Kalusto ja huolto

-

Ymmärrämme kalustosi komponentit, vahvuudet ja heikkoudet - varmistamme järkevät modernisoinnit, hankinnat ja omaisuudenhallinnan

 

Rautatiekaluston on kestettävä käytännössä taukoamatta käytössä. Sen tehtävä on kuljettaa tehokkaasti suurian volyymeina sekä ihmisiä että tavaraa turvallisesti, tehokkaasti ja aikataulussa. Kulkiessaan kalusto kommunikoi ympäröivän ympäristön kanssa kelissä kuin kelissä; milloin tulee jarruttaa, milloin kiihdyttää. Käyttö on kuluttavaa eri komponenteille. Toisaalta kalustoinvestoinnit ovat euromääräisesti todella merkittäviä. 

Sanomattakin on siis selvää, että kalustohankintoihin liittyy monimutkaisia näkökulmia ja riippuvuuksia, jotka tulee osata ottaa huomioon vaatimusten asetannassa. Autamme asiakkaitamme menestymään kaluston modernisoinnin ja hallinnan tehtävissä eri näkökulmista ja eri elinkaarenvaiheissa:

  • Kaluston arviointi: Nykyisen kaluston suorituskyvyn ja vaatimusten vertailu. Analyysit eri investointivaihtoehdoista (elinkaaren jatkaminen vs. kalustohankinnat)

  • Kunnossapitotoiminnan sertifiointivaatimukset ja toteutus (ECM-sertifiointi)

  •  

    Kaluston käyttö ja kunnossapito: Autamme määrittelemää sopivan kunnossa- ja ylläpitotason huomioiden käyttöaste ja kuormitus, sekä tehokkaat sisäiset toimenpidekuvaukset sisältäen asentajien ja muun henkilökunnan koulutustarpeet.

     

 

 

Ota yhteyttä

Jyrki Kataja, liiketoimintajohtaja, ratarakennuttaminen