-

Tuulivoimaprojektit kasvavat ja tulevat haasteellisemmiksi – mistä osaajat?

Tuulivoimalla on merkittävä rooli EU:n ja Suomen uusiutuvan energian hyödyntämisen strategiassa, ja tuulivoimaloiden rakentaminen on voimakkaassa kasvussa. Rakentaminen merelle lisää haasteita − osaajien määrää ja korkeaa erityisosaamista on lisättävä. Vuonna 2021 rakennettiin yhteensä 141 uutta voimalaa, ja niiden koko kasvaa. Welado tuotteistaa tuulivoimapalveluja vastaten tuulivoima-asiantuntijoiden kysyntään.

Laadukas ja yhteneväinen palvelu varmistetaan tuotteistamalla tuulivoimarakentamisen palvelut

Me Weladolla haluamme toimittaa asiakkaillemme aina hyvää, samanveroista ja laadukasta palvelua riippumatta siitä, kuka konsultti palvelumme toimittaa. Tuotteistaminen selkeyttää ja yhtenäistää palvelun sisältöä”, kertoo Henri Hanhirova Weladolta.

Tuotteistamisen ja asiantuntijuuden monistamisen sydämessä ovat:

  • Hyvin määritellyt prosessit, jotka ohjaavat tekemistä. Tämä mahdollistaa nopean oppimisen. Uusia henkilöitä on helppo perehdyttää, ja asiakkaat tietävät miten toimimme.
  • Standardoidut menetelmät.  ‘Saman toistaminen’ voidaan varmistaa henkilöstä riippumatta. Asiakas voi luottaa, että asiantuntijamme tietävät toimintamallit ja toimivat parhaiden mallien mukaisesti.
  • Tarkkaan sovitut laatukriteerit ja mittaaminen yhdessä asiakkaan kanssa. Pystymme tämän läpinäkyvyyden kautta varmistamaan kaikille osapuolille halutun rakennetun laadun. Asiakas näkee sovitusti toteutuman.
  • Osaamistiimit. Osaajatiimimme asiantuntijat ovat joustavasti käytettävissä projekteissa. Weladolla osaamista löytyy muun muassa sähkövoimatekniikassa, silta- ja satamatyöhankkeissa, ympäristösuunnittelussa ja viestinnässä.

Tavoitteenamme on toimittaa asiakkaillemme aina helppo projekti

Asiakkaat voivat olla varmoja, että he saavat aina samanlaista ja yhtä hyvälaatuista palvelua asiantuntijastamme riippumatta. Asiakaslupauksemme on toimittaa aina helppo projekti”, Henri täsmentää.

Lue Henrin artisaanihaastattelu

Tutustu energia-alan osaamiseemme 

Lue referenssi: Rakentamisen aikainen viestintä auttaa ihmisiä arjessa ja projektia onnistumaan

Lue referenssi: Vt4 Kirri–Tikkakoski-hankkeessa moottoritie avattiin liikenteelle viisi kuukautta etuajassa

Lue blogi: Weladolla osaaminen rakentuu yhdessä

Ota yhteyttä!

henri.hanhirova@welado.fi

+358 40 180 5678