Tarjoamme rakennetun ympäistön asiantuntijaratkaisuja aina asiakkailleme räätälöityinä kokonaisuuksina.
Palapeli kuvaa, kuinka ratkaisu muodostuu asiakkaan tarvitsemista palveluista joustavasti.

Lupaamme aina helpon projektin

Asiantuntijamme toteuttavat työnsä ammattitaidolla ja yhteistyöllä. Tarjoamme rakennetun ympäristön asiantuntijaratkaisuja aina asiakaskohtaisesti räätälöityinä kokonaisuuksina.

-

Jokainen asiakasprojekti on erityinen

Ei ole kahta samanlaista hanketta. Yhteistyömme alussa käymme aina kanssasi läpi tarpeesi, tavoitteesi ja muun tilannekokonaisuuden. Näin pystymme räätälöimään juuri sinulle sopivan palvelukokonaisuuden.

Mitä ratkaisuja kaipaisit?

Tekemisemme ydinlaatu perustuu yhteistyöhön, pehmeisiin arvoihin ja ihmisten kohtaamiseen. Kun nämä yhdistetään tarvekohtaisesti rautaiseen substanssiosaamiseen, tuloksena syntyy asiakaslähtöistä asiantuntemusta ja projektien onnistumisia tukeva kokonaisratkaisu. Teemme kaikkemme saattaaksemme parhaan lopputuloksen asiakkaallemme, ja heittäydymme hankkeisiimme kokonaisvaltaisesti.

Mitkä ratkaisut auttaisivat yhteistä projektiamme onnistumaan?

Mitä modulaarinen palvelurakenne tarkoittaa? Voit rinnastaa modulaarisen palvelutarjontamme uuden auton kauppaan: tiedät varmasti saavasi vakioitua Welado-laatua yhteistyöllä ja pehmeillä arvolla palvelusta riippumatta. Kun olet päätynyt Weladoon kumppanina, katsomme kanssasi ensin ydinpalvelut ratkaisemaan suurimmat tarpeesi silloisella projektilla. Sen jälkeen yhdessä mietimme mahdollisia onnistumisen lisäpalveluita, joilla voisimme helpottaa arkeasi ja viedä isomman tason strategisia tarpeitasi käytäntöön. Näin kokonaisratkaisu palvelee juuri sinua.

Voit olla aina varma, että saat motivoituneet ja asiantuntevat weladolaiset hankkeellesi ja koko Weladon asiantuntemuksen käyttöösi.

 

Kaksi weladolaista miestä tutkii tietokoneelta asiaa. 
Projektinjohtaminen on asiakkaan ja käyttäjien tarpeen ymmärtämistä sekä sen kääntämistä projektin vaatimuksiksi.

Projektinjohto

Projektijohtajuus rakennusalalla on kasvanut yhdeksi vahvimmista palvelualoistamme. Weladolaisessa projektijohtajuudessa korostuu asiakaspalvelu, yhteistyö, ihmisten kohtaamiset, pehmeät arvot ja empaattinen viestintä.

Lue lisää
Weladolaiset sillalla. 
Olemme riippumaton rakennuttamisen ja valvonnan asiantuntija rata-, tie- ja katu-, sekä kiinteistö ja teollisuusrakennuttamisen saralla.

Rakennuttaminen ja valvonta

Rakennuttaminen ja valvonta Weladon asiantuntijoiden toteuttamana on rohkeaa, avointa, empaattista ja korostaa yhteistyön merkitystä hankkeen tärkeimpänä onnistumistekijänä.

Lue lisää
Weladolainen toimistolla.
Suunnitteluttamisessa ja suunnitteluohjauksessa tarvitaan vankkaa ammattitaitoa sekä oikeita työkaluja

Suunnitteluttaminen

Suunnitteluttaminen ja suunnitelunohjaus ovat taitolajeja. Miten sovitetaan eri suunnittelun tekniikka-alat yhteen ja varmistetaan saumaton handover toteutusvaiheelle?

Lue lisää
Hankinta asiakirjat järjestyksessä. Asiantuntijamme auttavat hankintojen maaliin viemisessä ammattitaitoisesti.

Hankinnat

Hankinnat ovat meillä arkipäivää. Antamalla asiantuntijoidemme tehdä sinunkin hankinnat puolestasi, säästyt itse hankintalain kiemuroilta ja sopimusteknisiltä yksityiskohdilta. Avullamme varsinaiset hankinnat pääsevät sujuvasti toteutukseen ja saavutat parhaan markkinahinnan.

Lue lisää
Welado-Artisanit tarjovat asiantuntemustaan, jonka avulla väylät ja kiinteistöt olisivat turvallisempia, terveellisempiä, viihtyisämpiä ja ekologisempia ja taloudellisempia koko elinkaarensa ajan.

Elinkaaripalvelut

Rakennetun ympäristön suhteen elinkaari on vasta alussa, kun takuuaika on ohi. Weladon asiantuntijat tarjoavat osaamistaan, jonka avulla väylät ja kiinteistöt olisivat turvallisempia, terveellisempiä, viihtyisämpiä, ekologisempia ja taloudellisempia koko elinkaarensa ajan.

Lue lisää
Tampereen ratikka hämeensillalla

Omaisuudenhallinta

Rakennetun ympäristön osuus kansallisvarallisuudesta on yli 70 %. Omaisuudenhallinnan asiantuntijamme auttavat investointien, kunnossapidon sekä portfolion kokonaisuuden hallinnan ja analysoinnin kanssa, jotta asiakkaidemme omaisuus säilyttää arvonsa läpi elinkaaren.

Lue lisää

Energiahankkeiden käytönaikaiset palvelut

Käytönaikaisten energiahankkeiden tekniskaupallinen hallinnointi (TCM) asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn kokonaisuuden mukaisesti. Työmme tavoitteena on kohteesta saatavan energiantuotannon maksimointi sekä kohteen arvon säilyttäminen.

Lue lisää

 

Ota rohkeasti yhteyttä

Juha Tantarimäki

Juha Tantarimäki

Kaupallinen johtaja

Kimmo Olsen

Asiakkuuspäällikkö