-

Teollisuuden asiantuntijapalveluiden kehittäjä

teollisuusrakennuksia

Miten sinä kehittäisit weladolaisia teollisuuden asiantuntijapalveluja?

Teollisuuden liiketoimintamme on murroksessa ja nyt on sinun tilaisuutesi kehittää teollisuuden liiketoiminnasta näköistäsi Weladolla.

Kokemuksesi voi olla esimerkiksi prosessijohtamiseen, teollisuuden rakennuttamiseen tai hankekehitykseen liittyvää, teknistaloudellisia analyyseja, matemaattista mallintamista, omaisuudenhallinnan- ja kunnossapidon palveluja, arvoketju- ja logistiikka-arviointeja, tai ehkä olet erikoistunut robotiikkaan, automaatioon ja älykkäisiin teknologioihin. Sinä olet tärkein!

Sinulla on vahvat asiakassuhteet teollisuuden toimintaympäristössä, mutta ennen kaikkea uskot ihmisiin, yhteistyöhön ja arvoihimme toimia aina rohkeasti, empaattisesti ja avoimesti asiakkaan parhaaksi.

Jos sinulla on näkemystä ja intohimoa viedä kasvavaa teollisuusliiketoimintaa eteenpäin, haluamme kuulla sinusta! Kaikki yksityiskohdat titteleistä, liiketoimintatavoitteisiin ja palkkiomalleihin sovitaan yksilökohtaisesti.

Ota yhteyttä Joonas Haveriseen, niin jutellaan lisää, miten Welado toimisi juuri sinulle alustana toteuttaa omaa merkityksellistä asiantuntijuuttasi!

joonas.haverinen@welado.fi, +358 50 355 9298