Weladolta saat ammattitaitoiset ihmiset tiimisi. Tässä weladolaiset toimistolla.

Blogi

Lue keskusteluja ja pohdintoja rakennuttamisen ajankohtaisista teemoista

-
Tyyppi

Weladon vastuullisuusraportti 2023

Weladon vastuullisuusraportti 2023

Weladon ensimmäinen vastuullisuusraportti on julkaistu. Weladon arvoihin on vahvasti sisäänkirjoitettu vastuullisuus ja nyt vastuullisuusraportin avulla avaamme tarkemmin, mitä se käytännössä tarkoittaa.

Ympäristöasiantuntija Beata Rantaeskola

Ympäristöasiantuntija Beata Rantaeskola

Beata Rantaeskola työskentelee Weladolla ympäristöasiantuntijana. Ympäristö- ja vastuullisuusasioihin erikoistunut Beata elää ja hengittää luontoa myös vapaa-aikanaan, jolloin hänet voi löytää avannosta, puutarhatöistä sekä erilaisten urheilulajien parista. Tutustu Beatan osaamiseen!

Sosiaalisen vastuullisuuden huomioiminen rakennushankkeilla

Sosiaalisen vastuullisuuden huomioiminen rakennushankkeilla

"Kun puhutaan rakennushankkeiden vastuullisuudesta, nousee monelle mieleen hiilijalanjälkilaskenta, kiertotalous ja muut erittäin tärkeät ympäristöön liittyvät tekijät. Vastuullisuus on kuitenkin paljon muutakin. Vastuullisuuden määrittelyssä on käytetty eniten Triple bottom line –mallia, jonka mukaan vastuullisuuteen kuuluu ympäristön lisäksi myös taloudellinen ja sosiaalinen ulottuvuus", kirjoittaa vastuullisuuden ja viestinnän asiantuntija Tinja Juutilainen. Lue, mitä sosiaalinen vastuullisuus rakennushankkeilla sisältää.