-

Kokenut turvallisuuden ammattilainen tai turvallisuuskoordinaattori

check-merkki ja tähti

Arvostatko avoimuutta, inspiroivaa työilmapiiriä ja työn tekemisen vapautta? Jos näin on, me Weladolla etsimme juuri sinua! 

Turvallisuuden tekijänä Weladolla

Pääset mukaan merkittäville ratahankkeille edistämään ja kehittämään turvallisuuden johtamisen käytäntöjä ja varmistamaan turvalliset toimintatavat hankkeiden eri vaiheissa. Työnkuvasi määritetään yhdessä kokemuksesi ja kiinnostuksesi pohjalta. Voimme lisätä siihen ratahankkeiden lisäksi kiinnostukseesi sopivia monipuolisia turvallisuuden ja riskienhallinnan tehtäviä rata-, tie-, kiinteistö- ja teollisuusliiketoiminnoistamme. Tueksesi tehtäviisi saat laajan Weladon asiantuntijaverkoston, jonka avulla kehitetään yhdessä koko infra-alaa hanke kerrallaan.

Toimipaikkasi voi olla missä vain, mikä sinulle parhaiten sopii. Tällä hetkellä turvallisuuskoordinaattorin töitä on tarjolla erityisesti Helsingissä ja Tampereella, muut toimistomme löytyvät Oulusta, Kuopiosta, Seinäjoelta ja Joensuusta.

Olet etsimämme weladolainen artisaani jos:

  • haluat mahdollistaa muiden menestymisen ja työyhteisön hyvinvoinnin
  • sinulla on insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto (tai vastaava tekninen koulutus)
  • sinulla on kokemusta vaativien infrahankkeiden turvallisuuskoordinaattorina tai turvallisuuspäällikkönä toimimisesta
  • haluat kehittyä ja kasvaa asiantuntijana sekä haastaa toimintatapoja ja kehittää toimintaa
  • olet valmis sitoutumaan arvoihimme: rohkeasti avoin, empaattinen, tekijöillemme paras.

Miksi Weladolle töihin?

Tutustu täällä Weladoon työpaikkana, siihen mitä lupaamme sinulle ja miten tuemme sinun menestymistäsi. Entä kiinnostaako sinua nähdä millaisia artisaaneja meillä on töissä? Lue täältä artisaaniemme uratarinoita ja saat tietää miksi juuri he viihtyvät meillä.

Seuraa meitä myös InstagramissaFacebookissa tai LinkedInissä, niin näet miltä arkemme näyttää, mitä weladolaisuus tarkoittaa ja olisiko Welado sinulle oikea paikka.

Innostuitko?

Jos tämä osui ja upposi, käy jättämässä hakemuksesi järjestelmäämme.

Jos jokin jäi mietityttämään tai haluat kuulla tehtävästä lisää, soita tai laita viestiä rohkeasti Eetulle.

 

PS. Jos olet kokenut turvallisuuden tekijä vailla infra-alan kokemusta ja Welado tuntuu oikealta paikalta sinulle, laitahan hakemuksesi meille. Katsotaan yhdessä, mitä voisimme sinun kokemuksellesi ja kiinnostukselle tarjota.