Weladolta saat ammattitaitoiset ihmiset tiimisi. Tässä weladolaiset toimistolla.

Blogi

Lue keskusteluja ja pohdintoja rakennuttamisen ajankohtaisista teemoista

-
Tyyppi

Welado Design: Antti Kuusrainen

Welado Design: Antti Kuusrainen

Antti työskennellyt ratasuunnittelun tehtävissä vuodesta 2018 lähtien. Hänelle on karttunut runsaasti arvokasta kokemusta erityisesti raidegeometriasuunnittelusta sekä tietomallintamisesta. ”Minulle ominaista on myös erilaiset ohjelmistokikkailut sekä uuden kehittäminen, jotka polttelevat jatkuvasti suunnittelutöiden ohessa. Poltteesta on ollut hyötyä varsinkin nyt uuden yrityksen aloitusvaiheessa, kun asioita on työstetty lähes tyhjälle kanvaasille”, Antti kertoo uratarinassaan. Lue lisää!

Welado Design: Suunnittelijoille paras työpaikka

Welado Design: Suunnittelijoille paras työpaikka

”Haluamme muuttaa perinteisiä suunnittelualan toimintatapoja osallistavampaan suuntaan ja siten mahdollistaa työntekijöillemme vahvempaa autonomiaa ja vastuuta päätöksenteossa. Tavoitteenamme on tehdä jokaisen suunnittelijan työ tiimissä näkyväksi, sillä se tuo merkityksellisyyttä työntekijälle. Ihmiset kestävät yllättävän hyvin positiivista palautetta ja haluammekin löytää arkisista suorituksista hyvää ja jakaa kiitoksia säästelemättä. On tärkeää, että ketään ei jätetä yksin, vaan tiimiläisillä on turvallinen olo jakaa omia näkökulmiaan ja jokaisen osaamista hyödynnetään. Päätöksiä on järkevin tehdä siellä, missä on paras asiantuntijatieto päätöksenteon tueksi.” Lue lisää Welado Designista työpaikkana.

Welado Design: Iida Kivioja

Welado Design: Iida Kivioja

”Olen ratasuunnittelu-urani alkuvaiheessa, ja tässä vaiheessa minulle on merkityksellistä itseni kehittäminen ja haastaminen. Takkisen Jannen kanssa meillä on yhteinen tavoite kasvattaa minusta ratasuunnittelun ammattilainen", kertoo Iida Kivioja. Lue Iidan urasta lisää.

Welado Design: Janne Takkinen

Welado Design: Janne Takkinen

”Suunnitteluhistoriassani on reilut 150 projektia, joista valtaosa on monitekniikka-alasisältöisiä valtion rataverkkoon liittyviä suunnitteluhankkeita. Lisäksi kokemusta on kertynyt runsaasti yksityisten raiteenhaltijoiden kaivoskuljetus-, satama- ja huoltoraidehankkeilta pääosin Pohjois-Suomen alueelta”, kertoo Welado Designin veturi Janne Takkinen. Lue lisää!

Welado Design: Aina laadukasta suunnittelua

Welado Design: Aina laadukasta suunnittelua

Welado Design tarjoaa infrasuunnittelun palveluita ratahankkeisiin. Weladolaisen suunnittelun vahvuus on syvällinen ymmärrys infrahankkeiden toteutusketjusta. ”Meidät erottaa monista suunnittelutoimistoista perustavanlaatuinen ymmärryksemme rautatiejärjestelmästä, toteutusketjusta sekä ennen kaikkea tilaajan toiveista ja tarpeista. Taustamme ansiosta ymmärrämme myös rakennuttajakonsulttia ja heidän asemaansa toteutusketjussa”, sanoo Janne Takkinen.