-

Welado Design: Iida Kivioja

Welado Design esittäytyy: Iida Kivioja

Iida Kivioja työskentelee Welado Designilla nuorempana suunnittelijana. Hän on suorittanut Lapin ammattikorkeakoulussa kaksi tutkintoa. Vuonna 2020 Iida valmistui maanmittausinsinööriksi, ja teki mittaustöitä opintojensa ohella kolmisen vuotta. Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinööriksi hän valmistui vuonna 2023.

Työt rakennetekniikan avustavissa suunnittelutehtävissä Iida aloitti WSP Finlandilla jo opintojensa aikana ja valmistuttuaan hän siirtyi ratasuunnitteluun Proxion Planiin.

”Olen ratasuunnittelu-urani alkuvaiheessa, ja tässä vaiheessa minulle on merkityksellistä itseni kehittäminen ja haastaminen. Takkisen Jannen kanssa meillä on yhteinen tavoite kasvattaa minusta ratasuunnittelun ammattilainen. Tavoitteeni on erikoistua radan merkkisuunnitteluun, josta minulla on kokemusta jo Proxionin ajoilta. Nyt vain toivon, että aika kuluisi nopeasti, sillä minulla on hirveä halu oppia ja olla tulevaisuudessa ratasuunnittelun huippuosaaja.”

Welado Design työpaikkana

Welado Design tarjoaa Iidallekin mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä rakentamaan uutta liiketoimintaa ja olla mukana alusta asti.

”Ei ole mikään jokapäiväinen tai pikku juttu aloittaa uutta. Koko tiimiltämme löytyykin sisua ja näyttämisen halua, että täältä tullaan ja ponnistetaan! Jaamme osaamistamme tekijöitten välillä ja puskemme toisiamme eteenpäin. Odotan innolla, miltä yritys näyttää kolmen tai viiden vuoden päästä.”

Suunnittelijat kokoontuvat viikoittain tiimipalaveriin, jossa jaetaan työtehtävät. ”Nyt toiminnan käynnistysvaiheessa olemme aivoriiheilleet erityisesti Weladon yritysten väliseen tiedonjakoon liittyviä asioita. Varmistamme monelta eri kantilta, että toimintamme on erillään Weladon rakennuttamisesta ja suunnitteluttamisesta. Tavoitteena on, että pystymme tilaajalle selkä suorana vakuuttamaan, että meillä suunnittelu on täysin oma liiketoimintonsa”, Iida Kivioja kertoo.

Kaipaatko Iidan tai Welado Designin suunnittelutiimin asiantuntemusta? Ota yhteyttä!

Janne Takkinen, janne.takkinen@welado.fi, +358 40 866 1866

Lue lisää Welado Designista:

Vastuullisen suunnittelun prinsiipit: Aina laadukasta suunnittelua

Esittelyssä: Janne Takkinen

Esittelyssä: Marika Vihtonen

Welado Design Oy