-

150 weladolaista

0 kommenttia

150:s weladolainen on uusi Weladon hallituksen jäsen Satu Huuhtanen. Tervetuloa taloon!

 

Satu on täydellinen mätsi kasvuvimmaisen rakennuttamisen asiantuntijaorganisaation kanssa. Hänellä on monipuolista osaamista ja kokemusta ihmislähtöisestä organisaatioiden ja liiketoiminnan johtamisesta, kasvusta, muutoksesta ja kansainvälisyydestä. Päätyökseen Satu vastaa pohjoismaiden johtavan energiajohtamisen ja vastuullisuusjärjestelmän, EnerKeyn, palveluista, asiakkuuksista ja ICT:stä. Vapaalla hän toimii vapaaehtoistyössä uracoachauksen ja -mentoroinnin parissa.

”Tapani haastaa, kysyä ja sparrata toivottavasti auttaa viemään yhteisiä tavoitteita eteenpäin. Näen tulevaisuuden Weladon menestyvänä, edelleen kasvavana, entistäkin ketterämpänä ja jatkuvasti uudistuvana ja markkinaa uudistavana yrityksenä. Innostavana ja inspiroivana, ihmislähtöisenä yhteistyökumppanina ja työnantajana”, Satu visioi.

Miten sinun arkeesi ja tapaasi tehdä töitä sopii Weladon slogan Yhdessä rakentuu enemmän?

”Täydellisesti. Puhun itsekin aina yhdessä saavuttamisesta, eli siitä, miten yhteistyöllä, luottamuksella, kunnioituksella, positiivisuudella ja avoimesti asioista puhumalla todellakin rakentuu enemmän.” 

Kerro vielä, millainen tyyppi on Satu Huuhtanen?

”Olen Kouvolasta kotoisin, jo pitkään Espoossa asunut tuotantotalouden diplomi-insinööri, joka rakastaa ihmisiä ja dataa. Perheeseeni kuuluu mieheni ja kaksi nuorta aikuista lasta. Luonto ja erityisesti metsä ovat voimavarojani, perheen ja ystävien lisäksi. Minulle tärkeitä asioita ovat positiivisuus, nauru, jatkuva kehittyminen, uudistuminen ja uuteen heittäytyminen”, Satu kuvailee.


Kommentit

Ei kommentteja