Teollisuusrakennuttaminen

Teollisuuden ratkaisumme

Olemme teollisuuden automaatioratkaisuiden ja sähköistyksen riippumaton asiantuntija- ja projektinjohtokumppani. Me tarjoamme vahvan osaamisen asiakkaan oman organisaation tueksi yhdessä sovittavalla laajuudella. Näin asiakas voi keskittää oman organisaation resursseja ydinliiketoimintaan, laadun varmistamiseen ja kehittämiseen. Weladon asiantuntijat toimivat asiakkaan lisäresursseina muutos-, kehitys- ja projektityyppisissä hankkeissa.
 
Rakennuttamisen palvelut, toimituskokonaisuudet ja aikataulut skaalattuna asiakastarpeen mukaisesti. Erityisosaamisena elintarviketeollisuuden prosessien ja laitteistotekniikan huippuasiantuntijuus. Henkilöstöllämme on vahvaa kokemusta teollisuuden infra- ja ympäristörakennuttamisesta mm. patojen korotuksen, rikastushiekka-altaiden pohjarakenteiden ja vesien hallinnan osalta.

Yhdessä rakentuu enemmän

Weladon vahvuus on alan huippuosaajissa ja tavassa toimia yhdessä henkilöiden vahvuuksia hyödyntäen. Olemme riippumaton projektinjohdon ja rakennuttamisen asiantuntija niin rata-, tie/katu-, kuin teollisuusrakennuttamisen saralla.

Kumppanina Welado on ennakkoluuloton ja projektien osapuolia yhdistävä toimija, joka pyrkii jatkuvasti tekemään asiat paremmin ja paremmin. Olemme jatkuvasti mukana alan kehityksessä ja mm. lainsäädännön kehityksestä, sekä sen vaikutuksista uusiin hankintatapoihin. Emme tyydy pelkästään perinteiseen tapaan rakennuttaa.

Hyödynnämme toiminnassa digitaalisuuden ja virtuaalisen todellisuuden mahdollisuudet. Uusia tekniikoita ja työtapoja kehitetään jatkuvasti.

Hae meille töihin >
Tutustu yritykseen >

Ota yhteyttä

Matti Tervonen

Matti Tervonen
Toimitusjohtaja
etunimi.sukunimi@welado.fi
+358 40 749 3065