Tie- ja katurakennuttaminen

Tie- ja katurakennuttaminen

Rakennuttamista innovatiivisella ammattitaidolla ja yhteistyöllä yhteisen hyvän eteen asiakkaan etuja valvoen. Tarjoamme uudenlaista ajattelua ja uusia tapoja ylläpitoon ja kunnossapitoon, sekä parempaa elinkaaren hallintaa projektinjohdolla ja projektinjohtopalvelulla. Teemme kaikkemme tilaajan kannalta parhaan lopputuloksen eteen ja heittäydymme täysillä mukaan hankkeisiin.

Pystymme tarjoamaan palvelut monipuolisesti isoihinkin projekteihin, sillä meiltä löytyy myös ratarakennuttamisen ja turvallisuuspuolen vankkaa osaamista. Meiltä löytyy vankkaa projektinjohto-osaamista kaikkien hankintamuotojen KU, Suunnittele-Toteuta (=ST), elinkaari-, neuvottelumenettely sekä allianssi urakoiden puolelta.

Toteutamme mm. tie-, katu-, silta-, yhdyskuntatekniikka-, vesi-, satama-, tuulivoimapuisto-, jätehuolto- ja kaivoshankkeita ammattitaidolla ja intohimolla. Asiakkaitamme ovat Liikennevirasto, ELY-keskukset, kaupungit, kunnat, yritykset ja yksityiset asiakkaat.

Yhdessä rakentuu enemmän

Weladon vahvuus on alan huippuosaajissa ja tavassa toimia yhdessä henkilöiden vahvuuksia hyödyntäen. Olemme riippumaton projektinjohdon ja rakennuttamisen asiantuntija niin rata-, tie/katu-, kuin teollisuusrakennuttamisen saralla.

Kumppanina Welado on ennakkoluuloton ja projektien osapuolia yhdistävä toimija, joka pyrkii jatkuvasti tekemään asiat paremmin ja paremmin. Olemme jatkuvasti mukana alan kehityksessä ja mm. lainsäädännön kehityksestä, sekä sen vaikutuksista uusiin hankintatapoihin. Emme tyydy pelkästään perinteiseen tapaan rakennuttaa.

Hyödynnämme toiminnassa digitaalisuuden ja virtuaalisen todellisuuden mahdollisuudet. Uusia tekniikoita ja työtapoja kehitetään jatkuvasti.

Hae meille töihin >
Tutustu yritykseen >

Referenssit

Referenssikuva

Väylävirasto

Vt 4 parantaminen Oulun kohdalla

Tavoitteena on parantaa valtatien 4 liikenteen turvallisuutta ja sujuvuutta välillä Kempele – Kello sekä vähentää Oulun kohdan ruuhkia. Tavoitteena on myös parantaa elinkeinoelämän kuljetusten toimintavarmuutta.

Lue lisää »
Referenssikuva

Oulun kaupunki, Oulun Vesi ja Liikennevirasto

Oulun pohjoisen alikulun uusiminen ja siihen liittyvät katujärjestelyt

Pohjoisen alikulun uusiminen toteutettiin yhteishankkeena, jossa tilaajina toimivat Oulun kaupunki, Oulun Vesi ja Liikennevirasto. Kohde voitti Vuoden silta 2018 -palkinnon (RIL)!

Lue lisää »

Ota yhteyttä

Joonas Haverinen

Joonas Haverinen
Liiketoimintajohtaja, tie- teollisuus- ja kiinteistörakennuttaminen
etunimi.sukunimi@welado.fi
+358 50 355 9298