Woimakumppani

Hei yrittäjä! Tule mukaan kehittämään yhteistä tarinaa osana Weladokokonaisuutta

-

Yrittäjän vapaus yhdistettynä työyhteisön tukeen

Jos olet tuore tai vaikka kokeneempikin yrittäjä, tai harkitset yrittäjyyttä, Weladon woimakumppanuus voisi olla sinun juttusi.

Woimakumppanit ovat meidän pitkäaikaisia kumppaneitamme, joille tarjoamme tukea ja työyhteisöä yhdistettynä yrittäjyyden vapauteen. Woimakumppanina voit valita mitä työntekijän etuja otat, esimerkiksi IT-välineet, työpisteen toimistolta tai tukipalveluiden tuen, ja niiden perusteella laskemme yhdessä kannattavan laskutusmallin. Weladon woimakumppanina voit tehdä myös oman työterveyssopimuksen työterveyskumppanimme kanssa, saaden listahinnoista alennusta Weladoverkostoon kuulumalla.

Woimakumppanina saat meiltä markkinointi- ja myyntihyötyä, ja saatat esimerkiksi päästä isoimmille hankkeille mukaan mitä omin voimin.

Woimakumppanimme ovat aina tervetulleita weladolaisten vapaa-ajan aktiviteettitapahtumiin ja yhteisiin juhliin, ja heillä on kaikkien weladolaisten asiantuntija-apua käytettävissä, joten vaikka toimit yrittäjänä, et jää paitsi ison työyhteisön sosiaalisista hyödyistä.

Emme rajoita woimakumppaneiden toimintaa yhteistyösopimuksissa, vaan olet vapaa tekemään töitä myös muiden kanssa. Etsitään win-win-win ratkaisu sinulle, meille ja asiakkaille.

Jos woimakumppanina toimiminen voisi sopia sinulle, lisää tietosi meidän osaajayhteisöömme, ruksita liittyessäsi Yhteistyökumppaniksi Weladolle-osio.

Kurkkaa täältä myös muut kumppanimallimme.