-

Welado Design: Janne Takkinen

Welado Designin suunnitteluyhteisöön kuuluu Janne Takkisen lisäksi viisi suunnittelun ammattilaista: Antti Kuusrainen, Iida Kivioja, Mikko Tuomikoski, Marika Vihtonen ja Henri Torvinen. On aika esitellä suunnittelijat, heidän osaamisensa sekä toiveet, mitä he Welado Designilta odottavat. Ensimmäisenä meille esittäytyy…

Janne Takkinen

Ennen Welado Design Oy:n perustamista ja sen toimitusjohtajan roolia Janne toimi Weladolla suunnitteluttamispäällikkönä ja suunnitteluttamisen tiimin vetäjänä syksystä 2020 lähtien.

”Nykyisessä roolissa tärkein tehtäväni on auttaa suunnittelijoita ja asiakkaitamme onnistumaan omassa työssään. Yhteinen tavoitteemme on luoda Welado Designista suunnittelijoille paras työpaikka”, Janne kertoo.

Liminkalaisen Jannen osaamisalueisiin kuuluu muun muassa projektinjohto, pääsuunnittelu, ratasuunnittelu, rautatieterminaalit, teollisuusraiteet, rautatievaihteet ja tasoristeykset.

Ratasuunnittelun monipuolinen asiantuntija

Ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan insinööriksi valmistumisen jälkeen Jannelle on kertynyt vankka kokemus suunnittelusta yli sadan rataympäristön suunnitteluprojektista, joista suurin osa projektipäällikön, pääsuunnittelijan ja ratasuunnittelusta vastaavan roolissa.

”Suunnitteluhistoriassani on reilut 150 projektia, joista valtaosa on monitekniikka-alasisältöisiä valtion rataverkkoon liittyviä suunnitteluhankkeita. Lisäksi kokemusta on kertynyt runsaasti yksityisten raiteenhaltijoiden kaivoskuljetus-, satama- ja huoltoraidehankkeilta pääosin Pohjois-Suomen alueelta”, Janne kertoo.

”Takana on reilut 15 vuotta työskentelyä suunnittelutoimistossa Oy VR-Rata Ab:n ajoista lähtien, kunnes syksyllä 2020 siirryin Swecon Infra & Rail Oy:n palveluksesta Weladolle oppimaan taas uutta rakennuttamisesta ja suunnitteluttamisesta. Kolmessa vuodessa minulle ehti kertyä suunnitteluttamiskokemusta OUKOPE- ja Tampereen henkilöratapihahankkeilta useista kymmenistä osaprojekteista”, Janne luettelee.

Kaipaatko Jannen tai Welado Designin suunnittelutiimin asiantuntemusta? Ota yhteyttä!

Janne Takkinen, janne.takkinen@welado.fi, +358 40 866 1866

Vastuullisen suunnittelun prinsiipit: Aina laadukasta suunnittelua

Esittelyssä: Iida Kivioja

Esittelyssä: Marika Vihtonen

Welado Design Oy