-

Rata2018 - Welado tulee kaapista

0 kommenttia

Toimistovastaavana Oulun toimistolla toimiva Weladon henkilöstöpäällikkö Henna Karjalainen kertoo taannoin heittäytyneensä juntturaksi kun oma henkilökunta popsi aina kaikki vierasvaraksi tarkoitetut keksit.

"Toimistolla oltiin jonkin aikaa ilman keksejä, mutta lepyin sitten ja vein toimiston pahimmalle keksihirmulle ihan oman keksipaketin", hän nauraa ja jatkaa:

"Onko toinen perhe liian vahva sana kuvaamaan weladolaisuutta?"

Welado on nuori, noin vuoden ikäinen rohkeasti avoin  infrarakennuttaja. Tammikuun lopulla se tulee vihdoin kunnolla kaapista RATA 2018 -tapahtumassa Turun Logomossa 23.-24. tammikuuta.

Pönöttämään ei Welado messuille lähde vaan firman kojusta tulee rento, lämminhenkinen ja helposti lähestyttävä pysähdyspaikka, johon voi jäädä jutustelemaan ja illemmalla jopa hieman nautiskelemaan.

Kuten tapahtumakojussakin tullaan näkemään, ei ihmisten hyvinvoinnista ole Weladolla säästetty. Organisaatio on pidetty ketteränä ja kevyenä sekä työkalut ajanmukaisina ja tehokkaina. Firman hierarkiasta kertoo se, että weladolaisten kanssa jutellessa toimitusjohtaja Matti Tervonenkin on ihan vain Matti.

Työpaikkana Welado on joustava ja antaa kehittymisen mahdollisuuksia sekä keinoja työn ja muun elämän yhteensovitteluun niin kokeneemmalle kuin tuoreemmalle tulokkaallekin.

"Teemme töitä yhteisen tavoitteen eteen: että jokaisella on hyvä elämä, jonka Weladolla työskentely mahdollistaa. Jotta kotona on asiat hyvin, on töissä asioiden oltava hyvin. Ja päin vastoin", Karjalainen sanoo.

Karjalainen kertoo, että ihmisten tavoittaminen tapahtumassa on tehty helpoksi. Aikataulu siitä, kuka tapahtumakojulla milloinkin on tavattavissa julkaistaan etukäteen sosiaalisessa mediassa.

"Sinne on helppo tulla juttelemaan juuri oikean asiantuntijan kanssa."

Lisäväriä ja tuoretta näkökulmaa Weladon läsnäoloon tapahtumassa tuovat aiemmin järjestetyn kisan voittaneet opiskelijat, jotka päivittävät tapahtuman ajan Weladon Instagramia tagilla #wopiskelijat.


Kommentit

Ei kommentteja