Tarjoamme rakennetun ympäistön asiantuntijaratkaisuja aina asiakkailleme räätälöityinä kokonaisuuksina.
Palapeli kuvaa, kuinka ratkaisu muodostuu asiakkaan tarvitsemista palveluista joustavasti.

Lupaamme aina helpon projektin

Artisaanimme toteuttavat työnsä ammattitaidolla ja yhteistyöllä. Tarjoamme rakennetun ympäristön asiantuntijaratkaisuja aina asiakaskohtaisesti räätälöityinä kokonaisuuksina.

-

Jokainen asiakasprojekti on erityinen

Ei ole kahta samanlaista hanketta. Yhteistyömme alussa käymme aina kanssasi läpi tarpeesi, tavoitteesi ja muun tilannekokonaisuuden. Näin pystymme räätälöimään juuri sinulle sopivan palvelukokonaisuuden.

Mitä ratkaisuja kaipaisit?

Tekemisemme ydinlaatu perustuu yhteistyöhön, pehmeisiin arvoihin ja ihmisten kohtaamiseen. Kun nämä yhdistetään tarvekohtaisesti rautaiseen substanssiosaamiseen, tuloksena syntyy asiakaslähtöistä asiantuntemusta ja projektien onnistumisia tukeva kokonaisratkaisu. Teemme kaikkemme saattaaksemme parhaan lopputuloksen asiakkaallemme, ja heittäydymme hankkeisiimme kokonaisvaltaisesti.

Mitkä ratkaisut auttaisivat yhteistä projektiamme onnistumaan?

Mitä modulaarinen palvelurakenne tarkoittaa? Voit rinnastaa modulaarisen palvelutarjontamme uuden auton kauppaan: tiedät varmasti saavasi vakioitua Welado-laatua yhteistyöllä ja pehmeillä arvolla palvelusta riippumatta. Kun olet päätynyt Weladoon kumppanina, katsomme kanssasi ensin ydinpalvelut ratkaisemaan suurimmat tarpeesi silloisella projektilla. Sen jälkeen yhdessä mietimme mahdollisia onnistumisen lisäpalveluita, joilla voisimme helpottaa arkeasi ja viedä isomman tason strategisia tarpeitasi käytäntöön. Näin kokonaisratkaisu palvelee juuri sinua. Voit olla aina varma, että saat motivoituneet ja asiantuntevat Weladon artisaanit hankkeellesi ja koko Weladon asiantuntemuksen käyttöösi.

 

Kaksi weladolaista miestä tutkii tietokoneelta asiaa. 
Projektinjohtaminen on asiakkaan ja käyttäjien tarpeen ymmärtämistä sekä sen kääntämistä projektin vaatimuksiksi.

Projektinjohto

Projektijohtajuus rakennusalalla on kasvanut yhdeksi vahvimmista palvelualoistamme. Weladolaisessa projektijohtajuudessa korostuu asiakaspalvelu, yhteistyö, ihmisten kohtaamiset, pehmeät arvot ja empaattinen viestintä.

Lue lisää
Weladolaiset sillalla. 
Olemme riippumaton rakennuttamisen ja valvonnan asiantuntija rata-, tie- ja katu-, sekä kiinteistö ja teollisuusrakennuttamisen saralla.

Rakennuttaminen ja valvonta

Rakennuttaminen ja valvonta Weladon artisaanien toteuttamana on rohkeaa, avointa, empaattista ja korostaa yhteistyön merkitystä hankkeen tärkeimpänä onnistumistekijänä.

Lue lisää
Weladolainen toimistolla.
Suunnitteluttamisessa ja suunnitteluohjauksessa tarvitaan vankkaa ammattitaitoa sekä oikeita työkaluja

Suunnitteluttaminen

Suunnitteluttaminen ja suunnitelunohjaus ovat taitolajeja. Miten sovitetaan eri suunnittelun tekniikka-alat yhteen ja varmistetaan saumaton handover toteutusvaiheelle?

Lue lisää
Asiantuntijoidemme avulla varmistat, että kaikki kiinteistön tekniset järjestelmät on sekä suunniteltu, että toteutettu oikein.
Kuvassa ilmastointiputket kiinteistön edustalla.

Talotekniikka ja käytönohjaus

Taloteknisten asiantuntijapalveluidemme avulla kiinteistösi toimii tarkoituksenmukaisesti koko elinkaarensa. Asiantuntijoidemme avulla varmistat, että kaikki kiinteistön tekniset järjestelmät on sekä suunniteltu että toteutettu oikein. Elinkaaren aikana autamme sinua kehittämään ja ylläpitämään tiloja käyttäjien tarpeita ennakoiden.

Lue lisää
Kuvassa nosturi rakennustyömaalla, kuva otettu ilmastakäsin.
Hankekehitys konkretisoi projektisi ensiaskeleet: viemme tilatarpeesi ideasta, projektin käytännön toteutuksen suunnitelmatasolle.

Kiinteistö- ja hankekehitys

Kiinteistökehityksen tavoitteena on löytää uusi tuottoisampi tulevaisuus kiinteistöllesi: asiantuntijoidemme avulla kartoitat kiinteistösi täyden potentiaalin sen arvon säilyttämiseksi ja kehittämiseksi. Hankekehitys konkretisoi projektisi ensiaskeleet: viemme tilatarpeesi ideasta, projektin käytännön toteutuksen suunnitelmatasolle.

Lue lisää
Hankinta asiakirjat järjestyksessä. Asiantuntijamme auttavat hankintojen maaliin viemisessä ammattitaitoisesti.

Hankinnat

Hankinnat ovat meillä arkipäivää. Antamalla asiantuntijoidemme tehdä sinunkin hankinnat puolestasi, säästyt itse hankintalain kiemuroilta ja sopimusteknisiltä yksityiskohdilta. Avullamme varsinaiset hankinnat pääsevät sujuvasti toteutukseen ja saavutat parhaan markkinahinnan.

Lue lisää
Welado-Artisanit tarjovat asiantuntemustaan, jonka avulla väylät ja kiinteistöt olisivat turvallisempia, terveellisempiä, viihtyisämpiä ja ekologisempia ja taloudellisempia koko elinkaarensa ajan.

Elinkaaripalvelut

Rakennetun ympäristön suhteen elinkaari on vasta alussa, kun takuuaika on ohi. Weladon artisaanit tarjoavat asiantuntemustaan, jonka avulla väylät ja kiinteistöt olisivat turvallisempia, terveellisempiä, viihtyisämpiä, ekologisempia ja taloudellisempia koko elinkaarensa ajan.

Lue lisää
Tarjoamme asiakkaillemme mittausasiantuntijuutta kolmella kärjellä: tarkastus- ja valvontatoiminta, raiteenkartoitus ja mittausperustat. Kuvassa mies mittaa etäisyyttä rautatiellä.

Mittaus

Tarjoamme asiakkaillemme mittausasiantuntijuutta kolmella kärjellä ja yli sadan asiantuntijavuoden kokemuksella: tarkastus- ja valvontatoiminta, raiteenkartoitus ja mittausperustat.

Lue lisää

Riskienhallinta

Riskienhallinta - tuo projektien "vakuutuspalvelu" auttaa projekteja onnistumaan. Kun riskit ja mahdollisuudet on kartoitettu, hallittu ja johdettu läpi hankkeen, voit asiakkaana nukkua yösi hyvin: saat taas entistä helpomman projektin.

Lue lisää

Turvallisuus

Turvallisuus on kaikkien yhteinen asia ja aina arjessa läsnä. Turvallisuuden erikoisasiantuntijamme auttavat sinua huolehtimaan toimintasi turvallisuusnäkökulmista aina turvallisuuskulttuurin kehittämisestä ja inhimillisistä tekijöistä, turvallisuuskoordinointiin sekä turvallisuuden johtamisjärjestelmiin.

Lue lisää
Kuvassa metsä ylhäältäpäin kuvattuna. 
Ympäristöjohtamisen asiantuntijapalveluiden tarkoituksena on varmistaa, että suunnittelussa ja toteutuksessa noudatetaan ympäristöön liittyviä lakeja ja määräyksiä

Ympäristö ja kiertotalous

Ympäristö, kiertotalous, uusiomateriaalit, kestävä kehitys. Mitä ne konkreettisesti tarkoittavat rakennushankkeiden arjessa tai yrityksen toiminnassa? Autamme sinua kartoittamaan ja parantamaan toimintaa ympäristö- ja kiertotaloushankkeissa.

Lue lisää
Asiantuntijamme auttavat sekä hankkeita, että yrityksiä menestymään viestinnän keinoin: esimerkiksi fasilitoimalla sisäistä viestintää, ja luomalla vaikuttavaa, vuorovaikutteista ja sidosryhmät tavoittavaa ulkoistaa viestintää.

Viestintä

Jokainen asiantuntija on viestijä. Kun hanke kaipaa ammattimaista viestintää, asiantuntijamme ovat käytössäsi. Autamme sekä hankkeita, että yrityksiä menestymään viestinnän keinoin: mm. fasilitoimalla sisäistä viestintää sekä luomalla vuorovaikutteista ja sidosryhmät tavoittavaa ulkoista viestintää.

Lue lisää
Tampereen ratikka hämeensillalla

Omaisuudenhallinta

Rakennetun ympäristön osuus kansallisvarallisuudesta on yli 70%. Omaisuudenhallinnan asiantuntijamme auttavat investointien, kunnossapidon, sekä portfolion kokonaisuuden hallinnan ja analysoinnin kanssa, jotta asiakkaidemme omaisuus säilyttää arvonsa läpi elinkaaren.

Lue lisää
Kuva datakeskuksesta siniset valot päällä.
Asiantuntijamme tarjoavat monipuolista apua haasteeseen tiedolla johtamisen palveluilla: muun muassa tiedonlouhinnan, matemaattisen analyysimenetelmien ja ennustamisen, data-analytiikan ja datavisualisoinnin saralla.

Data, analytiikka ja tiedolla johtaminen

Paljon dataa, mutta vaikea hahmottaa sieltä seasta syy-seuraussuhteita ja johtaa päätöksiin johtavaa tietoa? Asiantuntijamme tarjoavat monipuolista apua haasteeseen tiedolla johtamisen palveluilla: muun muassa tiedonlouhinnan, matemaattisen analyysimenetelmien ja ennustamisen, data-analytiikan ja datavisualisoinnin saralla.

Lue lisää
Kuvassa mallinnetaan digitaalissti tiepilareiden sijoittelua.
Tietomalliasiantuntijamme auttavat asiakkaitamme ja hankkeita onnistumaan tiedonhallinnan ja digitalisaation saralla.

Tietomallit

Tietomalliasiantuntijamme auttavat kokeilemaan ja hyödyntämään digitalisaation mahdollisuuksia hankkeilla, sekä ratkaisemaan haasteita ennekuin ne ilmenevät! 

Lue lisää
Meillä työskennellään rennolla meiningillä. Autamme sinua sparraamaan ja saavuttamaan tavoitteesi.

Johdon konsultointi

Meiltä et saa pukumiehiä neuvomaan, miten yritystä kannattaisi johtaa, vaan käytännönläheistä sparrailua ja apua tekemiseesi hupparikaartiltamme. Yhdessä kasvavan verkostomme kanssa tarjoamme tukea johtamiseen eri näkökulmista - mutta aina ihmiset, yhteistyö ja pehmeät arvot keskiössä.

Lue lisää

 

Ota rohkeasti yhteyttä