Mergers and acquisitions

-

Yrityskauppa on prosessi, jota ohjaa tavoitteiden ja työntekijäkokemuksen asettelu

Oletko joskus ollut todistamassa yrityskauppaa, joka ei mennyt ihan niin kuin pitäisi? Mekin olemme, mutta meillä on halu tehdä asiat eri tavalla - meillä on halu tehdä asiat kerralla oikein. Meidän yrityskauppatiimimme tuo kymmenien yritysjärjestelyjen kokemuksella ja laajalla asiantuntijakirjolla aidosti arvoa yrityskauppaprosessiin. Prosessi suunnitellaan kokonaisuutena, joka aloitetaan tavoitteiden määrittelyllä. Erityishuomiota kiinnitämme aina työntekijäkokemukseen ja suunnitelmalliseen viestintään.

Myös yrityskaupan juridiseen neuvonantoon, kauppakirjojen laadintaan, osakassopimukseen sekä verotukseen meiltä löytyy vahvaa asiantuntemusta. Mikäli ostettava yritys on tarkoitus integroida, aloitamme suunnitteluprosessin laadukkaan integraation valmistelemiseksi rintarinnan yrityskauppaneuvottelujen kanssa.

Haluatko kokonaisvaltaista asiantuntijuutta yrityskaupan tueksi? Haluaisimme luvata helpon yrityskauppaprosessin – se voi olla kuitenkin jo liikaa luvattu -  joten tyydymme lupaamaan aina helpomman yrityskaupan.

Contact us

Kimmo Saarela, Deputy CEO