-

Palkkaamme 30+ rakennuttamisen ammattilaista 2020 loppuvuoden aikana

0 kommenttia

Meillä on kunnianhimoinen tavoite. Arvojemme mukaisesti kerromme sen sinullekin avoimen rohkeasti: Loppuvuoden 2020 tavoitteenamme on rekrytoida yli 30 henkilöä rata-, tie-, kiinteistö- ja teollisuusrakennuttamisen erilaisiin tehtäviin. Tämä siis jo alkuvuodesta 2020 rekrytoitujen noin 40 asiantuntijan lisäksi.

 

Weladon ydin on avoimuus ja innostava toimintakulttuuri 

Welado on riippumaton rakennuttamisen suunnannäyttäjä ja monipuolisen asiantuntijuuden organisaatio. Tarjoamme asiakkaillemme kattavia asiantuntija-, rakennuttamis-, projektinjohto- ja valvontapalveluita.

Matala organisaatiorakenne tekee jokapäiväistä työskentelystä ja päätöksenteosta mielekästä ja ketterää. Panostamme siihen, että olemme työntekijöillemme paras työnantaja ja alan parhaat haluavat myös pysyä meillä töissä. 

Weladolaisille työssä merkityksellisimpiä asioita ovat mielekkäät työtehtävät, vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta sekä vaikutusmahdollisuudet omaan työhön ja työympäristöön. Näiden lisäksi työntekijämme arvostavat hyvää työilmapiiriämme ja toisista välittävää työyhteisöämme, avoimuutta sekä sitä, että Weladolla voi olla oma itsensä. Welado on saavuttanut Future Workplace -tunnustuksen, joka perustuu työtyytyväisyyskyselyn erinomaiseen tulokseen.

Weladolla saat: 

 • monipuolisen työn kasvavassa yrityksessä, jossa yhteisen menestyksen uskotaan kumpuavan työntekijöiden hyvinvoinnista
 • hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi, laajentaa vastuitasi ja edetä urallasi sinulle suunnitellulla Welado-polulla 
 • kattavat ja toiveiden mukaan vaihtuvat henkilöstöedut, kuten puhelinetu, virike-etu, kattava työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, henkilöstörahasto, lomahuoneisto sekä yhteisiä tapaamisia niin koko henkilöstön kuin lähimpien työkavereidesi kanssa 
 • valita itsellesi parhaan työajan ja -paikan sekä tukea ja joustoa elämän mutkissa. 

 

Kiinnostutko? Tutustu avoimiin tehtäviin ja hakeudu weladolaiseksi!

Bongaa alla olevalta listalta sinulle sopiva työtehtävä ja täytä lyhyt hakemuslomakkeemme. Voit myös buukata lounaan rekrytoivan esimiehen – tai hänen esimiehensä – kanssa. Jos sekin näin kesäaikaan tuntuu liian monimutkaiselta, niin soita meille ja juttele tarkemmin sinua kiinnostavasta tehtävästä. Jokaisen weladolaisen yhteystiedot löytyvät täältä. Esimiesten lisäksi mahdolliset tulevat kollegasi varmasti kertovat mielellään, mitä heidän työtehtäviinsä kuuluu ja millaista Weladolla on työskennellä.

 

30+ avointa työpaikkaa rakennuttamisen ammattilaisille

Ellei muuta ole merkitty, on jokaisen työpaikan edellytyksenä insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto. Tutkinto voidaan katsoa korvaantuvan 20+ työkokemusvuodella ja tällöin esimerkiksi teknikon tai rakennusmestarin tutkintokin (tai muu tekinen tutkinto) riittää. Jos jokin näistä tuntuu sinun paikaltasi, kysy lisää ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. 

 

Ratarakennuttaminen 

Ratarakennuttamisen esihenkilö Etelä-Suomeen

Menestyksekkääseen ratarakennuttamisemme johtoon haetaan kokenutta, ihmisistä inspiroituvaa esihenkilöä luotsaamaan yhä kasvavaa liiketoimintaamme ja asiantuntijaorganisaatiotamme Etelä-Suomen alueella. Sijaintisi on siis Etelä-Suomessa (toimistona Helsinki), työtehtäväsi räätälöidään kokemuksesi, osaamisesi ja toiveidesi mukaan.  

 

Yhdeksän rakennuttamisen, suunnitteluttamisen ja projektin johdon tehtävää

Kaipaamme projektijohtamisen ammattilaisia eri puolille valtakuntaa vaativien hankkeiden mielenkiintoisiin tehtäviin. Haussa:

 • 2 projektipäällikkö: 1 hlö Etelä-Suomeen ja 1 hlö Länsi-Suomeen
 • 5 rakennuttajaa: 2 hlöä Pohjois-Suomeen, 2 hlöä Länsi-Suomeen ja 1 hlö Itä-Suomeen
 • 2 suunnitteluttajaa: 1 hlö Itä-Suomeen ja 1 hlö Länsi-Suomeen

 

Neljä päällysrakennevalvojan ja -asiantuntijan tehtävää

Ovatko päällysrakenteet sinun juttusi? Painottuuko intohimosi ennemmin työmaan valvontaan vai asiantuntijatehtäviin? Kumpaakin tarjolla, sekä näiden tehtävien yhdistelmää:

 • 2 päällysrakennevalvojaa: 1 hlö Pohjois-Suomeen ja 1 hlö Länsi-Suomeen
 • 2 päällysrakenneasiantuntijaa: 1 hlö Itä-Suomeen ja 1 hlö Länsi-Suomeen

 

Kolme turvallisuusasiantuntijaa

Jos turvallisuus ja riskienhallinta on intohimosi, hae mukaan meidän osaavaan ”TURRIS”-tiimiin. Haussa on:

 • Turvallisuusasiantuntija Länsi-Suomeen
 • 2 turvallisuuskoordinaattoria: 1 hlö Pohjois-Suomeen ja 1 hlö Itä-Suomeen.

 

Kaksi turvalaiteasiantuntijaa

Palkkaamme kokeneita turvalaiteosaajia:

 • 1 hlö Pohjois-Suomeen
 • 1 hlö Itä-Suomeen.

 

Sähköratavalvoja Pohjois-Suomeen

Etsimme Pohjois-Suomeen sähköratavalvojaa, jolla on kokemusta kyseisestä tehtävästä.

 

Taitorakenneasiantuntija Länsi-Suomeen

Länsi-Suomessa olisi tarjolla töitä taitorakenneasiantuntijalle. Pääset työskentelemään sekä rata- että tiehankkeilla.

 

Tieto- / inframalliosaaja monipuolisiin tehtäviin Länsi-Suomeen

Etsimme Länsi-Suomesta tietomalliosaajaa monipuolisiin tehtäviin suunnitteluttamisen, rata- ja tierakennuttamisen sekä asiantuntijatehtävien pariin. 

 

Kustannusasiantuntija tai kaksi Länsi-Suomeen

Näetkö hankkeet ja projektit lukuina ja numeroina? Onhan sinulla kokemusta hankkeiden kustannuksien hanskaamisesta? Palkkaamme Länsi-Suomeen 1 tai 2 kustannusasiantuntijaa.

 

Projekti-insinööri Pohjois-Suomeen

Kaipaamme Pohjois-Suomeen projekti-insinööriä, jolla on jo joitain vuosia kokemusta infra-alan työtehtävistä.  

 

 

Tie- ja katurakennuttaminen 

Projektipäälliköt Länsi- ja Etelä-Suomeen

Etsimme vahvalla tie- ja katuhankkeiden rakennuttamisosaamisella varustettuja projektipäällikköitä Länsi- ja Etelä-Suomen alueille. Ensisijaisesi odotamme kokemusta projektien vetämisestä. Voit olla siis joko valmis projektipäällikkö tai alalla pidempään toiminut projekti-insinööri tai valvoja, joka on huolehtinut laaja-alaisesti hankkeiden toteutumisesta.

 

Taitorakenneasiantuntija

Tarjoamme taitorakenneasiantuntijalle töitä Etelä-Suomen alueelta.

 

Kiinteistörakennuttaminen 

Kiinteistörakennuttamisen konkareita

Oletko kiinteistörakennuttamisen monipuolinen ammattilainen, jolla hankkeet pysyvät hanskassa tiukoissakin paikoissa? Olet jo luotettu kumppani asiakkaiden keskuudessa. Etsimme kahta projektipäällikköä ja/tai rakennuttajaa ensisijaisesti Etelä-Suomeen, mutta muutkaan sijainnit eivät ole poissuljettuja.

 

Projekti-insinööri/valvoja

Etsimme projekti-insinööriä, jolla on kokemusta kiinteistörakennuttamisen hankkeilta eri tehtävistä.

 

Teollisuusrakennuttaminen 

Kunnossapidon valvoja

Etsimme kunnossapidon valvojaa, jolla on kokemusta teollisuusympäristössä tai kunnossapitohankkeilla työskentelystä.

 

Jotain aivan uutta, mitä?

Yllä luetellut avoimet työpaikkamme ovat sellaisia, joissa meillä on selkeä tarve lisäkäsille ja uudelle työvoimalle 2020 loppuvuoden aikana. Meiltä kuitenkin onnistuu myös ketterämpi ajattelu ja nopeat liikkeet! Jos sinulla on erikoisosaamista tai idea, josta voisimme yhdessä kehittää liiketoimintaa tai lisäarvoa asiakkaillemme, niin ota ihmeessä yhteyttä. Katsotaan, miten voisimme olla tukenasi idean toteuttamisessa! Kilauta Matille tai Nooralle tai jätä avoin hakemuksesi.

PS. Käy tutustumassa Instagramissa tai Facebookissa, miltä arkemme näyttää, mitä weladolaisuus tarkoittaa ja toimisiko Welado sinulle työnantajana ja työyhteisönä.


Kommentit

Ei kommentteja