Ajankohtaista

Ajankohtaista Weladolta

16.02.2021

Arvot ja merkitys Weladon strategian pysyvinä kulmakivinä 

Miksi Welado on olemassa? 

Kun maailma muuttuu ja Welado kehittyy - mikä on se pohjantähti, joka johdattaa Weladoa ja weladolaisia pitkällä tähtäimellä?

Näitä teemoja toimitusjohtajamme Matti Tervonen avaa strategiapäivitystämme käsittelevässä tekstissä. 

Lue lisää »

10.02.2021

Ratkaisukeskeinen rakennuttajapäällikkö Juhani Karppelin

"Täällä ymmärretään, että kun työntekijällä on hyvä olla, silloin myös yrityksellä on hyvä olla. Tyytyväiset työntekijät hoitavat myös asiakkaan suuntaan asioita paremmin, ja silloin työnantajakin voi hyvin", kuvailee rakennuttajapäällikkö Karppelin weladolaisen toimintatavan vaikutuksia. Mutta mikäs tämä Karppelin onkaan miehiään?

Lue lisää »

03.02.2021

Moni yksityisraiteiden haltija ei tiedä raiteiden todellista kuntoa – elinkaaren hallinta takaa radan turvallisen käytön

Yksityisrataverkonhaltijalla on monia velvollisuuksia liittyen radan kunnossapitoon ja hallintaan. Muuttuvat säädökset vaativat lisäksi jatkuvaa tilanteen seurantaa. Radan erikoisasiantuntija hoitaa radan elinkaaren hallinnan kustannustehokkaasti.

Lue lisää »

02.02.2021

Artisan Pasi Kråknäs - 35 vuotta kokemusta mittausalan tehtävistä

"Työkokemusta on kertynyt useista erilaisista mittausalan tehtävistä myynnistä tuotekehitykseen. Olen osallistunut myös alan ohjeiden laatimiseen ja toiminut muun muassa maanmittausalan sivutoimisena opettajana ja kouluttajana", kertoo asiantuntija Pasi Kråknäs. 

Lue lisää »

28.01.2021

Kiertotalous muuttaa rakennusalaa: ytimessä ovat materiaalitehokkuus ja digitalisaatio 

Kiertotalouden toteutumiselle ollaan nyt ensimmäistä kertaa tekemässä mitattavia tavoitteita, kun ehdotus Suomen kiertotalouden strategiseksi ohjelmaksi esiteltiin 13.1.2021. Mitä tämä merkitsee rakennusalalle? Ja miten sinä kehittäisit rakennusalaa?

Lue lisää Kaisa Seppäsen artikkelista.

Lue lisää »

20.01.2021

Avoin, yhteinen kehitys rakennusalalle?

Weladon ja Ideastructuran yhteissparraukset alkoivat Vincitin LaaS-piirien kautta syksyllä – ja siitä se ajatus sitten lähti. Nimittäin rakennusalan avoimen kehityksen yhteisö, jossa ratkoisimme yhdessä yhteisiä haasteita. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää »

13.01.2021

Tuurilla, tahdolla ja suositusten innoittamana

Aiempien vuosien kesätyöntekijömme kertoivat oman tarinansa, miten he ovat löytäneet tiensä Weladolle, millaisia työtehtäviä ovat meillä hoitaneet ja millainen heidän oma Welado-polkunsa on ollut.

Tutustu tarkemmin ja hakeudu mukaan!

Lue lisää »

04.01.2021

Rataliiketoiminnan johtaja Jyrki Kataja on keltainen, mutta ei keltanokka!

"Uskon, että avoimella, reaaliaikaisella ja epämuodollisellakin viestinnällä työmaiden haasteet saadaan ratkottua ennen kuin ne pääsevät eskaloitumaan isoiksi ongelmiksi. Lisäksi uskon positiivisen palautteen voimaan", sanoo uusi ratarakennuttamisen liiketoimintajohtaja Jyrki Kataja. 

Lue lisää »

03.12.2020

Vuoden kehittyjä 2020 Janne Siira

“Janne on ottanut huikeen hienosti projon haltuun, kehitystä on ollut ihan huikeaa seurata. Janne kehittää sekä omaa toimintaansa että projektin toimintaa koko ajan. Samalla toteuttaa Weladon arvoja 110 %:sti. On ihanan avulias, opettaa kärsivällisesti uusia asioita vielä uudemmille piiperöille, ja tulee toimeen kaikkien kanssa.” 

Lue lisää »

30.11.2020

Vekaransalmen silta on Vuoden silta 2020

RILin Vuoden silta -tunnustuspalkinto on myönnetty Vekaransalmen sillalle. Weladon toimeksianto hankkeella sisälsi rakennuttamisen ja valvonnan kokonaisuuden, josta päävastuussa olivat neljä artisaaniamme. Tutustu tarkemmin näihin modernin ajan käsityöläisiin artikkelissamme!

Lue lisää »

25.11.2020

Weladolainen Niko Myllykoski on Vuoden nuori konsultti 2020

"Erityiskiitokset tietysti koko Weladon porukalle tästä mahdollisuudesta olla osana loistavaa työyhteisöä, jossa olen saanut kehittyä huippunopeaa loistavien kollegoiden ohjaamana”, kuvailee SKOL ry:n nuoria konsulttilahjakkuuksia esiin nostavassa kilpailussa palkittu Niko Myllykoski tunnelmiaan. 

Lue lisää »

28.10.2020

Reippaina kohti yhteisesti kehitettyä tulevaisuutta

Weladolla on alusta asti ollut tärkeää, että organisaatiota kehitetään yhteistuumin koko henkilöstön voimin eteenpäin; ihmiskeskeisesti ja yhdessä. Näin edetään myös paraikaa käynnissä olevan strategiapäivityksemme kanssa. HR-Henna kirjasi, miten me sen teemme. 

Lue lisää »

23.10.2020

Weladon opisto on Wopisto

Jatkuva oppiminen on suorastaan elinehto yritykselle. Welado kehittyy, kun ihmisemme kehittyvät. Toisaalta oppimisen tarvitsee olla luonnollinen osa työn arkea – helppoa ja jokapäiväistä, jotta sitä tapahtuu jatkuvasti, ja tietoa on helppo jakaa. Otimme digitalisaation avuksi näiden teemojen edistämiseksi sekä henkilökohtaisten Welado-polkujen tukemiseksi. Perustimme oman verkko-oppimisympäristön, jonka henkilöstö nimesi Wopistoksi.

Lue lisää »

25.09.2020

Weladolaisten työnteon tavat "post korona"?

Meidän ihmisemme ovat tsempanneet koronakevään aikana ja sen jälkeen hurjasti.  THL:n valtakunnallisten ennusteiden perusteella laitoimme keväällä käyntiin muutamia ennakointitoimenpiteitä, joilla turvaisimme kriittiset toiminnot ja asiakasprojektien etenemisen kriisiaikoinakin.

Lue lisää »

11.09.2020

Weladolaiset ovat rakennuttamisen moderneja käsityöläisiä eli artisaaneja

ARTISAN-ajattelu on Weladon arvopohja ja tapa toimia. Jatkossa weladolaisuutta, toimintatapaamme ja asiantuntijoitamme kuvataan modernin artisaanityön kautta.

Lue lisää »

04.09.2020

150 weladolaista

Weladolaisia on nyt 150! Hurja kasvumme ei jää tokikaan tähän, sillä 150:s weladolainen on uusi Weladon hallituksen jäsen Satu Huuhtanen. Satu on täydellinen mätsi kaltaisemme kasvuvimmaisen rakennuttamisen asiantuntijaorganisaation kanssa.

Lue lisää »

24.07.2020

Olen täällä muita varten

- Täällä en tunne oloani näkymättömäksi. Tiedän, että työpanostani arvostetaan ja mielipiteelläni on merkitystä, kertoo Susanna Rinne, joka aloitti meillä projektiassistenttina lokakuussa 2019. Mistä Susanna saa kiksit ja mikä sai hänet kotiutumaan uuteen niin nopeasti?

Lue lisää »

23.07.2020

Tornionjoen maisemakonttorissa työpäivät hurahtavat

"Tämä on nykyaikaa. Pystyn tekemään töitä kotona intensiivisesti, ilman keskeytyksiä. Yhtäkkiä havahtuu ja huomaa, että aika vaan hurahtaa. Kun siirtyminen työpaikalle jää välistä, voi hypätä suoraan töihin käsiksi", kehuu Pekka Huttunen. Hän työskentelee Torniossa suunnitteluttajana ja ratapuolen asiantuntijana.   

Lue lisää »

22.07.2020

Urakoinnista rakennuttamiseen - uraloikkarin kokemukset

Kiinnostaako rakennuttaminen, mutta sinulla on kokemusta lähinnä urakointipuolen hommista? Meillä on muutamia uraloikkareita, jotka aikoinaan ottivat reippaan askeleen kohti uutta. Yksi heistä on Arto Hyvärinen, joka nykyään paiskii hommia tiehankkeilla Jyväskylässä, ja toimii Weladon tierakennuttamisen Itä- ja Keski-Suomen aluepäällikkönä. 

Lue lisää »

20.07.2020

Ai etteikö muka ole ilmaisia lounaita?!

Kesälounaskamppiksemme on taas täällä siivittämässä loppuvuoden 30+ uuden weladolaisen rekrytointia. Oletkos sinä miettinyt työpaikkasi vaihtamista? Tai ehkä näkökulman vaihtoa rakennusalalla? Voisikohan Welado ja weladolaisuus olla sinulle hyvä vaihtoehto? Tule lounastamaan meidän esimiestemme kanssa, ja selvittelemään asiaa tarkemmin. Katsotaan, mätsätäänkö me toisillemme!

Lue lisää »

01.07.2020

Palkkaamme 30+ rakennuttamisen ammattilaista 2020 loppuvuoden aikana

Oletko jo tehnyt uraa infra- tai kiinteistöalalla tai olisitko innokas oppimaan?

Arvostatko avoimuutta, inspiroivaa työilmapiiriä ja työn tekemisen vapautta? Jos näin on, lue lisää! 

Nyt jos koskaan on sinun saumasi hakeutua Weladolle rakennuttamisen ammattilaiseksi!

Lue lisää »

25.06.2020

Minun Weladoni - Aino Rytkönen

Projektipäällikkö Tommi Rytkösen tytär Aino oli yksi kuudesta toisen polven weladolaisesta, jotka työskentelivät meillä kaksi viikkoa kesäkuussa 2020. Miten tämä ahkera ja työtäpelkäämätön 17-vuotias koki yrityksemme? Sen voi lukea Ainon Minun Weladoni -tarinasta. 

Lue lisää »

24.06.2020

Timanttiseksi kehuttu perehdytysprosessimme

”Musta Weladon perehdytysprosessi sujui erittäin hyvin! Etätyöskentelystä huolimatta perehdytysprosessissa onnistuttiin erittäin hyvin, enkä parempaa perehdytystä uuteen työpaikkaan olisi osannut edes toivoa. Etenkin Trellosta oli iso apu siihen, mitä kaikkea tuli hoitaa ensimmäisinä viikkoina. Isot kiitokset timanttisesta perehdytysprosessista! Talon tapoihin sekä käytäntöihin oli tosi helppo päästä sisään loistavan perehdytysprosessin ja mahtavien työkavereiden ansiosta!” Taivo Kolomainen

Miten me sen teimme? 

Lue lisää »

17.06.2020

Miksi sinua asiakkaanamme pitäisi kiinnostaa, että meidän henkilöstötyytyväisyytemme on huippuluokkaa? 

Henkilöstön sitoutuneisuuden ja asiakastyytyväisyyden korrelaatiota on vahva, r= .43. Mitä se käytännössä tarkoittaa? Miten asiakkaana hyödyt siitä, että yhteisillä projekteillamme työskentelee tyytyväisiä ihmisiä?

Lue lisää »

01.06.2020

Autamme asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan

Juha Tantarimäki on toiminyt Weladon kaupallisena johtajana tammikuusta 2020. 

-Weladolla kaikki toiminta lähtee ihmisistä ja ihmisten hyvinvoinnista. Toimintamme on pitkälti henkilöpohjaista, ja asiantuntijoihimme luotetaan - tästä haluamme pitää kiinni. Aiomme jatkossa keskittyä asiakaskokemukseen, joka on alalla hieman uutta, Juha kertoo.

Vuonna 2020 Weladolta saa laajan tarjonnan koko rakennetun ympäristön asiantuntijapalveluita, kun kiinteistörakennuttamisen liiketoimintakin alkoi huhtikuussa.

-Haluamme kehittää ja kehittyä, pitää entistä paremmin yhteyttä asiakkaisiimme sekä sitoutua yhteiseen tulevaisuuteen, Juha kertoo.

Lue lisää »

29.05.2020

Tekoäly valvonnassa

Mitä tapahtuu kun valvonta kohtaa tekoälyn?

No ei me vielä tiedetä, mutta nyt sitä testataan!

Lue lisää »

15.05.2020

Valvoja varustautuu hankevierailuun lauleskellen

Rakennushankkeilla reissaavan valvojan aamulaulu soi pää-olkapää-peppu-polvet-varpaat -biisin sävelellä, mutta sanat kuuluvat: Kypärä, lasit, liivi, turvakenkä, turvakenkä!

Rakennusteollisuuden turvallisuusviikon kunniaksi julkaisemme maastossa työskentelevien valvojien muistilistat, josko niistä olisi hyötyä muillekin alalla toimiville. 

Lue lisää »

14.05.2020

Yhdessä rakentuu enemmän - mitä se tarkoittaa?

Weladon toimintaa kuvastaa yrityksemme slogan: Yhdessä rakentuu enemmän. Mitä se oikeastaan tarkoittaa asiakkaillemme sekä meille itsellemme?

Lue lisää »

04.05.2020

Lupiineja näkyvissä! Kuinka huomioit haitalliset vieraslajit hankkeellasi?

Erityistä osaamista hankkeilla tarvitaan, kun rakennusympäristössä havaitaan vieraslajeja.

Mitä vieraslajit ovat, ja mitä haittaa niistä on? Weladon ympäristöasiantuntija Elina Ahlqvist opastaa hankekohtaisesti, kuinka vieraslajien kanssa tulee menetellä.

Lue lisää »

30.04.2020

Weladolaisten etätyön muistilista

Meillä Weladolla työntekijöitä kannustetaan joustaviin, moderneihin ja juuri itselle sopiviin työnteon tapoihin, joista etätyö on merkittävässä roolissa. 

Weladon etätyöohje pätee aina, kun työntekijä työskentelee etänä. Satunnaista etätyötä voi tehdä aina, kun se työntekijälle ja työn tekemiseen parhaiten sopii. Etätyön muistilistalle on nostettu muutama etätyötä koskeva prinsiippi, joista myös kotikonttoreilla on huolehdittava.   

Lue lisää »

02.04.2020

Johdatko kriisitilannetta päivitettyjen riskienhallinta- ja toipumissuunnitelmien avulla?

Kaikkia riskejä ei voida poistaa. Ne kannattaa kuitenkin tuntea ja hallita mahdollisimman hyvin. Meillä Weladossa koronaepidemian riskikartoitus ja kriisinhallintasuunnitelma toteutettiin omien ammattilaisten voimin.

"Aloitimme koronariskien hallinnan Weladolla järjestelmällisesti ja vaikutuksia ennakoiden. Olemme edenneet kriisissä systemaattisesti: teimme haavoittuvuusanalyysin, riskien- ja kriisinhallinta- ja toipumissuunnitelman sekä yritystasolla, liiketoiminnoille sekä merkittävimmille hankkeillemme”, Weladon kehitysjohtaja Noora Haverinen kertoo.

Lue lisää »

24.03.2020

Pandemia nujerretaan yhdessä

Me weladolaisetkin vetäydyimme kotikonttoreille valtiovallan toiveesta perjantaina 13. päivä maaliskuuta. Ainakin niiltä osin, kuin se töiden hoitamisen kannalta on mahdollista. Meilläkin on hankkeiden etenemisen kannalta ratkaisevassa roolissa olevia valvontatöitä, jotka on hoidettava paikan päällä. Nämä varovaisuuden ja tarkkaavaisuuden ammattilaiset huolehtivat nyt erityisellä tarmolla käsihygieniastaan ja keskusteluetäisyyksistä. Jokainen vastuullemme annettu työ hoituu totutusti, vaikka työtä tehdään osin eri osoitteista kuin yleensä.

Lue lisää »

18.03.2020

Weladon kiinteistörakennuttaminen starttaa 4/2020!

Iloksemme voimme ilmoittaa vaikeiden aikojen keskellä, että aloitamme uuden liiketoiminnan 4/2020 alkaen. Huhtikuun alusta tulee lisätietoa, mutta alla olevan linkin takaa löytyy jo pieni "sneak peak".

Lue lisää »

09.03.2020

Program ERTMS starting in Stockholm for Trafikverket!

We are starting in a project called “Trafikverket program ERTMS - Project Manager pre-study ERTMS Level2” in Sweden!

Lue lisää »

04.03.2020

Keskiössä työntekijöiden kuunteleminen

Halusimme ymmärtää weladolaisia entistä paremmin. Mikä meille on merkityksellistä työssä ja miten merkitykselliset asiat oikeasti toteutuvat arjessa? Tätä varten pyöräytimme vuoden vaihteessa työntekijäymmärryskysely Siqnin ja sain kyllä hieraista silmiäni, kun kävin läpi tuloksia.

Lue lisää »

14.02.2020

Hallituksen puheenjohtajan terveiset!

Käy lukemassa Weladon hallituksen puheenjohtajan terveiset, jossa Jouni kokoaa vuoden 2019 kohokohtia sekä aatteita vuoden 2020 alkupuolelle.

Lue lisää »

04.12.2019

Kesä Weladolla – vastuuta, kehitysprojekteja ja toisista välittämistä 

Kesä lähestyy (kunhan ensin juhlitaan joulu pois alta) ja sehän tarkoittaa sitä, että kesätyönhaku on käynnistynyt! Lue lisää ja hae!

Lue lisää »

12.11.2019

Kunnianhimoista kasvua ja kehitystä - miksi?

Weladon kasvu ja kehitys on ollut vauhdikasta ja jatkuu kunnianhimoisena tulevaisuudessakin. Käy lukemassa kasvustrategiamme taustaa ja tavoitteita kehitysjohtajamme näkövinkkelistä.

Lue lisää »

22.10.2019

Happy Leadership!

It all comes down to this:  "I am not impressed by the house you live in, your university degree, your job title, the money you have on your bank account or your CV. I am only impressed by the way you treat other people."

Now you can go and read Jukka's thoughts on happy leadership. A great summary and viewpoint gathered from versatile leadership experience and inspiring people from Jukka's background.

 

Lue lisää »

09.10.2019

Täys Sata!

Syyskuun alussa Weladolle asteli 100. työntekijä. Lue lisää tähänastisesta tarinastamme toimitusjohtaja Matti Tervosen kirjeestä.

Lue lisää »

08.10.2019

Tunnelbana till Arenastaden

Lue lisää »

13.09.2019

Nu har vi vårat första stora svenska projekt i hamn!

Nu har vi vårat första stora svenska projekt i hamn. Vi tackar SLL för förtroendet!

Lue lisää »

20.08.2019

Historical moment for all in Estonian railways

We are proud to announce that Welado has signed a contract with AS Eesti Raudtee, and will be exporting expert services to the Estonian railways.

Lue lisää »

28.06.2019

Sovi lounastreffit ja tule tutustumaan Weladoon!

Oletko miettinyt työpaikanvaihtoa? Tai ehkä näkökulman vaihtoa rakennusalalla? Voisikohan Welado ja weladolaisuus olla sinulle hyvä vaihtoehto? Tulisitko lounastamaan meidän esimiestemme kanssa ja selvittelemään asiaa tarkemmin?

Lue lisää »

18.06.2019

”Tämä on toisaalta menneisyyden ala, mutta samalla myös tulevaisuuden alaa.”

Neljäs osa Weladon työntekijöiden kesähaastatteluja! Pääsette seuraamaan muutaman Uudellamaalla työskentelevän weladolaisen työnkuvaa ja koulutustaustaa. Tekstit ovat nuoren kesätyöntekijän käsialaa suunnattuna nuorille kiinnostumaan Weladosta, infra-alasta ja koulutuksesta.

Lue lisää »

13.06.2019

Tietämys avaa ovia, mutta kaikessa ei tarvitse olla ammattilainen

Kolmas osa Weladon työntekijöiden kesähaastatteluja! Pääsette seuraamaan muutaman Uudellamaalla työskentelevän weladolaisen työnkuvaa ja koulutustaustaa. Tekstit ovat nuoren kesätyöntekijän käsialaa suunnattuna nuorille kiinnostumaan Weladosta, infra-alasta ja koulutuksesta.

Lue lisää »

12.06.2019

"Ole rohkea!"

Toinen osa Weladon työntekijöiden kesähaastatteluja! Pääsette seuraamaan muutaman Uudellamaalla työskentelevän weladolaisen työnkuvaa ja koulutustaustaa. Tekstit ovat nuoren kesätyöntekijän käsialaa suunnattuna nuorille kiinnostumaan Weladosta, infra-alasta ja koulutuksesta.

Lue lisää »

11.06.2019

"Koita imeä mahdollisimman hyvin tietoa itseesi ja pidä hauskaa!"

Nyt lähtee käyntiin Weladon työntekijöiden kesähaastattelut! Pääsette seuraamaan muutaman Uudellamaalla työskentelevän weladolaisen työnkuvaa ja koulutustaustaa. Tekstit ovat nuoren kesätyöntekijän käsialaa suunnattuna nuorille kiinnostumaan Weladosta, infra-alasta ja koulutuksesta.

Lue lisää »

15.03.2019

Welado goes Sverige

We have news: Welado is going to Sweden! Nikke Borgheden has started as the CEO of our Swedish business, and will start building the Welado way on the other side of the gulf. We are so excited!

Lue lisää »

09.01.2019

Weladon kesätyöntekijöiden haku alkaa N-Y-T, nyt!

Tammi-helmikuu on täynnä opiskelijarekrypöhinää ja meininkiä - aivan mahtavaa, sillä se johtanee kesään mennessä kuuteen uuteen weladolaiseen.Tarkempaa tietoa avoimista kesätyöpaikoista ja -hausta löytyy täältä.

Lue lisää »

16.10.2018

Tilat ohjaavat avoimempaan, rohkeampaan ja empaattisempaan tekemiseen

Aloimme etsiä uusia toimitiloja Oulusta pääkonttorillemme alkuvuodesta. Useita vaihtoehtoja käytiin läpi eikä oikeanlaista tuntunut alkuun löytyvän millään. Emme kuitenkaan halunneet tyytyä ”vain johonkin mihin mahdutaan” vaan tulevan pääkonttorin tulisi kuvastaa weladolaisuutta ja johdattaa weladolaiseen toimintatapaan. Tulevien tilojen tuli edustaa yrityksen arvoja: rohkeasti avoin, empaattinen ja tekijöilleen paras.

Lue lisää »

25.09.2018

Pimenevät illat, liikenneturvallisuus ja inhimilliset tekijät

Weladon asiantuntijat huolehtivat liikenneturvallisuudesta hankkeillaan läpi vuoden, osana jokaista toimeksiantoa. Syksyn kunniaksi halusimme lisätä liikenneturvallisuuden tietämystä ja korostaa aiheen tärkeyttä ekaluokkalaisiin kohdistuvalla heijastinkampanjalla: 300 kappaletta heijastin haamuja violeteilla sydämillä pitää huolen pienistämme tänä syksynä. Pyritään jokainen kehittämään turvallisuuskulttuuria myös kotona!

Lue lisää »

11.09.2018

Kesätyöntekijät, kaikkien onni

“Kesätyö on hyvä tapa päästä tunnustelemaan sopivuutta työntekijän ja työnantajan välillä, sekä yleisestikin infra-alan miellekkyyttä työntekijän näkökulmasta. Kaksi kolmesta työntekijästä jäi tältäkin kesältä seuraavaksi talveksi tuntitöihin Weladolle ja ovat jo vallanneet roolinsa Weladon perus kokoonpanossa. Ollaan tämän kesän kesureista todella ylpeitä”, Henna kertoo.

Lue lisää »

26.06.2018

Oletko seuraava #Wopiskelijamme?

Lue lisää »

21.06.2018

Onnea yksivuotias Welado!

Lue lisää »

19.06.2018

Yhdessä rakentuu enemmän - Meidän weladolainen strategia

Weladolaisten yhdessä työstämä strategia on nyt julkaistu visuaalisessa muodossa. Strategiamme kiteytettynä: Welado hakee kasvua ja kannattavuutta asiakaslähtöisellä ja ratkaisukeskeisellä asiantuntijuudella, aktiivisella kehityksellä, pehmeillä arvoilla, ja luomalla parhaan työpaikan parhaille asiantuntijoille.

Lue lisää »

17.05.2018

Äiskän toimistolla on kivaa ja siellä syödään herkkuja

Weladolaiset Suvi Wasenius ja Joonas Haverinen luovivat ruuhkavuosiensa paineessa. Sitä helpottaa joustava työnantaja, joka ymmärtää, että jos kotona ovat asiat kunnossa, sujuvat työtkin paremmin.

Lue lisää »

27.04.2018

Weladolle tulo oli kuin kotiin tulisi

Mikä saa alan ammattilaiset valitsemaan juuri Weladon? Antonin, Markon ja Ilpon ajatuksia heidän valintansa taustalta.

Lue lisää »

04.04.2018

Ympäristöön panostaminen kannattaa – myös taloudellisesti

Teknisen laadun ja turvallisuuden kehittäminen infrahankkeissa on jo itsestäänselvyys, mutta ympäristöasioista huolehtiminen on laahannut jälkijunassa. Weladolla viime marraskuussa aloittaneen ympäristöpäällikkö Noora Haverisen mukaan tähän tulee nyt muutos.

Lue lisää »

16.02.2018

Welado johtaa radanpidon raamatun TUROn päivittämistä

Liikennevirasto totesi poikkeamien määrän kasvavan. Turvallisuusohjeisiin haluttiin uutta näkemystä ja Liikennevirasto tilasi Weladon johtamaan turvallisuusohjeiden päivittämistä.

Lue lisää »

09.02.2018

#Wopiskelijoiden Rata2018 -messut

Lue lisää »

18.01.2018

Rata2018 - Welado tulee kaapista

Welado on nuori, noin vuoden ikäinen rohkeasti avoin  infrarakennuttaja. Tammikuun lopulla se tulee vihdoin kunnolla kaapista RATA 2018 -tapahtumassa Turun Logomossa 23.-24. tammikuuta.

Lue lisää »

16.11.2017

Avoin tieto vähentää turhaa työtä

Ärsyttävät sähköpostiketjut ja harvoin ajan tasalla olevat Excel-taulukot jäävät historiaan. Welado päivittää digitaalisen työympäristönsä rohkeasti avoimemmaksi ja yksinkertaisemmaksi.

Lue lisää »

25.10.2017

On helppo olla hyvä kun toimistolla on kotoisaa

Rakennuttaminen on käytännöllistä puuhaa ja sen tekijänä pääsee näkemään läheltä yhteiskunnan perustoimintoja. Inhimilliset avoimuuden ja toisten huomioimisen taidot auttavat tekemään työn paremmin ja tähän Weladolla keskitytään.

Lue lisää »

13.09.2017

Ihanaa digiä, ihan diginä!

Lue lisää »

22.06.2017

Proxion konserni vahvistaa ydintoimintojaan - Rakennuttamisen palvelut siirretään riippumattomalle Welado Oy:lle

Lue lisää »