-

Infrarakennuttamisen tiimin vuosi paketoituna

Salminen Miika
Salminen Miika
Aluepäällikkö

Weladon virallisesti sakein tiimi, Tampereen tietiimi, painoi tämänkin vuoden ihan huikealla tasolla ja oli mukana rakennuttamassa infraa ympäri Pirkanmaata – osa porukasta vähän pidemmälläkin. Kuvassa näkyy tiimimme saamat kunniamaininnat, joita Weladon pikkujouluissa jaettiin. Tunnistan oman tiimini niin kunniamaininnoista kuin niiden perusteluistakin. Näin vuoden päätteeksi ajattelin avata tiimimme saavutuksia ja niiden tekijöitä, sillä jokainen heistä on ansainnut kiitoksen kuluneesta vuodesta.

Kangasalan kaupunki ja Lempäälän kunta saivat uudet liikuntapuistot weladolaisten valvovan silmän alla. Kangasalle tehtiin lisäksi useampi katurakentamisen kohde, kuten Tampereentien alikulku uimahallin viereen sekä Kangasalan Vesi -liikelaitoksen ST-urakoiden kilpailuttamista ja valvontaa. Kangasalla hääri muun muassa keväällä taloon tullut ja välittömästi paikkansa lunastanut Saku Haverinen sekä tietiimin luottosoturi Iivo Roponen.

Tampereen kaupunki ehosti katuverkkoaan useamman kohteen voimin. Tampereella kohteiden kimpussa häärii muun muassa porukan puhdasverisin tamperelainen Kimmo Lahti. Kaupungin hankkeiden lisäksi myös Hiedanrannan Kehitys Oy luotti weladolaiseen osaamiseen.

Nokian kaupunki rakennutti weladolaisten kanssa muun muassa Pirkkalaistien pintarakenteet uuteen uskoon ja Ylöjärven kaupungin kohteissa toimittiin valvojina sekä Rosa Aartolahti ansiokkaasti turvallisuuskoordinaattorina useammassa hankkeessa. Rosa kunnostautui myös kunnossapidon hankinta-asiakirjojen parissa, joita tehtiin useammalle tilaajalle.

Kaakkois-Suomen ELY-keskus luotti weladolaiseen siltaosaamiseen, eli tiimiin Niko Hietala & Markus Toivanen, siltojen korjausurakoissa. Siltakohteiden parissa touhutiin lisäksi muun muassa Porin kaupungin hankkeilla ST-urakan sekä suunnittelun kilpailutuksen ja ohjauksen voimin.

Hämeenlinnan kaupunki otti kesällä yhteyttä rakennuttamisen tarpeissa ja näihin hommiin valjastettiin Sakun lisäksi etelästä asfalttiprinssi Jukka Salminen.

Vakituista tiimiä tukemassa ja alaan oppimassa oli jo viime vuonna Weladon riveihin liittynyt Patrik Wendelin sekä valvontahommien uusi kasvo Aino Angervo. Harjoittelijoista oli äärimmäisen iso apu muulle porukalle ja ilman heidän panostaan hiki olisi tullut monta kertaa. Patrik viimeisteli opinnäytetyönsä syksyn aikana ja joulukuussa laitettiin nimet vakituiseen työsopimukseen.

Muun tiimin tekemistä taustalla tukee myös vuoden weladolainen Elina Ahlqvist, jolta saa aina apua muun muassa suunnitteluttamiseen ja ympäristöasioihin liittyen.

Mikäs tässä ollessa tämmöisen tiimin luotsaajana. Joka kerta on sataprosenttinen luotto siihen mitä tulee, kun pistää kenet tahansa porukasta hommiin. Asiakkaiden kanssa on pidetty palavereita ja tekemisemme on saanut kiitosta esimerkiksi ammattitaidosta ja siitä, että voi luottaa siihen mitä saa, kun tilaa palvelut Weladolta.

Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi vuotta. Tiimi tulee kasvamaan keväällä ja saamme lisää osaamista esimerkiksi suunnitteluttamiseen. Myös väylä- ja infrarakennuttamisen avoimet paikat löytyvät avoimien työpaikkojen listauksesta. Tsekkaa se kokonaisuudessaan täältä.

Kiitos asiakkaille, urakoitsijoille ja muille yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta!

Miika, 040 128 0234, miika.salminen@welado.fi

PS. Kanssani voi verkostoitua ja jutella esimerkiksi avoimista työpaikoistamme näppärimmin LinkedInissä.