-

Welado Design Oy

Welado Design Oy

Kerroimme syyskuussa Weladon aloittavan suunnitteluliiketoiminnan kehittämisen syksyllä 2023. Uutisoinnin jälkeen on ehtinyt tapahtua paljon niin yhteistyössä asiakkaidemme kuin weladolaistenkin kanssa. Meille ominaiseen tapaan haluamme kertoa avoimesti paitsi sisäisesti myös julkisesti, miten Weladon suunnittelutoiminnan kehittäminen etenee. Tässä jutussa kerromme reippaista ja asioita harppauksin eteenpäin vievistä askeleista, joita olemme Janne Takkisen johdolla ottaneet kohti suunnitteluliiketoiminnan aloittamista.   

Syyskuun jälkeen olemme keskustelleet aktiivisesti hankkeilla asiakkaidemme kanssa, kiinnostuneiden avainhenkilöiden ja muiden sidosryhmien kanssa sekä tietysti oman henkilöstömme kesken. Strategiapäivien ja henkilöstön nimikilpailun yhteisenä lopputuloksena voittajanimeksi valittiin Welado-alkuinen ja kansainvälistymiseen meitä jo johdatteleva Design-päätteinen nimi Welado Design. Weladolaisille oli tärkeää, että weladolaisuus yhdistää molempia yrityksiä nimestä ja sähköpostiosoitteen päätteestä lähtien. Iloksemme voimme kertoa muistakin konkreettisista askelista suunnitteluliiketoiminnan edistämiseksi. Uusi yhtiö weladolaiselle suunnittelulle on jo perustettu – nimittäin Welado Design Oy. Janne Takkinen nimitettiin perjantaina yhtiön toimitusjohtajaksi.

Samalla on tehty tarvittavat rajoitukset ICT-ympäristöjen osalta Welado Oy:n ja Welado Design Oy:n välille. Jatkossa Janne työskentelee Welado Oy:n alikonsulttina ja ainoastaan sellaisilla hankkeilla, joista asiakkaiden kanssa on erikseen sovittu, ja näissäkin suunnitelmien teknisenä tarkastajana ilman pääsyä hankkeen muihin tietoihin. Muutoin Jannen suunnitteluttamisen tehtävät resursoidaan uusiksi, kun Welado Oy:n muut suunnitteluttamisen asiantuntijat ottavat ne hoitaakseen.

Welado Designin avainhenkilörekrytoinnit on avattu, ja ensimmäinen työsopimuskin allekirjoitettu. Suunnittelutoimeksiantoja Welado Design Oy:lla ei vielä ole, ja keskitymmekin vielä hetken suunnittelun konseptointiin ja alustan valmisteluun suunnitteluliiketoiminnalle sopivaksi. Ensimmäiset suunnittelun asiantuntijat ehtivätkin vielä vaikuttaa kaikkeen ohjelmistoratkaisuista lähtien.

Oletko sinä kiinnostunut työskentelemään Welado Design Oy:ssä? Katso urasivustoltamme, millaisia avainhenkilöitä kaipaamme suunnittelun eri osa-alueille, kuten ratasuunnitteluungeosuunnitteluunturvalaitesuunnitteluunsähköratasuunnitteluun, silta- ja taitorakennesuunnitteluun sekä tiesuunnitteluun

Jos Welado Designin seuraavat askeleet tai työskentely weladolaisena kiinnostaa, ota yhteyttä Janneen. 

Janne Takkinen, janne.takkinen@welado.fi, +358 40 866 1866