-

Uimahypyllä tai puttaamalla töihin Weladolle

Kouri Hanna
Kouri Hanna
HR-päällikkö

Onko mieleesi alkanut hiipimään vaihtoehto uudesta työpaikasta? Hakeutuminen uusien mahdollisuuksien äärelle saisi kuitenkin olla helppoa, kesäisen rentoa. Weladolla se onnistuu! Voimme keskustella toiveistasi ja osaamisestasi tuttuun tapaan vuoden 2023 kesäkamppiksen aikana esimerkiksi jäätelötreffeillä, terassilounaalla tai golfkentällä.

Millainen Welado on työpaikkana?

Arvojemme mukaisesti Welado on tekijöilleen paras paikka toteuttaa juuri itselleen merkityksellistä asiantuntijuutta. Konsulttityö vaatii taitoa ja kokemusta, ja työn tasapainottamiseksi Welado työnantajana antaa täyden tukensa weladolaisten hyvinvoinnin varmistamiseksi. Meillä on kiitellyt henkilöstöedut insinööritoimistoista toiseksi paras palkkataso (Tekniikka&Talous 1/2023) ja kollegat, joiden päätehtävä on mahdollistaa toistensa hyvinvointi ja menestyminen. Kirsikkana kakussa juhlimme tänä vuonna pikkujouluja Latvian Riiassa.

Millaisia asiantuntijoita Weladolle etsitään?

Haluamme sinut sinuna, sellaisena kuin olet. Kuten Kalle Moilanen videossaan kertoo, meille on erinomaisen tärkeää, että kukin weladolainen tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tämä on olennaista, sillä sen lisäksi, että kaikki asiakkaamme ovat erilaisia, on meitä weladolaisia jo 300 omanlaistaan persoonaa erilaisilla taustoilla, ajatusmaailmoilla ja tavoilla. Meille on tärkeää, että jokainen weladolainen hyväksytään juuri sellaisena kuin hän on. Kesän juttusarjassa Minä minuna rakennusalalla kerromme tarkemmin ajatusmaailmastamme, esittelemme weladolaisia, joilla jokaisella on omanlaisensa lähtökohdat ja tarina kerrottavanaan sekä avaaamme ajatuksia rakennusalan kulttuurimuutoksesta, jota aktiivisesti edistämme.

Millaista osaamista Weladolle etsitään?

Weladolaiset ovat rakennetun ympäristön asiantuntijoita ja toimivat rakennuttajina väylä-, kiinteistö-, teollisuus- ja energiahankkeissa. Tarjoamme hankkeisiin myös kattavasti asiantuntijapalveluita, kuten ympäristö- ja vastuullisuusosaamista, tietomalliasiantuntijuutta, hankeviestintää, turvallisuus- ja riskienhallinnan osaamista sekä lakipalveluita.

Löydät avoimet työpaikkamme urasivustoltamme. Jo listattujen lisäksi tänä vuonna avataan vielä haut muun muassa ympäristöasiantuntijan, sähköteknisellä taustalla olevan energiapuolen osaajan, kokeneiden väylärakennuttajien ja -valvojien sekä ratapuolen suunnitteluttajien tehtäviin. Ota Weladon LinkedIn seurantaasi, niin saat tiedon, kun paikat avataan.

Alusta-ajatteluumme kuuluu, että olemme avoimia myös kaikenlaisille uusille palveluideoille. Älä siis epäröi olla yhteydessä, vaikka asiantuntijuutesi ei vielä ole Welado-STHK:lla edustettuna. Voimme työsuhteen sijaan aloittaa myös kumppanuuden, yhteistyön alan kehittämiseksi tai verkostoitua ideoiden jakamisen merkeissä.