-

Weladon kiinteistörakennuttaminen starttaa 4/2020!

0 kommenttia

Meillä on iloisia uutisia koronaepidemian keskellä, koronasta huolimatta!

Huhtikuusta alkaen laajennamme nimittäin skaalaa ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme jatkossa myös kiinteistörakennuttamisen huippuosaamista pehmeillä arvoilla. Kiinteistöpuolemme starttaa Tampereen ja Helsingin seuduilta käsin, mutta tavoitteenamme on laajentaa toiminta 2020 vuoden aikana valtakunnalliseksi.

Eli nyt sinä kiinteistörakennuttamisen ammattilainen, joka arvostat pehmeitä arvoja ja yhdessä tekemistä, laita meille jo viestiä ja kerro kiinnostuksestasi liittyä joukkoomme!

Tarjolla on lähitulevaisuudessa useita erilaisia pestejä ympäri Suomea - kuulostaiskos esimerkiksi aluepäällikkö, projektinjohtaja, projektipäällikkö, valvoja tai asiantuntija sopivalta roolilta sinulle? Tai jos keksit itsellesi paremman tehtävän, niin saat ilman muuta ehdottaakin 😉

Kerro siis meille, mitä palveluita sinä voisit tulla Weladolla tuottamaan kiinteistörakennuttamisen liiketoiminnan puolelle empaattisen rohkeasti ja avoimesti!

Video aiheesta löytyy täältä tai SOMEsta!

Ps. Tsemppiä kotitoimistoille tai sinne missä ikinä oletkin. Tästä keväästä kyllä selvitään ja tässäkin asiassa yhdessä saavutetaan enemmän 💪


Kommentit

Ei kommentteja