-

Kesä Weladolla – vastuuta, kehitysprojekteja ja toisista välittämistä

0 kommenttia

Kesä lähestyy (kunhan ensin juhlitaan joulu pois alta) ja sehän tarkoittaa sitä, että kesätyönhaku on käynnistynyt! Kesätyöpaikat ovat opiskelijoille mahtava tilaisuus tutustua itseään kiinnostavaan toimialaan, erilaisiin tehtäviin, mielenkiintoisiin yrityksiin ja kehittää omaa osaamistaan. Yrityksille se on loistava tilaisuus saada tulevaisuuden osaamista, raikkaita näkökulmia ja uusia ideoita.  

Tammi-helmikuu täyttyy erilaisista opiskelija- ja rekrytapahtumista, joissa yritykset ja opiskelijat tutustuvat toisiinsa. Omalta opiskeluajaltani muistan nämä tapahtumat odotettuina ja hyödyllisinä, sillä parin tunnin aikana pystyi saamaan käsityksen useasta eri yrityksestä, heidän kulttuuristaan ja avoimista paikoista. Parhaimmillaan tapahtumassa pääsi jo suoraan haastatteluun. Suosittelen siis menemään paikalle. Weladokin on mukana Tampereella TAMKin infrarekrytapahtumassa 14.1.2020 ja TTY:llä TARAKin Rakennusalan yritystapahtumassa 16.1.2020, Lappeenrannassa LUT:n Duunidayssa 28.1.2020 sekä Oulun yliopistolla Pestipäivillä 30.1.2020. Jos on jokin rakennusalan rekrytapahtuma, johon voisimme näiden lisäksi osallisua, niin niistä saa vinkata!

Ensi kesänä kesätyöntekijöille luvassa uutta 

Viime vuonna meillä työskenteli yhteensä kahdeksan kesätyöntekijää ja suurin osa jäi kesän jälkeen töihin osa-aikaisesti. Koska kasvamme koko ajan, tänä vuonna paikkoja on auki noin kymmenelle tulevalle weladolaiselle! 

Weladolla pyrimme jatkuvasti tekemään asiat paremmin ja kehittämään toimintaamme, joten kysyimme myös kesätyöntekijöiltämme palautetta. Iloksemme huomasimme, että heidän kesätyökokemuksensa Weladolla oli todella hyvä ja Weladoa suositeltaisiin myös kavereille. Kehitysideoitakin onneksi saimme: Edelliskesän kesätyöntekijöiden palautteen ansiosta olemme lisänneet talven aikana näkyvyyttämme opiskelijoiden keskuudessa (jotta meille löytää paremmin), kesätyöntekijät aloittavat Welado-matkansa yhteisperehdytyspäivällä jo maaliskuussa ja heidän mentorointinsa suunnitellaan tarkemmin. Jokainen Weladon kesätyöntekijä saa myös oman kehitysprojektin ensi kesän ajaksi. 

”Weladolla sai heti vastuuta, mutta myös apua, jos tuli ongelmia. Työkaverit ovat kivoja ja töihin on aina mukava tulla. Sain myös Weladolta opinnäytetyöaiheen, joten opinnäytetyön kimppuunkin on jo päästy. Suosittelen Weladoa työpaikkana, huikea porukka ja mukava työyhteisö. Postissa tuli jopa aloittaessa huppari”, viime kesänä Weladolla aloittanut Iivo Roponen kertoo. 

Welado on tekijöilleen paras 

Weladolla kesätyöntekijät pääsevät tutustumaan rakennuttamisen ja projektinjohdon maailmaan sekä suunnitteluttamisen että urakkojen rakennuttamisen ja valvonnan näkökulmasta. Tämä mahdollistaa laajan tutustumisen alaan ja antaa opiskelijalle eväitä mietintään, mikä olisi hänen juttunsa tulevaisuudessa. 

Welado kannattaa valita myös weladolaisten ja weladolaisuuden takia. Olemme rohkeasti avoimia, empaattisia ja tekijöillemme parhaita, sillä toimintamme lähtökohta on ihmisiin panostaminen ja uusien innovaatioiden luominen. 

HUOM. Julkaisemme Weladon opiskelijakisan 15.12.2019 mennessä. Kisassa palkintona on sparrauslounaus liiketoimintajohtajiemme Joonas Haverisen tai Kimmo Saarelan, toimitusjohtajamme Matti Tervosen tai kehitysjohtajamme Noora Haverisen kanssa. Sparrauslounaalla pääset kuulemaan lisää alasta, kyselemään itseä askarruttavista asioista ja saamaan ohjausta urapähkäilyillesi. Stay tuned! 

 

Hakemuksianne (ja kesää) innolla odottaen,  

Hanna 

 

PS. Käy kurkkaamassa IG-tililtämme joulujäynämme Aalto yliopiston teekkareille, se oli kerrassaan häjy.


Kommentit

Ei kommentteja