-

Valvoja, tie- ja katurakennuttaminen

työntekijä

Arvostatko avoimuutta, inspiroivaa työilmapiiriä ja työn tekemisen vapautta? Jos näin on, me Weladolla etsimme juuri sinua! 

Tie- ja katurakennuttamisen ja valvonnan asiantuntijana Weladolla

Pääset mukaan merkittäville väylähankkeille edistämään ja kehittämään rakennuttamisen ja valvonnan käytäntöjä sekä varmistamaan hankkeiden aikataululliset, laadulliset ja kustannukselliset tavoitteet yhdessä asiakkaan ja sidosryhmien kanssa. Työnkuvasi määritetään yhdessä kokemuksesi ja kiinnostuksesi pohjalta. Voimme lisätä siihen väylähankkeiden lisäksi kiinnostukseesi sopivia monipuolisia tehtäviä rata-, tie-, kiinteistö-, teollisuus- ja mittausliiketoiminnoistamme sekä myös turvallisuuden, riskienhallinnan, ympäristön ja kiertotalouden osa-alueilta.

Tueksesi tehtäviisi saat laajan Weladon asiantuntijaverkoston, jonka avulla kehitetään yhdessä koko infra-alaa hanke kerrallaan. Toimipaikkasi voi olla missä vain, mikä sinulle parhaiten sopii. Tällä hetkellä tie- ja katurakennuttamisen ja valvonnan töitä on tarjolla erityisesti Länsi-Suomen alueella (Seinäjoki). Muut toimistomme löytyvät Oulusta, Kuopiosta, Jyväskylästä, Joensuusta, Tampereelta ja Helsingistä.

Olet etsimämme weladolainen artisaani jos:

  • haluat mahdollistaa muiden menestymisen ja työyhteisön hyvinvoinnin
  • sinulla on insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto (tai vastaava tekninen koulutus)
  • sinulla on kokemusta vaativien infrahankkeiden ja taitorakenteiden rakennuttamisesta / valvonnasta / toteutuksesta
  • haluat kehittyä ja kasvaa asiantuntijana sekä haastaa toimintatapoja ja kehittää toimintaa
  • olet valmis sitoutumaan arvoihimme: rohkeasti avoin, empaattinen, tekijöillemme paras

Miksi Weladolle töihin?

Tutustu täällä Weladoon työpaikkana, siihen mitä lupaamme sinulle ja miten tuemme sinun menestymistäsi. Entä kiinnostaako sinua nähdä millaisia artisaaneja meillä on töissä? Lue täältä artisaaniemme uratarinoita ja saat tietää miksi juuri he viihtyvät meillä.

Seuraa meitä myös InstagramissaFacebookissa tai LinkedInissä, niin näet miltä arkemme näyttää, mitä weladolaisuus tarkoittaa ja olisiko Welado sinulle oikea paikka.

Innostuitko?

Jos tämä osui ja upposi, käy jättämässä hakemuksesi järjestelmäämme. 

Jos jokin jäi mietityttämään tai haluat kuulla tehtävästä lisää, soita tai laita viestiä rohkeasti Joonakselle.