-

Onnea yksivuotias Welado!

0 kommenttia

Vuosi sitten juhannusaaton aattona alkoi tarinamme Weladona.

Kysyimme weladolaisilta, millainen ensimmäinen vuotemme onkaan ollut. Vastaukseksi saimme liutan adjektiivejä kuten "työntäyteinen", "mielenkiintoinen", "hektinen", "huikea", "luova", "vauhdikas", "itsevarmasti suuntaa hakeva", "onnistunut" ja "tapahtumarikas". Weladon ensimmäinen vuosi on ehdottomasti ollut kaikkea edellä mainittua:

Väkemme on tuplaantunut, olemme kehittäneet sekä olemassa olevaa että uutta, olemme luoneet ympärillemme hienon verkoston ja olemme saaneet toteuttaa asiakkaidemme kanssa yhteistyössä erinomaisen hienoja toimeksiantoja. 

Kiitos kaikki sidosryhmät, erityisesti arvoisat asiakkaamme, hienosta vastaanotosta ja ensimmäisestä vuodesta.  Kiitos weladolaiset, että olette olleet mukana perustamassa ja rakentamassa Weladoa.

Olemme todella ylpeitä siitä, mihin yhdessä on päästy. Olemme todenneet useaan otteeseen, että yhdessä tosiaan rakentuu enemmän.

Tällä viikolla julkaisimme weladolaisten yhdessä rakentaman Welado-strategian visualisessa muodossa. Tulevaisuuden suunta on siis selkeä ja tästä on hyvä jatkaa toiselle vuodelle. 

Onnea yksivuotias Welado!

Käy katsomassa Facebook-sivuiltamme vielä hyvän mielen video ja weladolaisten terveiset, ennenkuin lähdet juhannuksen viettoon.


Kommentit

Ei kommentteja