-

UKI Arkkitehtien ja Weladon yhteinen kesärekrykamppis on avattu!

Haverinen Noora
Haverinen Noora
Toimitusjohtaja

Moi, sinä urasi alkutaipaleella oleva teknisen alan tai arkkitehtuurin opiskelija!

  • Haluatko tehdä jotain merkityksellistä tulevalla urallasi?
  • Haluatko tehdä omalla panostuksellasi rakennusalasta paremmin voivan ja tuloksekkaamman ympäristön?
  • Haluatko kasvaa ja löytää oman juttusi intohimoisten asiantuntijoiden joukossa?
  • Oletko sinä rakennusalan kulttuurimuuttaja?

Mikäli vastasit kyllä, niin haluamme sinut töihin!

UKI Arkkitehtien ja Weladon yhteinen kesärekrykamppis on siis avattu. Haemme tänä vuonna yhdessä opiskelijoita, sillä uskomme, että voimme antaa yhdessä opiskelijoillekin enemmän! 

 

Mitä meillä on tarjota?

Kesätyöpestit räätälöidään valittujen henkilöiden taustan ja kokemuksen mukaisesti kullekin henkilölle erikseen. Emme missään nimessä pidä kesätyöntekijöitä väliaikaisina tuttavuuksina, vaan täysiarvoisina työyhteisön jäseninä. Sen vuoksi haluamme myös panostaa opiskelijoihin ensimmäisen kesän aikana.

UKI ja Welado tarjoavat yhteistyössä opiskelijoille yrityskohtaisten perehdytysten lisäksi yhteisiä mahdollisuuksia rakennusalan, työelämän ja oman merkityksellisen asiantuntijuuden tutkimiseen – sekä verkostoitumiseen esimerkiksi kolmen yhteistyöpajan puitteissa kesän aikana.

Tullessasi valituksi olisit siis ensi kesänä osa yhteistyöpilottia, sillä toteutamme konseptia ja kehityspolkua yhdessä ensimmäistä kertaa. 

 

Miten tarjontamme työantajina eroavat?

UKI Arkkitehdit toimii arkkitehti- ja pääsuunnittelijana monipuolisissa rakennusprojekteissa. UKI:lla pääset osaksi lämminhenkistä ja kannustavaa joukkoamme sekä vaikuttamaan tulevaisuuden rakennusten toimivuuteen, kestävyyteen ja sopeuttamiseen ympäristöön sekä koko rakennushankkeen onnistumiseen. Tyypillisiä tehtäviä kesätyöntekijöillemme ovat pää- ja työpiirustusten laatiminen, luonnossuunnitteluun osallistuminen sekä visualisoinnit. Tarjoamme kesätyöntekijöillemme oikeita asiakasprojektitöitä vanhempien ammattilaisten rinnalla mahdollisimman todellisen kuvan tarjoamiseksi työelämästä. Tuemme myös opiskelijoitamme tietomallinnustaitojen, työkalujen tehokkaan käytön ja projektisuunnittelutaitojen kehittymisessä. Meillä kesätyöntekijät pääsevät myös osaamistiimeihimme oman mielenkiinnon mukaan. Viestintä, kestävä kehitys, Revit- ja Archicad -tiimit ovat usein kiinnostaneet kesäharjoittelijoitamme.   

Kesätyöt sijoittuvat ajalle 1.5.-31.8.2023 tai sopimuksen mukaan. Työllistämme erittäin mielellämme ja joustavasti opiskelijoita opintojen ohessa myös kesän jälkeen.

 

Welado puolestaan toimii rakennuttajakonsultin ominaisuudessaan asiakkaidensa edustajina ja edunvalvojina monipuolisilla ja vaihtelevilla projekteilla. Weladolla pääset vaikuttamaan erilaisten rakennushankkeiden lopputuloksiin läpi elinkaaren; esiselvityksistä aina käyttöönottoon ja kunnossapitoon saakka. Vaihtoehtoina on kiinteistö-, teollisuus-, rata-, tie- ja energia-alan hankkeita. Tyypillisiä tehtäviä kesätyöntekijöille, eli projekti-insinööriharjoittelijoille, ovat muun muassa kokousten ja tapaamisten valmistelu, erilaisten asiakirjojen työstö, osallistuminen kilpailutuksiin ja sopimusneuvotteluihin, valvonnan suunnittelu, työmaan laadun seuranta, sekä valvontaan liittyvät maastokäynnit ja raportointi. Lisäksi haluamme aina mahdollistaa omien mielenkiinnon kohteiden sisällyttämisen työtehtäviin, liittyen esimerkiksi ympäristöteemoihin, tietomalleihin, suunnitteluttamiseen tai somettamiseen.

Kesätyöt asettuvat ajalle 1.5.-31.8.2023 tai sopimuksen mukaan. 90 % opiskelijoistamme jatkaa Weladolla osa-aikaisina työntekijöinä kesän jälkeen opintojensa ohessa.

 

Keitä haemme?

Toivomme, että arvosi kohtaavat meidän arvojemme kanssa. Ainakin inhimillisyys, jatkuva kehittyminen ja yhteistyö ovat sinulle tärkeitä. Olet utelias oppimaan ja rohkea jakamaan näkemyksiäsi. Haluat muuttaa rakennusalaa kanssamme kohti parempaa!

Opiskelet teknistä alaa tai arkkitehtuuria korkeakoulussa (HOX! Meillä Weladolla 2 paikkaa auki myös viestinnän tai liiketalouden opiskelijoille). Plussaa saat, jos sinulla on jo työkokemusta rakennusalalta. Tiukkoja vuosikurssikriteerejä ei ole, vaan kokonaisuus ratkaisee.

 

Miten haet?

Kesätyöhakumme vuodelle 2023 on päättynyt.

P.S. Voit halutessasi myös hyödyntää valmista CV- ja hakemuspohjaa.

 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Terkuin 

UKIn ja Weladon poppoot!