Yritys

Missio

Vastuullinen ja sitoutunut edelläkävijä. Turvallisen ja toimivan tulevaisuuden elinympäristön rakennuttaja.

Toimija, joka luo elinvoimaista ja ihmisläheisiin arvoihin perustuvaa liiketoimintaa, joka muuttaa koko rakennusalaa asiakkaidemme eduksi.

Weladolainen toimintapa on se muutos, jota alamme ihmiset haluavat

Panostamalla ihmisiin ja investoimalla henkilöstöömme takaamme, että asiakkaamme saavat parhaat ratkaisut motivoituneimmilta asiantuntijoiltamme.

Avoin yhteistyö meidän innostuneiden edelläkävijöiden kanssa luo uusia innovaatioita koko toimialalle.

Uskomme vakaasti, että yhdessä rakentuu enemmän.

Arvot

  • Rohkeasti avoin
  • Empaattinen
  • Tekijöilleen paras

Visio

Vastuullinen toimintatapa ja inspiroiva työilmapiiri tekevät meistä rakennuttamisen kansainvälisen laatubrändin.

Weladon strategia

Strategia

Ympäristöpolitiikka

Uskomme, että yksi Welado Oy:n liiketoiminnan menestymisen avaintekijä on kestävän kehityksen mukainen toiminta. Tavoitteenamme on kehittää sekä omaa että asiakkaidemme kestävän kehityksen tasoa jatkuvasti ja näin ollen johtaa koko infra-alaa kestävämpään suuntaan. Jatkuvan kehittymisen turvaamiseksi olemme asettaneet seuraavat periaatteet Welado Oy:n toiminnalle kestävän kehityksen saralla:

Kuva

Maailma on erilainen weladolaisen silmin

Tuemme uuden ideointia, tehokkaita toimintatapoja ja yrityksen ihmisiä, jotka vievät rakennuttamista tinkimättömästi eteenpäin ja määrittävät sitä kautta koko alaa.

160

Työntekijää (12/2020)

11

Toimistoa

11 M€

Liikevaihto (2019)

Asiakkaiden sanomaa

Meillä on Weladon asiantuntijoiden kanssa pitkä yhteistyötausta tie- ja siltahankkeiden rakennuttamisesta ja valvonnasta. Pystyn luottamaan siihen, että weladolaisilta työt hoituvat sovitusti. Lisäksi kehitämme jatkuvasti yhteistyössä toimintaa hankkeiden ohessa. Viimeisimpänä otimme kaikille kesän 2018 hankkeille Weladon ympäristötyökalut pilotoitavaksi. Kommunikointi on myös helppoa ja rentoa, minkä ansiosta pitkätkin ajomatkat yhdessä sujuvat mukavasti.

Pirkko Ylitalo
Projektipäällikkö, Lapin ELY-keskus

Kokkola-Ylivieska kaksoisraide on oleellinen osa Seinäjoki-Oulu ratahanketta, joka on yksi suomen kaikkien aikojen suurimmista infrahankkeista. Welado Oy (silloinen Proxion CC Oy) on toiminut kaksoisraideprojektin rakennuttajakonsulttina. Olemme alittamassa projektin kustannusarvion ja lisäksi useita osakokonaisuuksia kaksoisraiteesta on saatu liikenteelle alkuperäistä aikataulua nopeammin. Projekti edennyt turvallisesti ja tehokkaasti, joustavalla yhteistyöllä olemme saavuttamassa kaikki Liikenneviraston asettamat  päätavoitteet.

 

Tommi Rosenvall
Projektijohtaja, Liikennevirasto

Ekokompassi
ISO 9001
RALA