-

Suunnitteluttaja

ihminen ja tietokone

Arvostatko avoimuutta, inspiroivaa työilmapiiriä ja työn tekemisen vapautta? Onko rakennushankkeen suunnitteluttaminen sinun juttusi? Jos näin on, me Weladolla etsimme juuri sinua! 

Suunnitteluttajana Weladolla

Pääset merkittävien ratahankkeiden mukaan niiden alusta lähtien ja kokemuksesi mukaan vetämään laajoja kokonaisuuksia tai osallistumaan erilaisiin projekteihin ja vastaamaan osaltasi niiden onnistumisesta. Sinun työnkuvasi räätälöidään yhdessä kokemuksesi ja kiinnostuksen kohteittesi perusteella. Omien urapolkusuunnitelmiesi ja kiinnostuksesi kohteiden mukaan, voit liittyä Weladon eri osaamistiimeihin (esim. suunnitteluttaminen, rakennuttaminen, ympäristö, mittaus ja teknologiat), toimia mentorina, osallistua vahvemmin asiakasrajapintaan tai erilaisiin kehitysprojekteihin.

Tueksesi tehtäviisi saat laajan, tarvittavat tekniikka-alat kattavan Weladon asiantuntijaverkoston, jonka avulla kehitetään yhdessä koko infra-alaa hanke kerrallaan. Toimipaikkasi voi olla missä vain, mikä sinulle parhaiten sopii. Tällä hetkellä suunnitteluttajan töitä on tarjolla erityisesti Tampereella, muut toimistomme löytyvät Oulusta, Helsingistä, Seinäjoelta, Jyväskylästä, Kuopiosta ja Joensuusta.

Olet etsimämme weladolainen artisaani jos:

  • haluat mahdollistaa muiden menestymisen ja työyhteisön hyvinvoinnin
  • sinulla on insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto (tai vastaava tekninen koulutus)
  • sinulla on kokemusta rautateiden suunnitteluttamisesta, rakennuttamisesta tai vähintään muutaman vuoden kokemus rata-, geo- tai silta- ja taitorakenteiden suunnittelusta tai infrahankkeiden pääsuunnittelijan tehtävistä
  • haluat oppia uutta ja kehittyä sekä haastaa toimintatapoja ja kehittää toimintaa
  • olet valmis sitoutumaan arvoihimme: rohkeasti avoin, empaattinen, tekijöillemme paras

Miksi Weladolle töihin?

Tutustu täällä Weladoon työpaikkana, siihen mitä lupaamme sinulle ja miten tuemme sinun menestymistäsi. Entä kiinnostaako sinua nähdä millaisia artisaaneja meillä on töissä? Lue täältä artisaaniemme uratarinoita ja saat tietää miksi juuri he viihtyvät meillä.

Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa tai LinkedInissä, niin näet miltä arkemme näyttää, mitä weladolaisuus tarkoittaa ja olisiko Welado sinulle oikea paikka.

Innostuitko?

Jos tämä osui ja upposi, käy jättämässä hakemuksesi järjestelmäämme

Jos jokin jäi mietityttämään tai haluat kuulla tehtävästä lisää, soita tai laita viestiä rohkeasti Jannelle tai Jyrkille.