-

Tuulivoimalahankkeiden asiantuntevat projektinjohto- ja valvontapalvelut

Sitran mukaan sähkön kulutus lähes tuplaantuu vuoteen 2050 mennessä, ja tarvittava sähkötuotannon lisäys vaatii erittäin suurta tuulivoiman lisärakentamista. Tuoreen selvityksen* mukaan maatuulivoima tulee olemaan kustannustehokkain tapa lisätä sähköntuotantoa. Welado ottaa omalta osaltaan haasteen vastaan ja on varautunut tulevaisuuden tuulivoimaloiden rakennushankkeisiin.

Weladolaisilla on vankka osaaminen tuulivoimaloiden rakennuttajana, rakentamisen valvojana ja työmaan turvallisuudesta vastaavana. Meillä on kymmenen tuulivoimarakentamisen osaajaa eri puolilla Suomea. Tuulivoimala-asiantuntijoista yksi kokeneimmista on Janne Paaso, joka on työskennellyt tuulivoimaloiden rakentamisen parissa jo 1990-luvun lopulta lähtien. Hän on ollut mukana joko rakentamassa tai valvomassa yli 30:ssa tuulivoimalahankkeessa, joissa on rakennettu noin 300 voimalaa.

”Welado osti CC Controllin lopunkin osakekannan kesällä 2021, ja nyt yhdistynein voimin pystymme tarjoamaan entistä kattavampia palveluja rakennushankkeille. Perustamani CC Control on tarjonnut vuodesta 2007 alkaen rakennuttamis- asiantuntija- ja valvontapalveluita yli sadalla hankkella, ja yksi merkittävä hankekategoria on ollut tuulivoimalat”, Janne Paaso kertoo.

Welado rekrytoi osaajia tuulivoimahankkeisiin

Weladon vahvuus on rakennushankkeiden projektijohtamisessa. Projektijohdon asiantuntijat tukevat asiakkaitaan niin strategisen suunnittelun, investointien valmistelujen kuin rakennushankkeidenkin läpiviennissä. Lisäksi asiantuntijat auttavat hankkeita onnistumaan muun muassa ympäristöön, turvallisuuteen, riskienhallintaan sekä viestintään liittyvissä asioissa.  

Kasvuvimmainen Welado uskoo energia-alan osaajien yhä kasvavaan tarpeeseen ja siksi palkkaa kaikki Suomen parhaat tuulivoimalarakennuttamisen asiantuntijat.

”Vahvistamme joukkoja palkkaamalla tuulivoima-asiantuntijoita erilaisiin tehtäviin. Tarvitsemme uusiutuvan energian asiantuntia joukkueeseemme lisää projektinjohto-, sähkö-, voimaloiden pystytys- ja infrarakennusosaajia. Hakemuksen jättäminen järjestelmäämme on helppoa, ja se onkin näppärin tapa saada huomiomme. Toki minulle voi myös rimpautella, niin jutellaan tarkemmin”, Paaso vinkkaa. 

Tekijälleen paras työpaikka

Welado toimii energia-alan lisäksi väylä-, kiinteistö- ja teollisuusrakennuttajana, joten yrityksessä on mahdollisuus kokeilla ja etsiä juuri itselleen sopivaa toimialaa. Ajatuksena on, että Welado tarjoaa asiantuntijoilleen eli artisaaneille alustan toteuttaa kullekin merkityksellistä asiantuntijuutta. Se voi tarkoittaa esimerkiksi työn ja perheen sujuvaa yhteensovittamista, rakennusalan edelläkävijänä toimimista, uusien käytäntöjen kokeilemista tai vaikka uuden liiketoiminnan perustamista.

”CC ja Welado on tehnyt yhteistyötä jo pitkään, ja olen lähituntumasta seurannut, miten Welado arvostaa työntekijöitään. Nyt weladolaisena tiedän omakohtaisesti, miten työhyvinvoinnistani huolehditaan tarjoamalla kunnon työvälineet, kattavat edut ja hyvinvointiani tukevat palvelut. Welado tarjoaa työntekijöilleen myös todella kilpailukykyisen palkkauksen”, Janne Paaso kertoo.

Weladon henkilöstöetuja ovat muun muassa kattavat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaetu sekä kolme kotimaista lomakohdetta lomailuun tai etätyöskentelyyn. Myös vapaa-ajan tapaturmavakuutus, ergonomiset kalusteet kotikonttoreille sekä yrityksen tuloksen mukaan karttuva henkilöstörahasto kuuluvat weladolaisten henkilöstöetuisuuksiin.

Työntekijät arvostavat suuresti myös aineettomia etuja, kuten arjen mutkissa joustavaa työaikaa, pääosin aika- ja paikkariippumatonta työskentelymahdollisuutta sekä itseohjautuville asiantuntijoille sopivaa ketterää ja matalaa organisaatiota.

Kiinnostuitko? Kysy lisää:

Janne Paaso

0400 224 024

janne.paaso@welado.fi

* Sitran tilaaman selvityksen toteutti kansainvälinen tiimi, johon kuului mallintajia, tutkijoita ja konsultteja Compass Lexeconilta, Enerdatalta sekä Suomesta LUT-yliopistosta. Selvitys pohjautuu energiajärjestelmän ja sähkömarkkinan mallinnukseen sekä sidosryhmien kanssa käytyihin keskusteluihin.