-

Ai etteikö muka ole ilmaisia lounaita?!

0 kommenttia

Viime vuoden kesälounaskampanjamme sai niin loistavan vastaanoton, että päätimme tehdä siitä perinteen. Lounas weladolaisen esihenkilön kanssa on matalan kynnyksen keino kysellä meiltä mahdollisuuksista, ja keskustella yhteisistä intresseistämme. Mitään et voi menettää, ja ainakin saat ilmaisen lounaan. Tule siis rentoon tapaamiseen kertomaan itsestäsi: uratoiveistasi, työnantajatoiveistasi ja kehitysideoistasi.

Mielellämme kerromme samassa yhteydessä sinulle myös meistä: weladolaisuudesta, weladolaisesta toimintatavasta ja arvoistamme, rakennuttamisesta ja siihen liittyvistä asiantuntijapalveluistamme. Saat haastaa meitä!

Yhdessä voisimme miettiä, minkälaisia vaihtoehtoja sinulla olisi rakentaa omaa urapolkuasi Weladolla valitsemallasi asiantuntijuusalalla ja haluamassasi roolissa. Mistä sinä unelmoit, ja miten unelmasi voisi istua Weladon strategiaan? Kenties voimme sparrailla yhdessä vaikkapa uusien palvelualojen tai liiketoimintojen mahdollisuuksista?

Lounasta varatessasi sinun ei todellakaan tarvitse tietää, haluatko vaihtaa työpaikkaa. Voit tulla tunnustelemaan tilannetta ja tutustumaan meihin työnantajana, ja testaamaan weladolaisen toimintatavan sopivuutta juuri sinulle.

Palkkaamme 30+ rakennuttamisen asiantuntijaa 2020 loppuvuoden aikana

Olethan jo bongannut, että palkkaamme loppuvuoden 2020 aikana 30+ rakennuttamisen asiantuntijaa? Tutustu avoimiin paikkoihin, ja jos kiinnostuit jostain tietystä roolista, voit varata lounaan sinua kiinnostavan paikan rekrytointia hoitavalle esihenkilölle. Etsimme myös kokenutta infra-alan asiantuntijaa vahvistamaan ratarakennuttamisen liiketoiminnan johtoa.

Lounas on siitä oiva keino, että sen äärellä voimme tovin aivan rauhassa miettiä sinulle räätälöityä tehtävää. Valitse sopiva paikkakunta ja esihenkilö, ja varaa lounastreffit viestittämällä mailitse sinua tai lomareittiäsi lähimmälle weladolaiselle. Kerro yhden lauseen intro itsestäsi, linkkaa mahdollinen LinkedIn-profiilisi, ja voit ehdottaa lounaspaikkaakin. Esihenkilö on sinuun yhteydessä ja sopii yksityiskohdista. Toki voit myös soitella! Jos etäisyys tai aikataulut tuntuvat ongelmallisilta, niin voidaan sopia myös etälounas!

Kaikkien yhteystiedot löytyvät täältä.


Kommentit

Ei kommentteja