-

Weladolaiset ovat rakennuttamisen moderneja käsityöläisiä eli artisaaneja

0 kommenttia
Weladon työntekijöitä
ARTISAN on Weladon asiakaslupaus, arvopohja ja tapa toimia.

ARTISAN-ajattelu on Weladon arvopohja ja tapa toimia. Jatkossa weladolaisuutta, toimintatapaamme ja asiantuntijoitamme kuvataan modernin artisaanityön kautta. Paketoimme Weladon arvot ja toimintatavat asiakaslupaukseksi, joka on aina helppo projekti asiakkaalle

Helppo projekti asiakkaalle on arvolupaus, joka rakentuu kolmesta pääteemasta: weladolaisten asiantuntijuudesta, edelläkävijyydestä ja parhaasta laadusta. 

Me weladolaiset olemme rakennetun ympäristön artisaaneja. Työmme on tuoda asiantuntijat ja tekijät yhteen ja muovata rakennetun ympäristön unelmista totta. Toteutamme asiakkaan työn suurella ammattitaidolla, laitamme siihen palasen sieluamme ja sydäntämme.

Jotta asiakkaamme saa aina laadukkaan ja uniikin lopputuotteen, teemme niin kuin itsellemme tekisimme: vaalien, huolella ja tulevia sukupolvia ajatellen. 

Tätä kaikkea kuvaamaan teimme muun muassa videon, joka kiteyttää mielestämme oivallisesti se, mistä weladolaisuudessa ja nykyaikaisessa artisaaniudessa on kyse. Video on kuvattu kesällä 2020 Vuokatissa, ja siinä esiintyy Weladon hallituksen puheenjohtaja Jouni Vidqvist sekä joukko weladolaisia. 

Mitä ajatuksia 2020-luvun artisaanihenki sinussa herättää? 

 

  


Kommentit

Ei kommentteja