkaita monipuolisesti kiinteistöihin liittyvissä asioissa. Tutustu Marjan osaamiseen ja kokemukseen!

Ympäristöpäällikkö Pinja Kasvio

Ympäristöpäällikkö Pinja Kasvio

Weladon ympäristöpäällikkö Pinja Kasvio vetää Weladon ympäristötiimiä, toimii ympäristö- ja vastuullisuusasiantuntijoiden esihenkilönä sekä ympäristöasiantuntijana eri hankkeissa. Erityisen lähellä Pinjan sydäntä ovat vesistöt ja niiden suojeleminen. "Hankkeissa meillä on monia tapoja ja mahdollisuuksia vaikuttaa siihen, että hanke on ilmastokestävä ja vastuullinen. Pitkissä hankkeissa työnsä tulokset näkee vasta vuosien päästä, mutta aina se silti on yhtä palkitsevaa", Pinja kertoo.

Asiantuntija Harri Kivistö

Asiantuntija Harri Kivistö

"Weladolta löytyy asiantuntemusta rutkasti enemmän ja syvällisemmin kuin monesta välitys- tai arvioijaorganisaatiossa. Meidän arvioijien lisäksi Weladolla on lukuisia kiinteistöalan ammattilaisia, joiden asiantuntemus ja eri tekniikkalajien osaaminen on käytössämme. Asiantuntijoita on kiinteistön lisäksi väyliin, teollisuuteen, ympäristöön ja energiaan liittyen. Myös asiantuntijoiden valtakunnallinen kattavuus on laaja."

Manta: Kasvimaalla mieleni lepää

Manta: Kasvimaalla mieleni lepää

Kaikki eivät kaipaa työarkeensa juttuseuraa ja lounaskaveria, vaan työnteko ja tauot maistuvat paremmalta yksin. Kotitoimiston työpäivien rauhasta nauttii weladolainen, joka ei halua esiintyä tässä artikkelissa omalla nimellään. Kutsutaan häntä vaikka Mantaksi.

Riikka Heino: Siirtyminen terveydenhoitoalalta Weladolle oli hämmentävä kulttuurimuutos

Riikka Heino: Siirtyminen terveydenhoitoalalta Weladolle oli hämmentävä kulttuurimuutos

32-vuotiaana insinööriksi valmistunut Riikka Heino on työskennellyt suunnitteluttajana Weladolla helmikuusta 2022 lähtien. Ensimmäiset kuukaudet menivät ihmetellessä, millaiseen työkulttuuriin hän onkaan saapunut. Voiko olla totta, että Weladolla oikeasti välitetään työntekijöiden hyvinvoinnista?

Taneli Sammaljoki: Joustava työaika mahdollistaa minun ja kanojen hyvinvoinnin

Taneli Sammaljoki: Joustava työaika mahdollistaa minun ja kanojen hyvinvoinnin

Projekti-insinööri Taneli Sammaljoki seikkailee kahden hyvin erilaisen työn välillä. Asiantuntijatyö ratarakennuttamisen parissa ja fyysinen työ osa-aikaisena maatalousyrittäjänä pitävät työn tekemiseen jo nuorena tottuneen miehen aktiivisena.

Projekti-insinööriharjoittelija Tytti Kauhala

Projekti-insinööriharjoittelija Tytti Kauhala

Tytti Kauhala on työskennellyt projekti-insinööriharjoittelijana Weladolla toukokuusta 2022 lähtien. Hänet vakinaistettiin kesäkuussa 2023. Tytti antoi haastattelun miniweladolaisille Nealle ja Venlalle.

Projektipäällikkö Mikko Nevalainen

Projektipäällikkö Mikko Nevalainen

Miniweladolaiset Nea ja Venla pysäyttivät Mikon hetkeksi haastatteluun. Jutusta voit lukea, millainen Welado on työpaikkana ja miksi Mikko työssään viihtyy.

Katja Tiihonen: Olen softakoodari, ja tässä mie nyt olen!

Katja Tiihonen: Olen softakoodari, ja tässä mie nyt olen!

”Meillä uudetkin ihmiset otetaan tiimiin tasavertaisina. Toki tulokas saa tuekseen kokeneemman konkarin. Meillä ei erotella, millaisella taustalla tai kokemuksella kukakin töihin tulee, kunhan jokainen tekee oman työnsä”, Katja Tiihonen kertoo.