Piirretty kuva 'Welado maailmasta', keskellä Weladon logo. Kuvastaa strategiaa
-

Welado Group Oy

Welado Group Oy on suomalaisomisteinen yhtiö, jonka tavoitteena on kasvaa rakennetun ympäristön asiantuntija-aloilla Pohjoismaissa. Welado Group Oy omistaa kaikki Welado-konsernin yhtiöt.  

Welado Oy:n asiantuntijat toimivat rakennuttajina, projektijohtajina ja valvojina rata-, infra-, energia- ja kiinteistöhankkeissa sekä tarjoavat monipuolisia asiantuntijapalveluita muun muassa teollisuuteen, riskienhallintaan, tietomallintamiseen, turvallisuuteen, ympäristöön, hankeviestintään ja vastuullisuuteen liittyen.  

STHK on Weladon Ruotsin brändi ja yhtiö, jonka ydinasiantuntijuusalana on rautatiealan digitalisaatio erikoistuen sekä kaluston että infran ERTMS-ratkaisuihin. STHK tarjoaa myös rakennuttamista ja valvontaa infra- ja energia-aloilla.  

Welado Design Oy tarjoaa infrasuunnittelun palveluita rata-, ympäristö- ja energiahankkeisiin. Weladolaisen suunnittelun vahvuus on syvällinen ymmärrys infrahankkeiden toteutusketjusta. 

 

Weladolainen toimintatapa on se muutos, jota alamme ihmiset haluavat

 

Olemme olemassa, jotta hyvinvoivat asiantuntijamme voisivat tuottaa asiakkaillemme laadukkaimmat ratkaisut. Ja jotta yhdessä asiakkaidemme kanssa, voimme muuttaa maailmaa rakennuttamalla turvallisia ja kestäviä elinympäristöjä tuleville sukupolville.

Uskomme, että yhdessä weladolaisten kanssa luomme vetovoimaisen tekijöilleen parhaan työpaikan, jonka alojemme parhaat valitsevat  alustaksi merkitykselliselle asiantuntijuudelleen.

330
weladolaista 3/2024
14
toimistoa
42,4
M€ liikevaihtoa 2023
55
eNPS eli henkilöstötyytyväisyys
540
käynnissä olevaa projektia (noin)
41
liikevaihdon kasvuprosentti 2023

 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkella tai olemalla yhteydessä suoraan etsimääsi henkilöön.

Asiani koskee
Pakollinen tieto merkitty tähdellä (*).

Maailma on erilainen weladolaisen silmin - Tutustu videolta tarinamme alkuvaiheisiin

 

 

Lue lisää Weladolaisuudesta

Future workplaces

Future workplaces

Lue lisää

ISO 9001

ISO 9001

Lue lisää

ISO 14001

ISO 14001

Lue lisää