-

Ratarakennuttaja/projektipäällikkö

0 kommenttia
juna ja rata

Oletko kokenut ratarakennuttamisen ammattilainen? Kiinnostaako työt mielenkiintoisten ratahankkeen parissa? Tai haluaisitko työskennellä monipuolisissa rakennuttamisen ja projektinjohdon tehtävissä? Jos näin on, ja arvostat avoimuutta, inspiroivaa työilmapiiriä ja työn tekemisen vapautta, niin me Weladolla etsimme juuri sinua!

Ratarakennuttajana Weladolla

Pääset rakennuttamaan merkittäviä ratahankkeita ja vetämään laajoja kokonaisuuksia tai osallistumaan erilaisiin projekteihin ja vastaamaan osaltasi niiden onnistumisesta. Nyt kaipaamme ratarakennuttajia: Etelä-Suomeen, Länsi-Suomeen ja Pohjois-Suomeen.

Projektimme koostuvat niin suurista investointihankkeista että pienemmistä rakennuttamisprojekteista. Lisäksi toimimme ratahankkeiden elinkaaren eri vaiheiden asiantuntijatehtävissä.

Työnkuvasi määritellään yhdessä kanssasi kokemuksesi ja kiinnostuksen kohteittesi perusteella. Siihen kuuluu esimerkiksi erilaisten ratahankkeiden rakennuttamistehtävät sekä projektipäällikön roolissa toimiessasi rakennuttamishankkeen ohjaaminen ja johtaminen yhdessä tiimisi kanssa. Omien urapolkusuunnitelmiesi ja kiinnostuksesi kohteiden mukaan, voit liittyä Weladon eri osaamistiimeihin (esim. rakennuttaminen, projektinjohdon kehitys tai kaupunkirata), toimia mentorina tai osallistua vahvemmin asiakasrajapintaan. Tehtävissäsi sinua tukee laaja Weladon asiantuntijoiden verkosto, jonka avulla yhdessä kehitämme koko infra-alaa hanke kerrallaan.

Olet etsimämme Weladolainen artisaani jos

  • haluat mahdollistaa muiden menestymisen ja työyhteisön hyvinvoinnin
  • sinulla on insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto (tai vastaava tekninen koulutus)
  • sinulla on kokemusta infrahankkeiden rakennuttamisesta ja mahdollisesti myös ratahankkeiden projektipäällikön tehtävistä. Myös rakentamisen, kunnossapidon tai suunnittelun kokemus rautatiealalta luo hyvän pohjan tehtävässä menestymiseen
  • haluat oppia uutta ja kehittyä sekä haastaa toimintatapoja ja kehittää toimintaa
  • olet valmis sitoutumaan arvoihimme: rohkeasti avoin, empaattinen, tekijöillemme paras

Miksi Weladolle töihin?

Tutustu täällä Weladoon työpaikkana, siihen mitä lupaamme sinulle ja miten tuemme sinun menestymistäsi. Entä kiinnostaako sinua nähdä millaisia artisaaneja meillä on töissä? Lue täältä artisaaniemme uratarinoita ja saat tietää miksi juuri he viihtyvät meillä.

Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa tai LinkedInissä, niin näet miltä arkemme näyttää, mitä weladolaisuus tarkoittaa ja olisiko Welado sinulle oikea paikka.

Mitä seuraavaksi?

Jos tämä osui ja upposi, käy jättämässä hakemuksesi järjestelmäämme

Jos jokin jäi mietityttämään tai haluat kuulla tehtävästä lisää, soita tai laita viestiä rohkeasti Jyrkille.


Kommentit

Ei kommentteja