-

20 000 tyytyväistä työntekijää: asiakaslähtöiset toimitilaratkaisut johtavat parhaaseen asiakaskokemukseen

toimistolla palaveri menossa

20 000 tyytyväistä työntekijää - keskiössä toimitilojen kehittäminen vastaamaan asiakkaan tarpeita 

Welado on pitkänlinjan asiakaslähtöisten toimitilaratkaisujen rakennuttaja. Asiantuntijamme mahdollistavat asiakkaillemme, että he pystyvät tarjoamaan hyvät toimisto-olosuhteet tuhansien työnteolle. Asiakkaamme tarjoavat yrityksille joustavia ja tehokkaita toimitilaratkaisuja, co-working-tiloja sekä niihin liittyviä palveluita. Asiakaskokemus ja sen kehittäminen on heidän liiketoimintansa ytimessä.

Weladon asiakkaiden hallinnoimissa toimitilakampuksissa toimii lähes 500+ asiakasyritystä ja niiden lähes 20000 työntekijää. Asiakasviihtyvyys ja hyvät olosuhteet ovat tärkeässä osassa.

Asiakaslähtöiset toimitilaratkaisut johtavat parhaaseen asiakaskokemukseen

Asiakkaat koostuvat eri kokoisista ja erilaisista organisaatiosta, joten luonnollisesti myös tarpeet toimitilaratkaisuille ja kiinteistöjen toimivuudelle ovat moninaisia.

Asiakkaidemme liiketoiminnan ytimessä on tarjota parhaat toimitilat omille asiakkailleen. Kiinteistön kunto ja vastaavuus asiakkaan tarpeeseen on hyvin merkittävä asiakaskokemukseen ja -tyytyväisyyteen vaikuttava asia. Welado on rakennuttamisen asiantuntijapalveluiden partneri ja toteuttaa kiinteistöjen rakennuttamiseen ja olosuhteiden hallintaan liittyvät toimenpiteet sovittujen toimintatapojen mukaisesti. Se on avain asiakastyytyväisyyteen ja asiakkaamme voi keskittyä ydinliiketoimintaansa”, kertoo Weladon projektijohtaja Tommi Koskenkorva.

Hyvä sisäilma kaikille - olosuhde/korjausrakentaminen

Terveellinen sisäilma on asia, joka keskusteluttaa kaikkia, myös meidän asiakkaitamme ja heidän tilojaan käyttävien yritysten henkilöstöä.

“Työntekijöiden viihtyvyyteen työpaikalla vaikuttaa muun muassa ilman laatu ja sen lämpötila. Kiinteänä osana toimeksiantoja on usein ilman laatu, mikä todennetaan tutkimuksilla, ja tulosten perusteella tehdään tarvittavat toimenpiteet. Kun olosuhteissa on havaittu epäkohtia ja ne korjataan, pidämme aina huolen, että asiakkaat koko projektin ajan tietävät missä mennään ja mikä on lopputulos. Hoidamme asiakastiedottamisen osana projektia”, Tommi toteaa.

Aina helppo projekti

Miten weladolaiset varmistavat, että meiltä tilattu projekti on tilaajalleen helppo?

Yhteistyön ytimessä on yhdessä sovittu toimintamalli ja prosessit, joiden mukaan voidaan vastata ketterästi muuttuviin tarpeisiin. Pystymme toimittamaan asiakkaillemme toimitilaratkaisut nopeasti ja laadukkaasti alusta loppuun”, kuvailee Tommi Koskenkorva.

Sovittujen toimintamallien ansiosta asiakkaamme voivat luovuttaa toimeksiannon Weladon artisaanien hoidettavaksi luottaen siihen, että projekti tulee hoidetuksi ja tilat loppuasiakkaiden käyttöön sovitussa aikataulussa ja asiakkaan tarpeet huomioituina.

Miten toteutat käyttäjälähtöistä rakennuttamista? Tutustu kiinteistörakennuttamisen palveluihin tästä.

Kiinteistökehityksen tavoitteena on löytää uusi tuottoisampi tulevaisuus kiinteistöllesi. Lue lisää kiinteistö-ja hankekehityksen palvelustamme tästä.

Tarvitsetko sinä asiantuntijan osaamista toimitiloihin liittyen? Ota yhteyttä Juhaan!

juha.tantarimaki@welado.fi, +358 50 591 8319