Referenssit

Welado ylpeänä esittää

Haluamme, että Welado tunnetaan luotettavana rakennuttamisen edelläkävijänä. Meille on tärkeää, että voimme olla ylpeitä kaikesta mitä teemme ja ajattelemme aina asiakkaan etua. Tutustu merkittävimpiin projekteihimme.

Referenssikuva

Väylävirasto

HERI

Olemme solmineet historiamme suurimman hankesopimuksen: sata henkilötyövuotta ja 11 miljoonaa euroa. Helmikuussa 2021 alkanut sopimus kestää joulukuuhun 2028.

Lue lisää »
Referenssikuva

Utajärven kunta

Utajärven kunnan tukena kohti vastuullista resurssiviisautta

Weladon kiertotaloustiimi auttoi Utajärven kuntaa tekemään hankehakemuksen Ympäristöministeriön kuntien ilmastoratkaisut – hankehakuun.

 

Lue lisää »
Referenssikuva

Väylävirasto

RAID-e

Väylävirasto on käynnistänyt vuonna 2016 kolmivuotisen digitalisaatiohankkeen, joka uudistaa liikenne-, väylä- ja liikkumistietojen tuottamisen, ylläpitämisen ja jakelun. Osana laajaa digitalisaatiohanketta on käynnistetty Rataverkon kunnossapidon ja ylläpitojärjestelmien kehittäminen (RAID-e) -osahanke. Hankkeen tavoitteena on uudistaa liikenne-, väylä- ja liikkumistietojen tuottaminen, ylläpitäminen ja jakelu.

Lue lisää »
Referenssikuva

Väylävirasto

Projektinjohtopalvelut radan kunnossapitoalueille 9 ja 10

Liikennevirasto kokeilee rataverkon kunnossapitoon uutta projektinjohtopalvelu -mallia, jossa valittu asiantuntija vastaa sekä isännöinnistä että kunnossapidon projektinjohtotehtävistä.

Lue lisää »
Referenssikuva

Väylävirasto

Luumäki–Imatra -ratahanke

Luumäki–Imatra tavara -hankekokonaisuuteen kuuluu kaksi osakokonaisuutta.

Lue lisää »
Referenssikuva

Väylävirasto

Kokkola-Ylivieska kaksoisraide

Kaksoisraideprojekti Kokkola-Ylivieska sisältää uutta raidetta 80 km ja vanhan raiteen perusparannusta 80 km, siltoja 80 kpl, maanteitä, katuja, yksityisteitä ja huoltoteitä yhteensä 100 km.

Lue lisää »
Referenssikuva

Väylävirasto

Vt 4 parantaminen Oulun kohdalla

Tavoitteena on parantaa valtatien 4 liikenteen turvallisuutta ja sujuvuutta välillä Kempele – Kello sekä vähentää Oulun kohdan ruuhkia. Tavoitteena on myös parantaa elinkeinoelämän kuljetusten toimintavarmuutta.

Lue lisää »
Referenssikuva

Oulun kaupunki, Oulun Vesi ja Liikennevirasto

Oulun pohjoisen alikulun uusiminen ja siihen liittyvät katujärjestelyt

Pohjoisen alikulun uusiminen toteutettiin yhteishankkeena, jossa tilaajina toimivat Oulun kaupunki, Oulun Vesi ja Liikennevirasto. Kohde voitti Vuoden silta 2018 -palkinnon (RIL)!

Lue lisää »