-

Pyhännän uusi sosiaali- ja terveyskeskus valmistui aikataulussa ja sovitussa budjetissa heinäkuussa 2023

Pyhännän uusi hyvinvointitalo ulkoa kuvattuna
Loukusa Heikki
Loukusa Heikki
Projektipäällikkö

Pyhännän uusi sosiaali- ja terveyskeskus elävöittää kunnan keskustaa ja tuo vanhukset keskelle elävää elämää

Elokuussa 2021 työnsä aloittanut Pyhännän uusi kunnanvaltuusto päätti loppuvuodesta, että kunta  investoi miljoonia uuden terveyskeskuksen ja Palvelukeskus Nestorin rakentamiseen sen sijaan, että  lähdettäisiin korjaamaan vanhaa rakennusta, jossa oli paljon riskirakenteita. Uusi rakennus valmistui  heinäkuun 2023 lopussa kuudessatoista kuukaudessa ja sovitussa 4,9 miljoonan euron budjetissa.

Weladon tiimin kanssa syntyi välittömästi luottamuksen ilmapiiri

Welado rakennuttajakonsulttina ei ollut meille aikaisemmin tuttu. He tulivat mukaan rakennuttajakonsultin kilpailuttamisen myötä. Meille jäi hyvä fiilis tiimistä heti ensimmäisissä neuvotteluista, ja luottamus weladolaisiin syntyi välittömästi. Annoimme weladolaisille paljon vastuuta. Kun sitten hankkeen edetessä huomasimme, että projekti etenee kuin juna, pystyin itsekin keskittymään omaan työhöni kunnanjohtajan muissa rooleissa”, kertoo Pyhännän kunnanjohtaja Ismo Mäkeläinen.

Aina helppo projekti – miten täytimme asiakaslupauksemme?

”Pyhännän suurin yksittäinen hanke valmistui aikataulussa ja annetussa budjetissa. Olemme kokonaislaatuun kaikilta osin erittäin tyytyväisiä”, kiteyttää kunnanjohtaja Mäkeläinen.

Lue koko refererenssi

Kaipaatko lisätietoja kiinteistörakennuttamisen palveluistamme? Ota yhteyttä Juhaan!

Juha Tantarimäki, juha.tantarimäki@welado.fi, +358 50 591 8319