-

Uuden liiketoiminnan moottori

Weladon Artisan logo

Haluatko luoda jotain uutta? Jotain alusta asti, mutta yhdessä? Jos arvostat avoimuutta, inspiroivaa työilmapiiriä ja työn tekemisen vapautta, niin me Weladolla etsimme juuri sinua!

Welado alustana uraunelmillesi

Onko mielessäsi jokin uusi Weladolle sopiva palvelu, liiketoiminta tai idea, jonka parissa haluaisit työskennellä? Ehkä tuotat jo jotain muuta rakennetun ympäristön asiantuntijapalvelua asiakkaillesi ja Welado alustana kiinnostaa sinua? Tai olet nähnyt aukon markkinoiden tarjonnassa ja kehittäisit jotain aivan uutta ratkaisuksi?

Strategiamme pohjantähtenä toimii ajatus siitä, että Welado on halutuin alusta toteuttaa merkityksellistä rakennetun ympäristön asiantuntijuutta. Voisimmeko toimia alustana myös sinun asiantuntijahaaveillesi, ja antaa puitteet ideasi toteuttamiseen? Olemme avoimia mielenkiintoisille ehdotuksille, myös sellaisille, joihin ei sisälly perinteiset palkkasuhteet.

Tehtävissäsi sinua tukee laaja Weladon asiantuntijoiden verkosto, jonka avulla yhdessä kehitämme infra- ja rakennusalaa hanke kerrallaan.

Olet etsimämme weladolainen artisaani jos:

  • haluat mahdollistaa muiden menestymisen ja työyhteisön hyvinvoinnin
  • sinulla on kokemusta ja kontakteja jostain sellaisesta, mikä voisi toimia uuden liiketoimintamme moottorina
  • haluat oppia uutta ja kehittyä sekä haastaa toimintatapoja ja kehittää toimintaa
  • olet valmis sitoutumaan arvoihimme: rohkeasti avoin, empaattinen, tekijöillemme paras.

Miksi Weladolle töihin?

Tutustu täällä Weladoon työpaikkana, siihen mitä lupaamme sinulle ja miten tuemme sinun menestymistäsi. Entä kiinnostaako sinua nähdä millaisia artisaaneja meillä on töissä? Lue täältä artisaaniemme uratarinoita ja saat tietää miksi juuri he viihtyvät meillä.

Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa tai LinkedInissä, niin näet miltä arkemme näyttää, mitä weladolaisuus tarkoittaa ja olisiko Welado sinulle oikea paikka.

Innostuitko?

Jos tämä osui ja upposi, niin ole rohkeasti yhteydessä kehitysjohtajaamme Nooraan, ja mietitään yhdessä mahdollisuuksia!