-

Weladolainen Tommi Koskenkorva Pudasjärven vuokratalojen toimitusjohtajaksi

Weladolainen Tommi Koskenkorva Pudasjärven vuokratalojen toimitusjohtajaksi

Weladon Pohjois-Suomen kiinteistöyksikköä syyskuusta 2020 lähtien luotsannut Tommi Koskenkorva siirtyy toimitusjohtajaksi Pudasjärven Vuokrataloille.

”Minulle avautui ainutlaatuinen mahdollisuus päästä vetämään meille jo ennestään asiakkaana tuttua yritystä. Hieman tuntuu siltä, että matka Weladolla jää kesken, mutta tämä on tilaisuus, johon täytyy tarttua. Weladolla on mahtavia ihmisiä. Niin meidän kiinteistöporukassamme kuin Oulun toimistollakin on tosi hyvä henki”, Tommi kuvailee.

Kahdessa ja puolessa vuodessa Tommi on kasvattanut Pohjois-Suomeen jo 13-henkisen kiinteistörakennuttamisen yksikön, jossa on monipuolista osaamista niin rakennuttamisesta ja valvonnasta kuin tutkimuspalveluista ja talotekniikasta.

”Yksikön kehittämisen lisäksi olen itsekin kehittynyt Weladolla. Olen päässyt tutustumaan ratamaailmaan ja väyläpuolen osaamiseen. Suurin oppi on kuitenkin sen näkeminen, miten työntekijöiden hyvinvoinnista huolehditaan. Hyvinvointiin vaikuttaa niin hyvät kalusteet kuin työvälineetkin, mutta myös se, että henkilöstö otetaan mukaan päätöksentekoon. Esimerkiksi henkilöstöetuja miettii henkilöstöstä koostuva ja vuosittain vaihtuva ryhmä. Koen myös, että minua on kuultu, ja olen saanut tukea asioissa, joita olen halunnut viedä eteenpäin”, Tommi kertoo.

On myös asioita, jotka ovat tulleet Tommille yllätyksenä yrityksessä, jonka arvot ovat avoimuus, empaattisuus ja rehellisyys.

”Alussa yllätyin, miten avoimesti Weladolla asioista kerrotaan. Esimerkiksi talousluvut jaetaan kaikille kuukausittain henkilöstöinfon yhteydessä. Arvot ovat todellakin toteutuneet myös käytännössä, mikä on ollut myös myyntivaltti asiakkaiden suuntaan.”

Mitä Tommi pakkaa Weladolta mukaan toimitusjohtajan reppuunsa uuteen työpaikkaan?

”Weladon arvot kolahtivat itselleni jo alun perin, ja samaa avoimuuden ja rehellisyyden henkeä haluan toteuttaa tulevaisuudessakin. Toinen Weladolla opittu asia on uskallus, rohkeat kokeilut. Niitä pyrin tekemään itse ja kannustaa myös uutta tiimiäni kokeilemaan ja kehittämään asioita. Yksi tärkeimmistä asioita, joka on ja pysyy, on ystävyyssuhteet weladolaisten kanssa,” Tommi Koskenkorva kertoo.

Welado toimii alustana asiantuntijoiden urapolun monissa vaiheissa. Koemme merkitykselliseksi, että saamme olla osan matkaa ihmistemme mukana. Meiltä lähteneiden "Welado-lähettiläiden" repuissa saamme siirrettyä kaipaamaamme muutosvoimaa alalle, kun esimerkiksi Tommi pystyy viemään hyväksi havaitsemiaan oppeja eteenpäin uuteen organisaatioon.

Kiitos weladolaisuudestasi, Tommi! Toivotamme onnea ja menestystä uusiin työtehtäviisi.

Kiinnostuitko Weladosta työpaikkana? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme urasivustolla.

Lisätietoja Weladon kiinteistörakennuttamisesta tarjoavat Juha ja Juhani

Juhani Karppelin, liiketoimintajohtaja, kiinteistörakennuttaminen

juhani.karppelin@welado.fi, +358 40 841 0923

Juha Tantarimäki, kaupallinen johtaja

juha.tantarimaki@welado.fi, +358 50 591 8319