-

Sähkörata- ja vahvavirtarakennuttaja / -valvoja

juna ja rata

Saatko virtaa ja energiaa ajatellessasi sähkörataa? Innostutko, kun joku mainitsee sanan vahvavirta? Arvostatko avoimuutta, inspiroivaa työilmapiiriä ja työn tekemisen vapautta? Jos näin on, jatkahan lukemista!

Sähkörata- ja vahvavirtarakennuttajana tai valvojana Weladolla

Pääset mukaan merkittäville ratahankkeille sähkö- ja vahvavirta-asiantuntijan tai valvojan roolissa. Tarkempi työnkuvasi ja tehtäväsi räätälöidään yhdessä kanssasi kokemuksesi ja kiinnostuksesi pohjalta. Omien urapolkusuunnitelmiesi ja kiinnostuksesi kohteiden mukaan voit liittyä Weladon eri osaamistiimeihin (esim. turvallisuus- ja riskienhallinta, ympäristö, kaupunkirata, valvonta), toimia mentorina tai osallistua vahvemmin asiakasrajapintaan.

Tueksesi tehtäviisi saat laajan Weladon asiantuntijaverkoston, jonka avulla kehitetään yhdessä koko infra-alaa hanke kerrallaan. Tällä hetkellä ratahankkeiden sähkö- ja vahvavirta-asiantuntijan töitä on tarjolla erityisesti Pohjois-Suomessa.

Olet etsimämme weladolainen artisaani jos:

  • haluat mahdollistaa muiden menestymisen ja työyhteisön hyvinvoinnin
  • sinulla on insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto tai vastaava tekninen koulutus
  • eduksesi luetaan työkokemus sähköradan ja vahvavirtalaitteiden rakennuttamisesta tai valvonnasta
  • Myös sähköradan ja vahvavirtalaitteiden rakentamisen, kunnossapidon tai suunnittelun kokemus luo hyvän pohjan tehtävässä menestymiseen
  • haluat kehittyä ja kasvaa asiantuntijana sekä haastaa toimintatapoja ja kehittää toimintaa
  • olet valmis sitoutumaan arvoihimme: rohkeasti avoin, empaattinen, tekijöillemme paras.

Miksi Weladolle töihin?

Tutustu täällä Weladoon työpaikkana, siihen mitä lupaamme sinulle ja miten tuemme sinun menestymistäsi. Entä kiinnostaako sinua nähdä millaisia artisaaneja meillä on töissä? Lue täältä artisaaniemme uratarinoita ja saat tietää miksi juuri he viihtyvät meillä.

Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa tai LinkedInissä, niin näet miltä arkemme näyttää, mitä weladolaisuus tarkoittaa ja olisiko Welado sinulle oikea paikka.

Miten edetään?

Jos tämä osui ja upposi, käy jättämässä hakemuksesi järjestelmäämme. Jos jokin jäi mietityttämään tai haluat kuulla tehtävästä lisää, soita tai laita viestiä rohkeasti Jussille.