-

Projektiassistentti Susanna Rinne

0 kommenttia

Weladon projektiassistentti Susanna Rinne saa työssään iloa muiden auttamisesta. Tavoitteena on kasvaa urapolulla luottotyypiksi, jonka puoleen muut weladolaiset voivat aina kääntyä. Uutena weladolaisena Susannalle on annettu tilaa kasvaa ja oppia sekä vaikuttaa oman uran tulevaisuuden suunnitteluun. 

Projektiassistenttina Susanna Rinne osallistuu tiiviisti eri hankkeiden laskutukseen, asianhallintaan sekä muihin tukitoimintoihin. Huolellisen ja aikaansaavan assistentin arkeen kuuluu myös töitä erilaisten ratarakennuttamisen hankkeiden kilpailutusten ja hankintojen tukipalveluiden parissa. Weladolainen toimintatapa on tehnyt Susannaan vaikutuksen, koska se poikkeaa aikaisemmin koetuista isoista toimistoympäristöistä.  
 
"Olen viihtynyt työssäni aivan loistavasti. Kaikki ovat ottaneet minut avosylin vastaan. Helsingin toimipisteen henkilöstöstä on lyhyessä ajassa muodostunut minulle kuin toinen perhe. Koen, että uudet työtehtävät pitävät virkeänä ja aktiivisena. Sanoinkin taannoin esihenkilöllenii, että jokainen päivä tuntuu omalle seikkailulleen", Susanna kertoo. 
 
Esihenkilön ja muun johdon tuki sekä asenne ovat Susannan mielestä ratkaisevassa roolissa siinä, kuinka helppoa uuden työntekijän on oppia ja työskennellä uudessa toimintaympäristössä ja -kulttuurissa. Susanna kertoo käyttävänsä Weladon toimintatavasta esimerkkinä vertauskuvaa, jossa edessä on este, jonka yli täytyy kiivetä. Ensin kaksi ihmistä auttaa yhden ylös, ja loput autetaan yhdessä.

"Weladolla kaikki tukevat toisiaan", Susanna summaa.  

Kiksit monipuolisesta työpäivästä

Työmäärän tasaisuudesta huolehditaan kollektiivisesti, ja aloitteita sekä kiinnostavia tehtäviä tulee Susannalle muiltakin esihenkilöiltä. Työtehtäviä pyritään jakamaan niin, että kaikkien kuormitus on sopiva, eikä kukaan jää suuren työtaakan kanssa pulaan. Susanna arvostaa Weladolla etenkin kollegoiden välistä arvostusta. 
 
"Täällä en tunne oloani näkymättömäksi. Tiedän, että työpanostani arvostetaan ja mielipiteelläni on merkitystä. Jos epäilen itseäni tai koen oloni epävarmaksi, saan vahvistusta esihenkilöltäni ja huomaan, että minusta löytyykin osaamista. Esihenkilöni näki minussa jo alussa potentiaalia, jota en itse vielä tiennyt enkä tunnistanut. Kun on monta rautaa tulessa, olen pelkästään kikseissä!"

Susannalle on luontaista toimia ihmisten parissa. Oman työn kehittämiseksi hän on luonut esihenkilönsä kanssa viiden vuoden tavoitteen ja unelman omalle Welado-polulleen. 
 
"Haluan olla talon sisällä se ihminen, jonka puoleen käännytään asiassa kuin asiassa: saan valtavasti iloa muiden auttamisesta. Haluan keskittyä urallani muiden auttamisen lisäksi projektityöhön. Minulle tärkeää on työn sisältö ja se, miten paljon minusta on hyötyä muille. Olen täällä muita varten."  

Susanna kertoo, että uuden alan ja työtehtävien oppiminen ei aina ole helppoa, ja sopeutuminen voi viedä aikaa.

"Minulle on annettu tilaa kasvaa ja oppia alaa. Jos emme osaa, selvitämme ja opettelemme. Syvään päätyyn mennään yhdessä, mitään ei tarvitse tehdä yksin. Kasvua ei pidä pelätä!" 

Kiinnostuitko tietämään, millaisia uusia ominaisuuksia tai taitoja weladolaisuus saisi sinusta esiin? Tutustu avoimiin työpaikkoihin täällä.

Haluatko keskustella Susannan kanssa projektiassistentin tehtävistä tai weladolaisuudesta? Ota rohkeasti yhteyttä!

susanna.rinne@welado.fi, +358 40 147 1777


Kommentit

Ei kommentteja