-

Kesätyö: haku päättynyt

Kesätyö (aurinko)

Moi sinä urasi alkutaipaleella oleva teknisen alan opiskelija! Miltä kuulostaisi kesä rakennuttamisen ja projektinjohdon parissa? Arvostatko avoimuutta, inspiroivaa työilmapiiriä ja työn tekemisen vapautta? Jos näin on, me Weladolla haluamme sinut kesäduuniin!

Oletko koskaan miettinyt rakennuttamista uravaihtoehtona? Rakennuttajakonsultteina toimimme asiakkaidemme edustajina ja edunvalvojina monipuolisilla ja vaihtelevilla projekteillamme. Hankkeiden rakennuttamisessa ja projektinjohdossa parasta lienee se, että pääsemme vaikuttamaan hankkeiden vaatimuksiin ja lopputuloksiin läpi hankkeen: esimerkiksi sekä suunnitteluohjauksen että rakentamisen valvonnan näkökulmasta. Lisäksi esimerkiksi hankinta-asiakirjoihin kirjatuilla vaatimuksilla säädämme suuresti sitä, mitä lopputuloksesta tulee. Tarjoamme asiakkaillemme kattavasti myös erilaisia asiantuntijapalveluita projektinjohtamisen ja rakennuttamisen tueksi. Meillä pääset näkemään erilaisten rakennushankkeiden elinkaaren suunnitteluvaiheesta aina käyttöönottoon saakka. Tueksesi Welado-matkalle saat välittävien ja työstään innostuneiden asiantuntijoiden kokemuksen sekä työyhteisön tuen.

Asiantuntijamme ovat rakennetun ympäristön moderneja artisaaneja, joiden tehtävä on toimittaa asiakkaalle aina helppo projekti. Katso lisätietoja artisaaniajattelustamme videolta ja tutustu weladolaisiin täällä

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä on haussa yli 10 kesätyöpaikkaa opiskelijoille sekä vastavalmistuneille. Kesätyöpestit räätälöidään valittujen henkilöiden taustan ja kokemuksen mukaisesti kullekin henkilölle erikseen. Tyypillisiä tehtäviä ovat muun muassa: kokousten ja tapaamisten valmistelu, erilaisten asiakirjojen valmistelu, osallistuminen kilpailutusten valmisteluun ja sopimusten laadintaan, valvonnan suunnittelu, työmaan seuranta sekä työmaavalvontaan liittyvät maastokäynnit. 

Haluamme aina mahdollistaa omien mielenkiinnonkohteiden sisällyttämisen työtehtäviin, oli se sitten esimerkiksi ympäristöteemoihin, tietomalleihin, suunnitteluttamiseen, somettamiseen tai johonkin muuhun liittyvää. Ilman aikaisempaa työkokemusta rakennuttamisesta tehtävänimike kesätyöntekijöille on projekti-insinööriharjoittelija. Mikäli kokemusta löytyy, katsotaan tilannetta erikseen. Meillä tunnetusti saa lisävastuuta kesän aikana “rohkaistuun tahtiin”, mutta ilman tukea et varmasti jää. Jokaiselle uudelle weladolaiselle nimetään Welado-kaveri, joka on tukenasi ja opettajanasi koko kesän ajan. 

Kesätyöt asettuvat ajalle 2.5. - 31.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Sinulla on myös mahdollisuus jatkaa Weladolla osa-aikaisena työntekijänä kesän jälkeen. Opiskeluaikana weladolaisten palkka määräytyy TEKin ja Insinööriliiton harjoittelupalkkasuositusten mukaisesti aina opinnäytetöihin asti. Valmistumisen jälkeen palkka neuvotellaan erikseen, ja silloin palkkaan vaikuttaa työkokemus, ja palkattavan työtehtävän vaativuus.

Kurkkaa täältä mitä lupaamme työntekijöillemme. Kesätyöntekijälle kuuluvat kaikki Weladon työsuhde-edut, kuten kattavat työterveyspalvelut, lomahuoneistot sekä liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaetu.  Emme missään nimessä pidä kesätyöntekijöitä väliaikaisina tuttavuuksina, vaan aivan täysiarvoisina weladolaisina.

”Minut otettiin erittäin hyvin vastaan Weladolla. Sain työskennellä monipuolisissa tehtävissä projektin parissa.” - weladolainen kesätyöntekijä 2021

Viime kesän kesätyöntekijät suosittelisivat hyvillä mielin Weladoa työpaikkana, sillä heidän eNPS-luku oli huikea 83! Lue lisää vuoden 2021 kesätyöntekijöiden kokemuksista täältä.

Mikä on meille tärkeää?

Ennen kaikkea palkkaamme ihmisiä, eli persoonasi ja sen yhteensopivuus weladolaisiin arvoihin rohkeasti avoin, empaattinen ja tekijöilleen paras sekä kulttuuriin ovat meille tärkeimmät palkkauskriteerit. Toivomme siis, että ne kolahtavat sinulle syvälle ja haluamme kuulla perusteluita asiasta hakemuksessasi. Lisäksi opiskelet teknistä alaa korkeakoulussa. Plussaa saa, jos on työkokemusta rakennusalalta – ja toki rakennuttamiskokemuksesta ekstra plussaa, vaikka sitä harvoin kesätyöhakijoilla on ennestään olemassa. Tiukkoja vuosikurssikriteerejä ei ole.

Miten haet?

Jos samaistut weladolaisuuteen, ja työskentely meillä kiinnostaa, lähetä meille täällä vapaamuotoinen hakemuksesi (video, PPT, Word – mikä sinulle onkaan luontevinta) ja CV:si, josta käy ilmi kertyneet opintopisteesi ja tutkintosisältö 31.1.2022 mennessä. Alta voit kurkata missä päin Suomea meillä on paikkoja auki.

Aloitamme haastattelut viimeistään haun päätyttyä ja pyrimme siihen, että kaikilla valituilla on tieto kesätyöpaikasta viimeistään 28.2.2022 mennessä. Kerromme kesätyöhaun etenemisestä henkilökohtaisten viestien lisäksi myös somessa, joten seuraa meitä InstagramissaFacebookissa tai LinkedInissä.


Helsinki
kesätyöntekijöitä rata- tie- ja kiinteistörakennuttamiseen.

Kotka
Kesätyöntekijä tierakennuttamiseen. 

Kuopio/Iisalmi
Kesätyöntekijä ratarakennuttamiseen (esim. maarakennus- tai sähköharjoittelija).

Lappeenranta
Kesätyöntekijä ratarakennuttamiseen.

Tampere
Kesätyöntekijöitä rata- tie- ja kiinteistörakennuttamiseen.

Oulu
Kesätyöntekijöitä rata- tie- ja kiinteistörakennuttamiseen.

Vuorotteluvapaan sijaisuus 7 kk alkaen 1.3.2022. Sopii esimerkiksi vastavalmistuneelle projekti-insinöörille tai taloushallinnon osaajalle. 

Turvallisuus- ja riskienhallinnan harjoittelija
Haemme myös turvallisuus- ja riskienhallinnan harjoittelijaa rakennuttamishankkeille ja kehitystehtäviin. Työskentelypaikkakuntasi voi olla mikä vain toimistopaikkakunnistamme.

Diplomityöpaikka
Rautatiealan tulevaisuuden vaatimusten muotoilu (liittyy Digirata-hankkeeseen ja aihetta tarkennetaan yhdessä diplomityöntekijän kanssa).