-

Minun Weladoni - Aino Rytkönen

0 kommenttia

Ennen kuin pääsin kesätöihin Weladolle, niin kuvani yrityksestä oli hyvin suppea. Ajattelin vain Weladon olevan “insinöörifirma”, jossa on töissä pelkästään insinöörejä. Sen tiesin myös, että isäni istuu palavereissa sekä käy työmaalla. Kuvani Weladosta laajeni yhdestä sataan!

Pääsin kunnolla tutustumaan infra-alaan ja rakennuttamisen sekä suunnitteluttamisen maailmaan. En voi myöskään käsittää sitä, millaisia osaajia Weladolla on töissä eri tekniikan osa-alueilta. Lappeenrannan toimistolla tutustuin Visaan ja Henriin, joista molemmilla on huikea tietämys ja taito käsissään. Hävettää, että olen ajatellut työn olevan palavereissa istumista ja kahvin juomista, mutta ei, se on paljon muuta ja mukavaa sellaista.

Tulevaisuudessa voisin hyvinkin nähdä itseni töissä rakennuttamisen tehtävissä infra- tai kiinteistöalalla, vaikka omat opintoni on ainakin tällä hetkellä suunnattu tradenomin tutkintoon ja kauppatieteisiin, erityisesti markkinointiin. Varsinkin Weladon kaltaisessa yrityksessä voisin kuvitella työskenteleväni pitkään.

Weladolaisuus on välittämistä

Weladolaisuus sitoo sisälleen mahtavan työilmapiirin, välittämisen, kuuntelemisen, parhaat palvelut sekä tiedon ja taidon ammattilaisia eli todellisia asiantuntijoita. Weladolla todella välitetään työntekijöistä ja työntekijät kuuntelevat ja välittävät toisistaan. Näin yllä pysyy hyvä työilmapiiri.

Welado on ottanut talliinsa mahtavia osaajia, niin eri koulutus- kuin urataustoiltakin. Olen törmännyt kesäduunin aikana mukaviin ja ystävällisiin weladolaisiin, joiden kanssa oli mukava jutella ja käydä lounaalla. Jo tämän perusteella voisin harkita hyvin vakavasti Weladoa työpaikkana.

Kaksi mukavaa viikkoa takana, ja työmäärä olisi voinut olla isompi ja olisinpa ollut toimistolla enemmän. Nautin tästä työjaksosta todella, koska se ei edes tuntunut työltä rentouden ja mukavien työtehtävien ansiosta.  Ehdottomasti ensi kesänä uudestaan, kun olen vielä 18! Toki koulutusta ei löydy, mutta jotain hanttihommia.

Aino Rytkönen


Kommentit

Ei kommentteja