-

Kokemusta omaava riskienhallinnan asiantuntija

check-merkki ja tähti

Kiinnostaako työt mielenkiintoisten riskienhallintatehtävien parissa? Jos näin on, ja arvostat avoimuutta, inspiroivaa työilmapiiriä ja työn tekemisen vapautta, niin me Weladolla etsimme juuri sinua!

Ratarakennuttajana Weladolla

 

Etsimme vankalla kokemuksella varustettua riskienhallinnan asiantuntijaa, jolla on kokemusta monipuolisista riskienhallintatehtävistä. Tulevassa tehtävässä tulet työskentelemään useilla suurilla ja merkityksellisillä rautatiehankkeilla, joita meillä on työn alla ympäri Suomen. Työssä olet mahdollistamassa turvallisen, sujuvan ja kestävämmän liikenteen rakentumisen yhdessä asiakkaamme ja muiden asiantuntijoidemme kanssa.

Toivoisimme sinulla olevan jonkinlaista kokemusta riskienhallinnasta, esimerkiksi joltain teollisuuden alueelta vähintään muutaman vuoden ajalta. Toimivan mentorointimallimme ja sujuvien toimintamalliemme ansiosta tulet varmasti oppimaan rautatiealan käytännöt. Projektitiimeissämme työskentelee useita riskienhallintaa tekeviä asiantuntijoita, joilta saat aina tukea ja opastusta tulevissa tehtävissäsi. Jos omaat jo kokemusta rautateiden riskienhallinnasta, luomme sinulle yhdessä kehittymispolun osaamisesi syventämiseen.

Rautatiehankkeilla riskienhallintatyötä tehdään niin turvallisuuden hallinnan (YTM asetuksen mukainen riskienhallinta) kuin projektiriskienhallinnan näkökulmasta. Työ vaihtelee hankekohtaisesti, joten monipuolisuutta on luvassa. Arjessasi tulet työskentelemään muun muassa asiakkaiden, projektipäällikköjen, projektin muiden asiantuntijoiden, suunnittelijoiden sekä muiden riskienhallintaa tekevät weladolaisten kanssa.

Sinulla on mahdollisuus ottaa työssäsi vastuuta sekä antaa kädenjälkesi hankkeen ja sen riskienhallinnan toteutumiseen ja onnistumiseen. Tulevissa tehtävissäsi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja kykyä toimia asiakasprojektien toimintaympäristössä eri toimijoiden ja sidosryhmien kanssa. Loput jäävät meidän huolehdittavaksi, ja voit olla varma, että autamme sinua onnistumaan!

Tuleva työsi voidaan muovata toiveidesi mukaan ja siihen on mahdollista lisätä esimerkiksi palasia turvallisuudesta, ympäristöstä, vastuullisuudesta tai vaikkapa muiden toimialojen hankkeilta. Lisäksi tulevaisuudessa voit halutessasi toimia itse myös mentorina mahdollistaen uusien asiantuntijoiden tulemisen alalle ja kasvamisen todellisiksi osaajiksi.

 

Miksi Weladolle töihin?

Tarjoamme työntekijöille monipuoliset työsuhde-edut, sekä palvelevaa johtamista, jota tukevat organisaation määrittelemät arvot: rohkeasti avoin, empaattinen, tekijöilleen paras. Welado mahdollistaa työntekijöilleen joustavat työajat ja voit työskennellä siellä, missä koet sen itsellesi parhaimmaksi.

Nykyiset riskienhallinnan asiantuntijamme nostavat Weladon parhaina puolina esiin matalan organisaation, aidon ihmisläheisyyden ja mahdollisuuden tehdä työstä juuri omannäköistä. Lisäksi Weladon tiimihenki ja mahdollisuus kehittyä asiantuntijana omien intohimojesi suuntaan ovat saaneet kiitosta. Meillä on myös vertailun kestävä palkkataso.

Tutustu täällä Weladoon työpaikkana, siihen mitä lupaamme sinulle ja miten tuemme sinun menestymistäsi ja kehittymistäsi. Entä kiinnostaako sinua nähdä, millaisia artisaaneja meillä on töissä? Lue täältä artisaaniemme uratarinoita ja saat tietää, miksi juuri he viihtyvät meillä.

Seuraa meitä myös InstagramissaFacebookissa tai LinkedInissä, niin näet miltä arkemme näyttää, mitä weladolaisuus tarkoittaa ja olisiko Welado sinulle oikea paikka.

Innostuitko?

Jos tämä osui ja upposi, käy jättämässä hakemuksesi järjestelmäämme.

Jos jokin jäi mietityttämään, tai haluat kuulla tehtävästä lisää, soita tai laita viestiä rohkeasti Eetulle tai Ruusulle.