-

Taitorakenneasiantuntija

Weladon Artisan logo

Arvostatko avoimuutta, inspiroivaa työilmapiiriä ja työn tekemisen vapautta? Jos näin on, me Weladolla etsimme juuri sinua! 

Taitorakenneasiantuntijana Weladolla 

Pääset mukaan merkittäville väylähankkeille taitorakenneasiantuntijan roolissa. Hankkeet voivat olla niin tie-, katu-, rata-, vesiväylä- kuin teollisuushankkeitakin. Tarkempi työnkuvasi määritetään yhdessä kokemuksesi ja kiinnostuksesi pohjalta. Voit lisätä rooliisi mausteita toimimalla esimerkiksi mentorina itse, tai osallistumalla oppijan roolissa uusiin asiantuntijatiimeihin, kuten ympäristö- tai riskienhallinnan tiimiin. 

Tueksesi tehtäviisi saat laajan Weladon asiantuntijaverkoston, jonka avulla kehitetään yhdessä koko infra-alaa hanke kerrallaan. Toimipaikkasi voi olla missä vain, mikä sinulle parhaiten sopii. Tällä hetkellä taitorakenneasiantuntijan töitä on tarjolla erityisesti Helsingissä ja Tampereella sekä Seinäjoella, muut toimistomme löytyvät Oulusta, Kuopiosta, Jyväskylästä ja Joensuusta. 

Olet etsimämme weladolainen artisaani jos: 

  • haluat mahdollistaa muiden menestymisen ja työyhteisön hyvinvoinnin 
  • sinulla on insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto (tai vastaava tekninen koulutus) 
  • sinulla on kokemusta vaativien infrahankkeiden silta- tai muiden taitorakenteiden rakennuttamis- ja/tai valvontatehtävistä 
  • haluat kehittyä ja kasvaa asiantuntijana sekä haastaa toimintatapoja ja kehittää toimintaa 
  • olet valmis sitoutumaan arvoihimme: rohkeasti avoin, empaattinen, tekijöillemme paras. 

Miksi Weladolle töihin? 

Tutustu täällä Weladoon työpaikkana, siihen mitä lupaamme sinulle ja miten tuemme sinun menestymistäsi. Entä kiinnostaako sinua nähdä millaisia artisaaneja meillä on töissä? Lue täältä artisaaniemme uratarinoita, ja saat tietää miksi he viihtyvät juuri meillä. 

Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa tai LinkedInissä, niin näet, miltä arkemme näyttää, mitä weladolaisuus tarkoittaa ja olisiko Welado sinulle oikea paikka. 

Innostuitko? 

Jos tämä osui ja upposi, käy jättämässä hakemuksesi järjestelmäämme. 

Jos jokin jäi mietityttämään tai haluat kuulla tehtävästä lisää, soita tai laita viestiä rohkeasti Joonakselle.